akşam geirim dedim ve geldim
kızlar allah nasip ederse bu yıl evlenei 6 biticek 7 dönecek amaben bu ay çok umutluyum tabi bu kadar umutlu olmamıştım nedendir bilmem
elendiğim günden beri istiyorum pko var hipotirot hastasıyı deli gibi istiyorum ama bu sanki hisseder analar derler inşallah vardır meleğim inşallah
bu arada gelmeyen sıpam yüzünden eridim aktım 73 den 55 düşmüştüm şimdi 56 57 arası gidip gelio
eeee sizlerde nevar ne yok nasıl varmı sizlerde belirti benim akıntım var kasıklarımda ağrı var belkide aregli olucam hayırlısı sanki ağzımın tadı hiç yok halsizlik var ne bilim varda varr
kızlar ben kaçıyorum kocişim geliyor,herkese iyi geceler....
kızlar yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olunuyormuş öyle duydum bilgisi olan varmı benimki 10 haziranda çatladı ozaman 24 üne olmam lazım daha doğrusu olmamam
Adet başlangıcından ateş takibi yapmadım canım,son üç gündür bakıyorum sabahları yataktan kalkmadan 36.6-36.7 öğlenden sonraları 37 ve üstü çıkıyor..
kızlar yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olunuyormuş öyle duydum bilgisi olan varmı benimki 10 haziranda çatladı ozaman 24 üne olmam lazım daha doğrusu olmamam
ateş ölçme olayı nasıl oluyor yaa benim haberim yok bu olaydan yani yüksek olunca ne oluyor düşük olunca ne oluyor adete yakın bilgilendirirseniz sevinirim.
hergün sabah yataktan kalkmadan aynı saatte il altından ölçüyosun canım yumurtladıktan sonra biraz yükseliyor sonra adete kadar yükselirse yada hep aynı kalırsa hamilesin eğer ateşin düşerse adetin geliyodur anlatabildimmi tatlım
10 haziranda çatladığını tam olarak nereden biliyorsun bide canım son adet tarihin nezaman kaç günde bir adet görüyorsun ?
edamm senin adet tarihine az kalmış 2 gün kan testi yapmayı düşünmüyormusunn?
anladım canım teşekkür ederim bide bu ölçümü ne ile yapıyorsunuz?nerede satılıyor acaba ?
kızlar merhaba...
ben bu ay ovulasyon testi kullandım,umarım bu şekilde olumlu sonuca ulaşırım ve herkese tavsiye ederim böylece)
ben 3 aydır kullanıyorum canım henüz sonuca ulaşamadım inşallah sen ulaşırsın canım
ben ilk kez bu ay kullandım,ama sonuç ne olur bilemeyiz haklısın...
şu an için tek avantajı 12. gün yumurtladığımı öğrendim
Canım sen öyle diyince heveslendim yine ölçeyim bakayım,,
selam kızlar ben geldim ama kimse yok yaaa
hıı birde işte ovülasyon testi de silik bi çizgi cıktı bilemiyorum yaniiyice kafam karıştı :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?