20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Ben hatırlamıyorum bile boyle bısi dediğimi ama demiste olabilirim demedim diyip yalan atmak istemiyorum dedim onaaa ihtimalde olsa demiş olabilirim dedimm ama insanız yaaa insannn çok mü anormal bu yaptıgım

Ben hatırlamıyorum bile boyle bısi dediğimi ama demiste olabilirim demedim diyip yalan atmak istemiyorum dedim onaaa ihtimalde olsa demiş olabilirim dedimm ama insanız yaaa insannn çok mü anormal bu yaptıgım

hayır canım gayet normal.
O zaman seni cam bi fanusa kapatsın kimseyle konuşma

yanii söyle verdiğiniz paraya göre yaptığım iş çok zam istiyorum de bakalım ne dicek
dıyecegım valla canım yemek bıle pısırıyorum dusun yanı
julııı antonyoyu doverım valla bı kara carsaf gydırmedgı kalmıs yuz vermeyın sunlara bu kdr ya

​canım sen ndn tartıstın

kısaca şöyle özetlim bensabah biyer gidicem bu bu dedim ayrıntı vermedim müsait değildim buna tavır yaptı kızdı neyse kuzenleriyle gezdiler bilardo oynamaya gitmişler bana bi mesaj atma tenezülünde bulunmamış bu yüzden kavga ettik ben çok sinirlendim benim bu kdr üstüme gelirken sen haber vermiyorsun dedim bende sinirlendiğim için onun sinir olacağı şeyleri söyledim dışarı çıkacam şimdi sana inat dedim gece yani aslında dayımla çıktık ama o sinir olsun diye söylemedim üüüü neler oldu neler ve en son sakinleşince bana dediki herşeyi öğrendikten sonra dayınla çıktın diyene kdr sevginin güvenin yerine kalbime nefret sinir doldurdun dedi ve ve ve dediki sen beni böyle dışlıp sokağa atıyorsun ben ya gidip başka şeyler derman arasaydım nolucaktı dedi ben ondan beklemiyorum tabi bu herşey olur kendine zarar verme içki kadın vs hala aklıma takılı telde uzunn uzun konuşucam şuan işteyim ne demek bu ya düşünsene ben ona kızıyorum böyle bşy mi geliyo benim aklıma eee ilerde nolucak tartışsak sorunumuz olunca ne dermanı arıcak akşam ağlaya ağlaya uyudum benim gibi insana yapılmaz inananın gerçekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…