20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

İkinizde ateş grubuysanız Allah sabır versin diyorum
İlişki seni yoruyorsa buna ilişki diyemezsin bence
Çünkü ilişki yormak için değil birbirinizin hayatlarını daha da güzelleştirmek için olur.

aynennnnn bende senin gibiyim cnmmmmmmmm

culin dayanamıo artık cnmmm

Bu çocuk senin hayatında 13 aydır yok muydu ?
E bu 13 ay öncesinde sen yine sen değil miydin ?
Şimdi niye yeniden sen olmasın ki ?
Hak etmediğin şeyler için üzülmektense seni hak eden biri için üzül daha iyi

evet bendim tabiiiii ama ben hayatım boyuncaaaaa bu kadar ok kimseyi sevmedimmm

evet bendim tabiiiii ama ben hayatım boyuncaaaaa bu kadar ok kimseyi sevmedimmm

Çok sevmek önemli değil canım saygılı ve seviyeli sevmek önemli
Değer vermek önemli
Değerli olmak önemli
Hayat bu ya hiç belli olmaz belki de hayırlı kişi değildir ?
Belki de bunlar bi an önce kendine gelmen için önüne çıkan işaretlerdir ?

rabbim hayırlısını versin cnmmmm hakkımda hayırlısı olsunnn acılarım dinsin artıkkk

zeboşumun konusunu okurken bnm derdimde dert mi dedimmmmmmm hhh ahhhh rabbim dermansız dert vermesin

rabbim hayırlısını versin cnmmmm hakkımda hayırlısı olsunnn acılarım dinsin artıkkk

zeboşumun konusunu okurken bnm derdimde dert mi dedimmmmmmm hhh ahhhh rabbim dermansız dert vermesin

Her zaman hayırlısını dile ve acılarını dindirmek senin elinde bunu sakın unutma
Sen istemedikçe seni kimse üzemez.

hep atonyonun kocam olacağını düşünmüştüm hyatııııı beraberpaylasacağız sanmıtımmmmm

Canım benim boşuna demiyorlar gelin ata binmiş ya nasip demiş diye
Keşke olsa bu düşündüklerin fakat hayırlı değilse neye yarar

Canım benim boşuna demiyorlar gelin ata binmiş ya nasip demiş diye
Keşke olsa bu düşündüklerin fakat hayırlı değilse neye yarar

cok ama cok haklısın cnmmm dayanmaya calışıorummm işler yoluna girsin istiorummm çünkü dua etmekten bbaşka elimden hiç bişi gelmiooo

Aminn canım doğru zamanı bekliyorum ha deyince silinmiyor işte zamana bırktım hayırlıysa olur değilse olmasın zaten böyle diyorum olursada yaşancak kaderim varmış derim ben dicemi dedim allaha havale ettim çünkü...

aynennnnn bende senin gibiyim cnmmmmmmmm

Ah juli vah juli zengin olursun herşeyin olur ama mutsuz olursun:/güzel olursun ne güzel dersin ama dertli olursun çileli olursun çekeceğin çile varsa çekersin işte varsın bu dünyada çekelim diğer dünya bize kalır elbet benim yüzüm hiç gülmedi aileden bu yana huzursuz büyüdüm aşktan yana hiç olmadı para zaten her halukarda bulunuyor rabbim yardım ediyor aç açıkta bırakmıyor her halukarda şükür diyorum bizi bukadar sevmese dert vermez diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…