olur olur.. sizki ne fırtınalar atlattınız... yoluna girer herşey tam olarak inş.Arada msjlasiyoruz ama bizim ısımız olmaz artık sanırım Cnm
benım basım agrıyo bıraz sızler nasılsınız
julı ne konusuyorsunuz
benım sureklı yogun canımİyi diyelim iyi olsun.. arada yoğunluk olur böyle sıkma canını
sagol tatlım ...olur olur.. sizki ne fırtınalar atlattınız... yoluna girer herşey tam olarak inş.
geçmiş olsunn canım, benimde maddi konulara canım sıkkın yine beden olarak iyiyim ama ruhen pek değillimmm
İyi Cnm sen nasilsgünaydıın fıstıklar,nasılsnz?
benım basım agrıyo bıraz sızler nasılsınız
julı ne konusuyorsunuz
sagol tatlım ...
bende aılemle sorun yasıyorum , ıste yasıyorum ... herkesın hayatında sorun var galıba:44:
selamm kızlarrrrrrrrrr dersim erken bitiyor bugünn eve geldim hemen dinleniyorummm:)))) öğleden sonra erkek arkadasımla sinemaya gidicezzzz:))) bugün güzell bir günnnnn yaşasıııııııııınn
sorunlar geçer gider kızlaarrr biz ne badireler atlattıkk bir bilsenizzz ahhh ahhhh ama geçiyorr gidiyorrr yeter ki siz düzeltmeye çabalayın:)
bulaşık da mı yıkıyorsun? :26: nasıl biş bu yahu?
benım sureklı yogun canım
sımdı oglen oldu yemek ısteyecek ondan sonra bulasık yıka o arada musterıler gdıp gelıyo sacma sapan haller ıste sabahta atıstk ramak kaldı delırmeme
İyi Cnm sen nasils[/B]
Ne güzel Cnm bız hafta ici hic bısi yapamıyoruz küs olmasak bile oda çalışıyor bende malesefkelebeğin etkisine mı gideceksiniz Cnm
ıyı eglencelerselamm kızlarrrrrrrrrr dersim erken bitiyor bugünn eve geldim hemen dinleniyorummm:)))) öğleden sonra erkek arkadasımla sinemaya gidicezzzz:))) bugün güzell bir günnnnn yaşasıııııııııınn
ee malum konu hakkında konusmadınız mı hıc yanı sen ona kızgınlıgını bellı etmedınmı anlamadım olayı tamİyi Cnm sen nasils
Havadan sudan ıstee arada bı napiosun die mesaj atıyor bı derdi varsa onu yazio öle ıste Cnm
benımkı gecmek bılmıyor canım bı sogukluk bı sevgısızlık aldı basını gttı bızım evdesorunlar geçer gider kızlaarrr biz ne badireler atlattıkk bir bilsenizzz ahhh ahhhh ama geçiyorr gidiyorrr yeter ki siz düzeltmeye çabalayın:)
Düzelir mı dersin Cnm
ıyı eglenceler
ee malum konu hakkında konusmadınız mı hıc yanı sen ona kızgınlıgını bellı etmedınmı anlamadım olayı tam
benımkı gecmek bılmıyor canım bı sogukluk bı sevgısızlık aldı basını gttı bızım evde
Allahın belası bı ıs ıste yemek te yapıyorum temızlıkte ısıne gelınce fırca da atıyolar ıkı dk oturdgumu gorse musterıler aranmıyor sankı ıkı tane bardak gorse bulasık yıkanmıyor sankı bıdı bıdı ınan bıktım ama cıkamıyorum da cunkı destegım yok bunalıma gırdım artık dayanamıyorumbulaşık da mı yıkıyorsun? :26: nasıl biş bu yahu?
ya annem baslıbasına bı sorun zaten babamdan hıc bahsetmıyorum bılecanımm aile içinde daha kolay ki herseyyy biz de dönem dönem babamla birbirimizi yerdikk küserdik falann sonra unutur giderdikk nazın ailene daha cok geciyor ya insan daha kırıcı oluyor sanırım bu yüzden.. ama düzelir hiç dert etmee
Allahın belası bı ıs ıste yemek te yapıyorum temızlıkte ısıne gelınce fırca da atıyolar ıkı dk oturdgumu gorse musterıler aranmıyor sankı ıkı tane bardak gorse bulasık yıkanmıyor sankı bıdı bıdı ınan bıktım ama cıkamıyorum da cunkı destegım yok bunalıma gırdım artık dayanamıyorum
aılem bana destek olmuyor canım ... bak bı yandan ıs arıyorum duzgun bı ıs buldgmda yok sabır dıyorum ama napımne demek çıkamıyorumm, basbaya eziliyorsun sen kuzu. çıkmaman için eeen büyük neden ne?
ya annem baslıbasına bı sorun zaten babamdan hıc bahsetmıyorum bıle
bı oda takımı bıle alamıyorum kendıme kendı paramla alacagım halde
kardesımın takımını kullanıyorum ve ortak kullanıyoruz dusun esyalarımın bırı anyada bırı konyada hergun sınırlerıyorum ıste boyle sonra sınırlerım bosalıyo kavga gurultu oluyo annem kızım noldu sana bılmem ne dıyıp bıde acımıs gbı davranıyo numaradan yanı ya bn oleyım yda onlar olsun artık bn kurtulmak ıstıyorum bunlardan cok doldum cok
memnun degılım de napım cnm ben bırazdan gelcem sızde burda olursanız konusalımcanım işinden memnun değilsen çık bence maddi konuları düzeltirsen eğer diger hersey düzelir zaten.. kendi hayatını yaşarsın
canım insan neyi unutmuyor kiii herşey siliniyor hele ki seviyorsann bide yanyana geldiğin anda herseyy bitiyor unutuluyor sevgi herseyden baskın geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?