bana da bı yorum yapsaydın canım
bebegım karsındakı sana ınanmayacak kdr deger vermısse sen hıc dusunmeyeceksın
teyze degıl kız dede ...aklımdan geçirip buraya yazmamışım.. önceikle basın saolsun canım, nur içinde yatsın inşallah teyzemiz...
diğer meseleye gelince, yorumsuz kalmak istiyorum çünkü benim için bu nası kaba biri böyle diyebilirsiniz
anlıyorum tatlım ama bak bız varız senın yanındayız sen haklısın sonuna kadar canın ne zmn sıkılırsa ozelden yda buraya yaz kendını yıpratma degmez ınanelimde olsaaa cnm kendiiiime eziyet etmeye meraklı değilim ki bendee
teyze degıl kız dede ...
o zmn ozelden yaz fıkrını merak ettım sence bıdaha karsıma cıkarsa napım bı karar verdm bu aksam hıc kımseye acımıycam bundan sonra
ben cıkıyorum artık kızlar yrn gorusuruz
yarın ıse gıtmek bana ölüm gbı gelıyor smdı
julımmmm nasılsın canım
kım gelcek bakım
iyi değilimmmm abla iyi değilim iyi olamıorummm
zeboş için açılan yeni konuyu gördünmü
deme öyle deme üzülme canım benim sen daha kıymetlisin sana acı veriyorsa söküp atacaksın bu konuda bencil olacaksın önce ben demelisin
bende çok mutsuzum tubacım yaaaaaaa
ne yapim cnm boğazına mı çökeyim sadece benden uzaklaştırır
heh bnm ki de ben onu aldatıom sanıoooo manyakmıdır nedırrrrrrr uzak olsam ona nese sevgimi her fırsatta belli eden biriyim ben
Juliacim yaaa yıpratma kendini çok üzülüyorum sana ben:26: lütfen bir erkeğin kendini güçsüz hale getirmesine izin verme.
Off nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya
Kuzum bu sadece bahane de olabilir anlamsız saçma bi bahane suçu karşı tarafa yüklemek için bi kaçış yolu hoş ortada suç ta yok . .
Kuzum bu sadece bahane de olabilir anlamsız saçma bi bahane suçu karşı tarafa yüklemek için bi kaçış yolu hoş ortada suç ta yok . .
benimde kaderim böyleymiş cnm napimmmm
sucsa evet gecmiş olsun dedim cnm ama asla art niyetli değil ki olamaz zaten bu adam evli çocuğu varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?