20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bana da bı yorum yapsaydın canım

aklımdan geçirip buraya yazmamışım.. önceikle basın saolsun canım, nur içinde yatsın inşallah teyzemiz...

diğer meseleye gelince, yorumsuz kalmak istiyorum çünkü benim için bu nası kaba biri böyle diyebilirsiniz

teyze degıl kız dede ...
o zmn ozelden yaz fıkrını merak ettım sence bıdaha karsıma cıkarsa napım bı karar verdm bu aksam hıc kımseye acımıycam bundan sonra

elimde olsaaa cnm kendiiiime eziyet etmeye meraklı değilim ki bendee
anlıyorum tatlım ama bak bız varız senın yanındayız sen haklısın sonuna kadar canın ne zmn sıkılırsa ozelden yda buraya yaz kendını yıpratma degmez ınan

ben cıkıyorum artık kızlar yrn gorusuruz
yarın ıse gıtmek bana ölüm gbı gelıyor smdı

teyze degıl kız dede ...
o zmn ozelden yaz fıkrını merak ettım sence bıdaha karsıma cıkarsa napım bı karar verdm bu aksam hıc kımseye acımıycam bundan sonra

anaa, ben neden teyze die yorumladım ki

acı kız sen yine de yazık ama ona değil... yi o bildiğin yüzsüz, ona acıma tabi de, baska birine acı yine de

zeboş için açılan yeni konuyu gördünmü

deme öyle deme üzülme canım benim sen daha kıymetlisin sana acı veriyorsa söküp atacaksın bu konuda bencil olacaksın önce ben demelisin

görmedim abla nerdeee

blaaa atmaya çalışıorum inan içimdennnnn aama olmuoo

Juliacim yaaa yıpratma kendini çok üzülüyorum sana ben:26: lütfen bir erkeğin kendini güçsüz hale getirmesine izin verme.
Off nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya

Kuzum bu sadece bahane de olabilir anlamsız saçma bi bahane suçu karşı tarafa yüklemek için bi kaçış yolu hoş ortada suç ta yok . .

Juliacim yaaa yıpratma kendini çok üzülüyorum sana ben:26: lütfen bir erkeğin kendini güçsüz hale getirmesine izin verme.
Off nedir bu erkeklerden çektiğimiz ya

benimde kaderim böyleymiş cnm napimmmm
Kuzum bu sadece bahane de olabilir anlamsız saçma bi bahane suçu karşı tarafa yüklemek için bi kaçış yolu hoş ortada suç ta yok . .

sucsa evet gecmiş olsun dedim cnm ama asla art niyetli değil ki olamaz zaten bu adam evli çocuğu varrrr

BU başlık altında bende içimdekileri yazıcam ! Bir küs bir barışık hiç şaşmaz iki gün canınm cicim 3.gün kötüyüz ilk zamanları saymıyorum ama 2 senedir değişmedi,bizde bunun sonu nereye gidicek bilemiyorum kafam okadar karışık ve düşüncelerle dolu ki karar vermekte zorlanıyorum kolay değil yapılan edilen emekler bilmiyorum erkeklerle işimiz zor çok soğudum ilişkilerden tanımaktan da yorgunum artık,helede size yakışan biriyle daha zor iki yüzü güzel insanız,hani derler çirkin şansı versin allah hep sorardım neden güzellerin yanında çirkin eş var bunun içinmiş çünkü hem haset millet göz değiyor hemde güzel fena ve zor oluyor geçinmek zor ikiside ateş gurubu olunca bir taraf susmuyor!susamıyor!güzel ve içi özel olmalı kırmayan etmeyen hassas olması çok önemli bunu kavradım,zaten dış önemli değildi hiçbir zaman ama denk gelirya yanılırsın ya ciddi sert yüzlü gülümseyen yerinde şakasını yapan severim ilk başta anlayamıyorsun ne yazkkı tanıdıkça daha iyi kavradım ben hemen yargılamamak lazımmış ve bu saydığım hassas kırmayan etmeyen kişilerde bulunan özellik daha çok sıradan yüzlerde oluyor onlarında şansı çok yüksek maşşallah kocaları el üstünde tutuyor aman nazar değmesin,darısı bizlere ben gibi yakınan çiftlere ve çevremde bunu söyleyen okadar iyi yürekli yüzü fiziği çok güzel insan var ki hepsi aynı şeyden muzdarip:/...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…