BU başlık altında bende içimdekileri yazıcam ! Bir küs bir barışık hiç şaşmaz iki gün canınm cicim 3.gün kötüyüz ilk zamanları saymıyorum ama 2 senedir değişmedi,bizde bunun sonu nereye gidicek bilemiyorum kafam okadar karışık ve düşüncelerle dolu ki karar vermekte zorlanıyorum kolay değil yapılan edilen emekler bilmiyorum erkeklerle işimiz zor çok soğudum ilişkilerden tanımaktan da yorgunum artık,helede size yakışan biriyle daha zor iki yüzü güzel insanız,hani derler çirkin şansı versin allah hep sorardım neden güzellerin yanında çirkin eş var bunun içinmiş çünkü hem haset millet göz değiyor hemde güzel fena ve zor oluyor geçinmek zor ikiside ateş gurubu olunca bir taraf susmuyor!susamıyor!güzel ve içi özel olmalı kırmayan etmeyen hassas olması çok önemli bunu kavradım,ve bu özellik daha çok sıradan yüzlerde oluyor onlarında şansı çok yüksek maşşah kocaları el üstünde tutuyor aman nazar değmesin,darısı bizlere ben gibi yakınan çiftlere ve çevremde bunu söyleyen okadar iyi yürekli yüzü fiziği çok güzel insan var ki hepsi aynı şeyden muzdarip:/...
Juli kendini üzme sakın
Zamana bırak herşeyi
BU başlık altında bende içimdekileri yazıcam ! Bir küs bir barışık hiç şaşmaz iki gün canınm cicim 3.gün kötüyüz ilk zamanları saymıyorum ama 2 senedir değişmedi,bizde bunun sonu nereye gidicek bilemiyorum kafam okadar karışık ve düşüncelerle dolu ki karar vermekte zorlanıyorum kolay değil yapılan edilen emekler bilmiyorum erkeklerle işimiz zor çok soğudum ilişkilerden tanımaktan da yorgunum artık,helede size yakışan biriyle daha zor iki yüzü güzel insanız,hani derler çirkin şansı versin allah hep sorardım neden güzellerin yanında çirkin eş var bunun içinmiş çünkü hem haset millet göz değiyor hemde güzel fena ve zor oluyor geçinmek zor ikiside ateş gurubu olunca bir taraf susmuyor!susamıyor!güzel ve içi özel olmalı kırmayan etmeyen hassas olması çok önemli bunu kavradım,zaten dış önemli değildi hiçbir zaman ama denk gelirya yanılırsın ya ciddi sert yüzlü gülümseyen yerinde şakasını yapan severim ilk başta anlayamıyorsun ne yazkkı tanıdıkça daha iyi kavradım ben hemen yargılamamak lazımmış ve bu saydığım hassas kırmayan etmeyen kişilerde bulunan özellik daha çok sıradan yüzlerde oluyor onlarında şansı çok yüksek maşşallah kocaları el üstünde tutuyor aman nazar değmesin,darısı bizlere ben gibi yakınan çiftlere ve çevremde bunu söyleyen okadar iyi yürekli yüzü fiziği çok güzel insan var ki hepsi aynı şeyden muzdarip:/...
culin dayanamıo artık cnmmm
Bu çocuk senin hayatında 13 aydır yok muydu ?
E bu 13 ay öncesinde sen yine sen değil miydin ?
Şimdi niye yeniden sen olmasın ki ?
Hak etmediğin şeyler için üzülmektense seni hak eden biri için üzül daha iyi
evet bendim tabiiiii ama ben hayatım boyuncaaaaa bu kadar ok kimseyi sevmedimmm
Çok sevmek önemli değil canım saygılı ve seviyeli sevmek önemli
Değer vermek önemli
Değerli olmak önemli
Hayat bu ya hiç belli olmaz belki de hayırlı kişi değildir ?
Belki de bunlar bi an önce kendine gelmen için önüne çıkan işaretlerdir ?
rabbim hayırlısını versin cnmmmm hakkımda hayırlısı olsunnn acılarım dinsin artıkkk
zeboşumun konusunu okurken bnm derdimde dert mi dedimmmmmmm hhh ahhhh rabbim dermansız dert vermesin
Her zaman hayırlısını dile ve acılarını dindirmek senin elinde bunu sakın unutma
Sen istemedikçe seni kimse üzemez.
onsuz yaşayamam gibi gelioooo seduşum suannn
İşte bunu yapma julim ya
Kendine yaptığın en büyük kötülük
Bak saatler geçiyor işte yaşamaya devam ediyorsun
boğazımda koca bir yumruk amaaaaaa
O yumruk giderek küçülecek
hep atonyonun kocam olacağını düşünmüştüm hyatııııı beraberpaylasacağız sanmıtımmmmm
Canım benim boşuna demiyorlar gelin ata binmiş ya nasip demiş diye
Keşke olsa bu düşündüklerin fakat hayırlı değilse neye yarar
İkinizde ateş grubuysanız Allah sabır versin diyorum
İlişki seni yoruyorsa buna ilişki diyemezsin bence
Çünkü ilişki yormak için değil birbirinizin hayatlarını daha da güzelleştirmek için olur.
aynennnnn bende senin gibiyim cnmmmmmmmm
Merhabaaa herkesee.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?