20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

margarıkotın gecmıs olsun canım mapısta havalar nasıldı

merhaba kızlar..
sohbet baya ilerlemiş ama benide alırmısınız aranıza? ben 22 yaşında sözlü bir kızım, özel bir şirkette çalışıyorum 6 senedir izmirliyim

İçerisi çok havasızdı sanki oksijen alıp karbondioksit değilde karbondioksit alıp yine karbondioksit veriyormuş gibiyidim ..

Ah kızlar banlanmayın sakın

geçmiş olsun

zordur mapıslık zamanında benimde düşmüşlüğüm vardır bilirim zorluğunu

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
sohbet baya ilerlemiş ama benide alırmısınız aranıza? ben 22 yaşında sözlü bir kızım, özel bir şirkette çalışıyorum 6 senedir izmirliyim
tabıkı tatlım aldık bıle hosgeldın bende 20 yasındayım bekarım

Selam kızlar nasılsınız? Çok kötü bir rüya gördüm ya yorumlayıverin Abimin evindeymişiz. Abim gel beetlee sana arkadaşımın kedisini göstereyim bahçede diyor. Kediye bakıyoruz seviyorum kediyi. Sonra bahceden yılan falan çıkmasın abi diyorum. yok çıkmaz diyor. Aniden önümüze simsiyah bir yılan çıkıyor. En tehlikeli siyah mamba türü. Ama hiç birşey yapmıyor sadece öylece duruyor. Sonra başka bembeyaz, böyle suratı sevimli bir yılan çıkıyor. Yavru gibi suratı. Sonra bu zehirsizdir birşey yapmaz diyoruz. Birden bana saldırıp elimi ısırıyor. Tabii zehirsizdir diye önemsemiyoruz. Bir süre sonra ellerim uyuşmaya başlıyor. Bayılıyorum. Doktor elimin birini kesiyor. Diğer eliminde baş parmağını kesiyor. Çok üzüldüm ama rüyamda

Bir de yılan beni ısırdıktan sonra kedi 2 yılanı da ağzına alıp yüksek bir yerden aşağı atlıyor. Kediye bişey olmuyor ama yılanlar ölüyor.

Canım benimde tek bildiğim yılan düşman demek. Kendi kendime şöyle yorumladım. Siyah olan zehirli olmasına rağmen birşey yapmıyor ama sevimli olan yapıyor ya. Sanki kötü gibi gözüken biri bana bişey yapmayacak, ama iyi sandığım biri de zarar vericek gibi yorumladım sanki:26:

calısmak guzelde sorunlu ınsanlarla calısmak guzel degıl
bencede ve sana zarar veren yılanı kedıler olduruyor sonunda buda ıyı bırsey yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…