20-30 haziran batı bekleyenler

allah sana ve bizlere en kısaa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin inş...senin bat ne zaman ?

kızlar yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olunuyormuş öyle duydum bilgisi olan varmı benimki 10 haziranda çatladı ozaman 24 üne olmam lazım daha doğrusu olmamam

Adet başlangıcından ateş takibi yapmadım canım,son üç gündür bakıyorum sabahları yataktan kalkmadan 36.6-36.7 öğlenden sonraları 37 ve üstü çıkıyor..

ateş ölçme olayı nasıl oluyor yaa benim haberim yok bu olaydan yani yüksek olunca ne oluyor düşük olunca ne oluyor adete yakın bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olunuyormuş öyle duydum bilgisi olan varmı benimki 10 haziranda çatladı ozaman 24 üne olmam lazım daha doğrusu olmamam

10 haziranda çatladığını tam olarak nereden biliyorsun bide canım son adet tarihin nezaman kaç günde bir adet görüyorsun ?

ateş ölçme olayı nasıl oluyor yaa benim haberim yok bu olaydan yani yüksek olunca ne oluyor düşük olunca ne oluyor adete yakın bilgilendirirseniz sevinirim.

hergün sabah yataktan kalkmadan aynı saatte il altından ölçüyosun canım yumurtladıktan sonra biraz yükseliyor sonra adete kadar yükselirse yada hep aynı kalırsa hamilesin eğer ateşin düşerse adetin geliyodur anlatabildimmi tatlım

anladım canım teşekkür ederim bide bu ölçümü ne ile yapıyorsunuz?nerede satılıyor acaba ?

10 haziranda çatladığını tam olarak nereden biliyorsun bide canım son adet tarihin nezaman kaç günde bir adet görüyorsun ?

ovulasyon testi yaptım canım o gün pozitif çıktı ve o gün çok kasık ağrım oldu ertesi gün geçti son adet tarihim 27 mayıs normalde 26 günde bir olurum ama hep 4 gün önce falan gelir adetim hiç gecikmez

edamm senin adet tarihine az kalmış 2 gün kan testi yapmayı düşünmüyormusunn?

benim 1 günüm kaldı canımm...sadece yarınım varr..
yokk şimdilik düşünmüyorumm..
ama pazartesiye kadar gelmezse idrar testi yaparım canımm..

kızlar merhaba...
ben bu ay ovulasyon testi kullandım,umarım bu şekilde olumlu sonuca ulaşırım ve herkese tavsiye ederim böylece)

selam kızlar ben geldim ama kimse yok yaaa
hıı birde işte ovülasyon testi de silik bi çizgi cıktı bilemiyorum yani iyice kafam karıştı :95:

selam kızlar ben geldim ama kimse yok yaaa
hıı birde işte ovülasyon testi de silik bi çizgi cıktı bilemiyorum yani iyice kafam karıştı :95:

slm canımm ben varım buradayımm:)hayırlısı olsun hemen hemen aynı senle batımız .hayırlısı olsunnn bakalımmm güzell haberler bekliyoruzzz herkesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…