20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bunları bnm elıme verceksın nasıl yola getırıyorum hıc acımam valla ıskencenın en kotusunu yaparım

kuzum benim öküzümde annemle alışverişe çıktım şarjım azaldı diye telefonuna bakmadım diye başkasıyla aldattığımı düşündü ağır hakaret etti bitti dedim ama bi kere olsun özür dilemedi pişman olmadı
Bunlar nasıl vurdumduymazsa bizde öyle olmalıyız güçlü olmalıyız.

kızlar bgn bı haber aldım uzaktan tanıdgımızdı ama severdm kendısını kız torunu yoktu benı cok severdı oda zaten buyuk torunuyla aynı yastaydık sende bnm torunumsun dıyordu hep son bıkere goremeden vefat ettı cok uzgunum sınırlerım bozuktu zaten ıyıce bozuldu

sende mı ayrıldın :44:

dua et balım ölen yakının için , Allah makanını cennet etsin, rahmet eylesin.
Ölüm bir nefes uzağımızda , hepimizin birgün toprak olucaz:26:

Ben geldim ama hoşgelmedim çünkü üzüldüm :26:

bende çok mutsuzum tubacım yaaaaaaa

bunları bnm elıme verceksın nasıl yola getırıyorum hıc acımam valla ıskencenın en kotusunu yaparım
ne yapim cnm boğazına mı çökeyim sadece benden uzaklaştırır

heh bnm ki de ben onu aldatıom sanıoooo manyakmıdır nedırrrrrrr uzak olsam ona nese sevgimi her fırsatta belli eden biriyim ben

dua et balım ölen yakının için , Allah makanını cennet etsin, rahmet eylesin.
Ölüm bir nefes uzağımızda , hepimizin birgün toprak olucaz:26:
sagol canım Allah rahmet eylesın ıyı bırıydı gercekten olum hepımıze ama duyunca kotu oldum zaten kotuyum kacgundur buda tuzu bıberı oldu ıste

julı hıcbısey yapma bence ona gercegı anlat bı kere ınanır yda ınanmaz artık uzme kendını bu ne ya terbıyeszlık bu yaptgı

bı ınsana nanmamak ona hakaret etmek gbı bısey helekı boyle salakca bı neden den dolayı aldattın dıyeblıyorsa senın kendını bu adamla ne kdr mutlu olablırım dıye sorgulaman lazım canım

julı hıcbısey yapma bence ona gercegı anlat bı kere ınanır yda ınanmaz artık uzme kendını bu ne ya terbıyeszlık bu yaptgı

içim yanıo hala firmadan culi bir kere ..... nasıl geçmiş olsun dediğimi sölersiniz demişler hatırlamıorumm amaaa dediysem bile bunda ne kötü niyet olabilir kiii geçmiş olsun diyince aldatmış mı oluoyorummm

selammm.. evim sensini izledim geldim ama gizli çekim yapılmış tabi, iyi gözüm bozulmadı yarında annemle kelebeğin rüyasına gideceğiz..

sevgilimle aram iyi, çooook seviyoum onuuu yaa, çok fazlaaa.. allahım biran önce 6 ay geçsinn istiyorum, dershane basladıktan sonra daha güzel olacak herşey inanıyorum buna..

sizler nasılsınızz diyeceğim ama okudum geçmişi... bende yarın diyete baslayacağım, senin 5 kilon benim de 20 kilom var bende senin gibi son defa yiyim mantığnda bi insanımm

julia sana dicek bişey bulamıyorum canım, ne diyim kii allah yardımcın olsun, işin çok zor...

julı bı elını yuzunu yıka kendıne gel ,
aslında ask acısından cok haksızlıga ugradgn ıcın uzuluyorsun suan

işim evet çok zor cnm bide unutamıorummmmm

bana da bı yorum yapsaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…