hosgeldn kız napıyosunBen geldim ama hoşgelmedim çünkü üzüldüm :26:
ben nasıl dermişim ameliyat olmus birine geçmiş olsun diye offffff beynimi yicemmmmm istio ki ben onun yüzünden baska bir yüze bakmayayım amaaa insanı olarak soruo insan her gecmiş olsun dediğimizeee aşık olmayız kiiiiiiii hey allam yaaaaaa
hosgeldn kız napıyosun
sende mı ayrıldın :44:kuzum benim öküzümde annemle alışverişe çıktım şarjım azaldı diye telefonuna bakmadım diye başkasıyla aldattığımı düşündü ağır hakaret etti bitti dedim ama bi kere olsun özür dilemedi pişman olmadı
Bunlar nasıl vurdumduymazsa bizde öyle olmalıyız güçlü olmalıyız.
sınırlerım cok bozukDertlendim bacım akşam akşam :26:
Sen naspiyon nasılsın
kızlar bgn bı haber aldım uzaktan tanıdgımızdı ama severdm kendısını kız torunu yoktu benı cok severdı oda zaten buyuk torunuyla aynı yastaydık sende bnm torunumsun dıyordu hep son bıkere goremeden vefat ettı cok uzgunum sınırlerım bozuktu zaten ıyıce bozuldu
Ben geldim ama hoşgelmedim çünkü üzüldüm :26:
ne yapim cnm boğazına mı çökeyim sadece benden uzaklaştırırbunları bnm elıme verceksın nasıl yola getırıyorum hıc acımam valla ıskencenın en kotusunu yaparım
kuzum benim öküzümde annemle alışverişe çıktım şarjım azaldı diye telefonuna bakmadım diye başkasıyla aldattığımı düşündü ağır hakaret etti bitti dedim ama bi kere olsun özür dilemedi pişman olmadı
Bunlar nasıl vurdumduymazsa bizde öyle olmalıyız güçlü olmalıyız.
sagol canım Allah rahmet eylesın ıyı bırıydı gercekten olum hepımıze ama duyunca kotu oldum zaten kotuyum kacgundur buda tuzu bıberı oldu ıstedua et balım ölen yakının için , Allah makanını cennet etsin, rahmet eylesin.
Ölüm bir nefes uzağımızda , hepimizin birgün toprak olucaz:26:
julı hıcbısey yapma bence ona gercegı anlat bı kere ınanır yda ınanmaz artık uzme kendını bu ne ya terbıyeszlık bu yaptgı
julı bı elını yuzunu yıka kendıne gel ,içim yanıo hala firmadan culi bir kere ..... nasıl geçmiş olsun dediğimi sölersiniz demişler hatırlamıorumm amaaa dediysem bile bunda ne kötü niyet olabilir kiii geçmiş olsun diyince aldatmış mı oluoyorummm
selammm.. evim sensini izledim geldimama gizli çekim yapılmış tabi, iyi gözüm bozulmadı yarında annemle kelebeğin rüyasına gideceğiz..
sevgilimle aram iyi, çooook seviyoum onuuu yaa, çok fazlaaa.. allahım biran önce 6 ay geçsinn istiyorum, dershane basladıktan sonra daha güzel olacak herşey inanıyorum buna..
sizler nasılsınızz diyeceğim ama okudum geçmişi... bende yarın diyete baslayacağım, senin 5 kilon benim de 20 kilom varbende senin gibi son defa yiyim mantığnda bi insanımm
julia sana dicek bişey bulamıyorum canım, ne diyim kiiallah yardımcın olsun, işin çok zor...
bana da bı yorum yapsaydın canımselammm.. evim sensini izledim geldimama gizli çekim yapılmış tabi, iyi gözüm bozulmadı yarında annemle kelebeğin rüyasına gideceğiz..
sevgilimle aram iyi, çooook seviyoum onuuu yaa, çok fazlaaa.. allahım biran önce 6 ay geçsinn istiyorum, dershane basladıktan sonra daha güzel olacak herşey inanıyorum buna..
sizler nasılsınızz diyeceğim ama okudum geçmişi... bende yarın diyete baslayacağım, senin 5 kilon benim de 20 kilom varbende senin gibi son defa yiyim mantığnda bi insanımm
julia sana dicek bişey bulamıyorum canım, ne diyim kiiallah yardımcın olsun, işin çok zor...
julı bı elını yuzunu yıka kendıne gel ,
aslında ask acısından cok haksızlıga ugradgn ıcın uzuluyorsun suan
bebegım karsındakı sana ınanmayacak kdr deger vermısse sen hıc dusunmeyeceksınaynen öleee cnmmmm üzülüorummmmm çok zorrr yaaaaa bana nasıl inanmaz diorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?