20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ayuy selam kızlarr foruma bişeyler oldu sayfa bırden başladı anlamadım ben nasıl bişiyyler oldu,nazara geldi kannımca
Herkezcikler iyimidir...

ayuy selam kızlarr foruma bişeyler oldu sayfa bırden başladı anlamadım ben nasıl bişiyyler oldu,nazara geldi kannımca
Herkezcikler iyimidir...

Bız tanışmadık sanırım Cnm ben şimdi yemek yiyip gelcemm bol bol sohbet deriz Tmm mı

Bu durumla dalga geçtiğine göre toparlamışsın kendini güzel bişey bu :)
Evet duyduğum hakaret yenilir yutulur değildi canım.
Değmeyecek biri için canımı acıtmak istemiyorum.
Ben önemli biri olsaydım onlar için kendi aramıyosa annesi arardı babası arardı.
Toparladım çok şükür bi beklentim yok onlardan

İmm tubacim sen nasılsın

Çok şükür balım sen iyiysen problem yok demektir

Bız tanışmadık sanırım Cnm ben şimdi yemek yiyip gelcemm bol bol sohbet deriz Tmm mı
Görmedim cinim yazını şimdi gördüm efet tanışmadık daha yedin geldinmi? afiyet olsunyediysen bende birazdan yemek yapıcam makarna yapıp yiyip içip gelirim :))
ben ankaradan 23 yıllık bir adet kısçeyim burcum yay yikselenim ay burcum yengeç ilgiliyysen bilirsin nasıl olduklarını az çok hakkımda bilgi sahibesi bile olursun..
ŞUAN için evdeyim çalışmamaktayım,bekarım :) benden bukadar
sennn
BUrcun nedir birde
:26:

bende 24 yaşındayım muhasebeciyimmmmm bir adet erkek arkadasım var 1 gun ayrı 1 gun beraber olduğumuz burcum boğa yemegını ye gel sohbet edelim oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…