bende 24 yaşındayım muhasebeciyimmmmm bir adet erkek arkadasım var 1 gun ayrı 1 gun beraber olduğumuz burcum boğa yemegını ye gel sohbet edelim oldu mu
Aynıymısız cidden senle biz bu dengesizce bir yaşam işte zorr ben sanmazdım ben gibi birileri varmı dıye ama varmış :/
yorumsuz kalıcam boğa arkadaşım pek olmadı
daha kalkalamadım şimdi gidiyorum ama yemek yapip gelirim sen sor sorunu bulur cevap yazarım biinnn
sende bı degısıklık var konustunuz o zaman heralde :)yok cnm barışmadık ikimizinde zaman ihtiyacı varr
tabi ablacım gelebilirsin nasılsınnnjulım biraz daha iyimisin canım bu topiğede gelebilirmiyim öyle dalıyorum ama
sende bı degısıklık var konustunuz o zaman heralde :)
Ehhh ıste Cnm iyi olmaya çalışıyorum napim başlasa elden bısi gelmez
bılmem bıraz dha ıyı oldgunu hıssettım sankı konusmus olabılecegnızı dusundumtabi ablacım gelebilirsin nasılsınnn
kız nrden çıkardın konustuğumuzuuu
İyi olucaksın tabi canım dahada iyi olacaksın
zor biri ile beraberimmmm cnmmm senide çok iyi anlıorummm
burçlardan anlıomusunnn
bılmem bıraz dha ıyı oldgunu hıssettım sankı konusmus olabılecegnızı dusundum
hanı sevgılım var yazmıssın ya yukarda belkı o yuzden canım
:26:karar verememek en zoru en güç olanı malesef ki .o hangi burç pekü *
ben yay o koç mesela arkadaş olarak iyidirler fekat zorr aceip zorr çatışmalı hepp bugun kavga ettım gene ama artık alıştım cunkü yıprandım aşk yok iyice bitti tükendi...
Anlarım evet tanıya tanıya anladım ..
okuya okuya geliştirmedim bu özelliği.
inşallah cnmmm inşallah yaaaaaasen naptın tubacımm
o balıkkk ben boğaa sence biz uyumlumuyuz cnmm
Ben çok sakinim julim umarım sende öyle olursun.
Benim için üzülmeyen insan için bende üzülmem.
Ağlamıyorum sızlanmıyorum hayatımı o varken nasıl devam ettiriyorsam şimdide aynıyım. .
ben ikizler uyuzum yengeç anlayın var mı kızlar ?
Çok hassastır o ve birazda sinsidir kincilik yapar bazende canım,üzgünüm uyumsuz gözüküyor seninkisi şu durumda,
ilişkide nasıldır bilemem ama karakter olarak böyle :/
sende agrasifsindir aslında patlarsın hemen ama sende hassassındır kısaca iki cambaz bir ipte oynarmı sen düşün
kaç yıldır berabersiniz cnmm
sız duzelceksınız kız bana oyle gelıyo :)var cnmmmmmm ayrılmadık kiii resmiii olarakk
uyuzum yengeç derken mesajı hiç anlmadım yardımcı olamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?