20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Arada msjlasiyoruz ama bizim ısımız olmaz artık sanırım Cnm
olur olur.. sizki ne fırtınalar atlattınız... yoluna girer herşey tam olarak inş.
benım basım agrıyo bıraz sızler nasılsınız
julı ne konusuyorsunuz

geçmiş olsunn canım, benimde maddi konulara canım sıkkın yine beden olarak iyiyim ama ruhen pek değillimmm

İyi diyelim iyi olsun.. arada yoğunluk olur böyle sıkma canını
benım sureklı yogun canım
sımdı oglen oldu yemek ısteyecek ondan sonra bulasık yıka o arada musterıler gdıp gelıyo sacma sapan haller ıste sabahta atıstk ramak kaldı delırmeme

olur olur.. sizki ne fırtınalar atlattınız... yoluna girer herşey tam olarak inş.

geçmiş olsunn canım, benimde maddi konulara canım sıkkın yine beden olarak iyiyim ama ruhen pek değillimmm
sagol tatlım ...
bende aılemle sorun yasıyorum , ıste yasıyorum ... herkesın hayatında sorun var galıba
:44:

selamm kızlarrrrrrrrrr dersim erken bitiyor bugünn eve geldim hemen dinleniyorummm:)))) öğleden sonra erkek arkadasımla sinemaya gidicezzzz:))) bugün güzell bir günnnnn yaşasıııııııııınn

sagol tatlım ...
bende aılemle sorun yasıyorum , ıste yasıyorum ... herkesın hayatında sorun var galıba
:44:

sorunlar geçer gider kızlaarrr biz ne badireler atlattıkk bir bilsenizzz ahhh ahhhh ama geçiyorr gidiyorrr yeter ki siz düzeltmeye çabalayın:)

selamm kızlarrrrrrrrrr dersim erken bitiyor bugünn eve geldim hemen dinleniyorummm:)))) öğleden sonra erkek arkadasımla sinemaya gidicezzzz:))) bugün güzell bir günnnnn yaşasıııııııııınn

Ne güzel Cnm bız hafta ici hic bısi yapamıyoruz küs olmasak bile oda çalışıyor bende malesef kelebeğin etkisine mı gideceksiniz Cnm

benım sureklı yogun canım
sımdı oglen oldu yemek ısteyecek ondan sonra bulasık yıka o arada musterıler gdıp gelıyo sacma sapan haller ıste sabahta atıstk ramak kaldı delırmeme
bulaşık da mı yıkıyorsun? :26: nasıl biş bu yahu?
İyi Cnm sen nasils[/B]

juliaaacığmm, bn iyyimde sen nasılsın?:26:

Ne güzel Cnm bız hafta ici hic bısi yapamıyoruz küs olmasak bile oda çalışıyor bende malesef kelebeğin etkisine mı gideceksiniz Cnm

biz ikimizde öğretmen olunca öğleden sonra biize kalıyor canım... evettttttttttt kelebeğin rüyasına gidicez canım bakalım merak ediyorum filmi:)) biz de ilk kez filme gidiyoruz bu aradaa:)))

ıyı eglenceler
İyi Cnm sen nasils

Havadan sudan ıstee arada bı napiosun die mesaj atıyor bı derdi varsa onu yazio öle ıste Cnm
ee malum konu hakkında konusmadınız mı hıc yanı sen ona kızgınlıgını bellı etmedınmı anlamadım olayı tam

sorunlar geçer gider kızlaarrr biz ne badireler atlattıkk bir bilsenizzz ahhh ahhhh ama geçiyorr gidiyorrr yeter ki siz düzeltmeye çabalayın:)
benımkı gecmek bılmıyor canım bı sogukluk bı sevgısızlık aldı basını gttı bızım evde

canımm aile içinde daha kolay ki herseyyy biz de dönem dönem babamla birbirimizi yerdikk küserdik falann sonra unutur giderdikk nazın ailene daha cok geciyor ya insan daha kırıcı oluyor sanırım bu yüzden.. ama düzelir hiç dert etmee

bulaşık da mı yıkıyorsun? :26: nasıl biş bu yahu?
Allahın belası bı ıs ıste yemek te yapıyorum temızlıkte ısıne gelınce fırca da atıyolar ıkı dk oturdgumu gorse musterıler aranmıyor sankı ıkı tane bardak gorse bulasık yıkanmıyor sankı bıdı bıdı ınan bıktım ama cıkamıyorum da cunkı destegım yok bunalıma gırdım artık dayanamıyorum

ya annem baslıbasına bı sorun zaten babamdan hıc bahsetmıyorum bıle
bı oda takımı bıle alamıyorum kendıme kendı paramla alacagım halde
kardesımın takımını kullanıyorum ve ortak kullanıyoruz dusun esyalarımın bırı anyada bırı konyada hergun sınırlerıyorum ıste boyle sonra sınırlerım bosalıyo kavga gurultu oluyo annem kızım noldu sana bılmem ne dıyıp bıde acımıs gbı davranıyo numaradan yanı ya bn oleyım yda onlar olsun artık bn kurtulmak ıstıyorum bunlardan cok doldum cok

ne demek çıkamıyorumm, basbaya eziliyorsun sen kuzu. çıkmaman için eeen büyük neden ne?

canım işinden memnun değilsen çık bence maddi konuları düzeltirsen eğer diger hersey düzelir zaten.. kendi hayatını yaşarsın

canım işinden memnun değilsen çık bence maddi konuları düzeltirsen eğer diger hersey düzelir zaten.. kendi hayatını yaşarsın
memnun degılım de napım cnm ben bırazdan gelcem sızde burda olursanız konusalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…