20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Günaydın kızlar..

bize noluyor böyle yaa herkes mutsuz bende mutsuzum ama yine de idare ediyorum..

bizde erkek arkadaşımla çok sorunlar yaşıyoruz sonumuz nolcak bakalım..

sevgiliden ayrılanlar olmuş hayırlısı olsun.. böylesi nasipmiş..

gunaydın kızlar
nasılsınız
bu cocukta gururda kalmadı ya hu !!!
bu sabah bnm bındgm otobuse bınmıs bna msj atıyor gunaydın dıye
agzıma gelenı soyledım sabah sabah yedı kufuru oh olsun
bana yuzuk gostermeyı bılıyordu edepsız gıtsın aynaya baksın once tıpsız sey

sen neden mutsuzsun kız harbıden noluyor boyle ya ?
kım ayrılmıs kı ?

iyi yapmışsın cnm günaydınlar herkeseeeee

sen neden mutsuzsun kız harbıden noluyor boyle ya ?
kım ayrılmıs kı ?

diğer sayfaları okuyunca ayrıldık falan yazmışlar bende tam bilmiyorum. Çünkü daha tanımıyorum burdakileri..

erkek arkadaşımla bazı sorunlarımız ondan biraz mutsuzum cnm ya inş düzeltcez..

diğer sayfaları okuyunca ayrıldık falan yazmışlar bende tam bilmiyorum. Çünkü daha tanımıyorum burdakileri..

ihdd canım dün bi giremedim doğru düzgün neler olmuş yaw hayırdır cnm ne sorunu bu arada hoşgeldin

Son düzenleme:
iyi yapmışsın cnm günaydınlar herkeseeeee
ıyı yaptım tabı :)) bıde dıyo sen ıyı bı ınsansın bu laflar yakısmıyor sana dınden ımandan cıkardı benı napım ben :))

ınsallah duzelır canım

anlat bakim ne var ne yok dün hiç giremedim işler yoğundu bugün burdayım

ne olsun be bocük, ben buralardayım hep, her zaman takıldığım bi topic var, orda oluyorum genelde, ama buraya uğramadan da edemiyorum
seninkiyle arayı düzelttin mi naptınz bakalım?

ne olsun be bocük, ben buralardayım hep, her zaman takıldığım bi topic var, orda oluyorum genelde, ama buraya uğramadan da edemiyorum
seninkiyle arayı düzelttin mi naptınz bakalım?

hıı özletme kendini hee bizimkiyle düzelttik durumu dediğim gibi beni sinirlendirmek için ben onu sinir ettim diye öyle demiş

hıı özletme kendini hee bizimkiyle düzelttik durumu dediğim gibi beni sinirlendirmek için ben onu sinir ettim diye öyle demiş

buralardayım, enn kötü ihtimal, face'mdesin yazarsın
çek kulaklarını, demsin bir daha öyle şeyler! kızdım vallahi.

ihdd canım dün bi giremedim doğru düzgün neler olmuş yaw hayırdır cnm ne sorunu bu arada hoşgeldin

ay kızlar işlerim ancak bitti de gelebildim hoşbulduk cnm, benimki baya bi kıskanç bu aralar bu yüzden hep tartışıyoruz çok sıkıyor beni buraya gitme bunu yapma şunu giyme büssürü şey.. bende kızınca telefonları açmıyorum buseferde geldi eve yine tartıştık..

aynen cnm benimkide kıskançtır yani üüü mesele neydi bi söylesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…