aynen bende oyle
valla ben bgn bol bol sınır oldum canım
yuzuk gosterene ne yaptgmı okkudun mu kız
bende 59'dan sonra zor veriyorum cnm ama triod hastasıyım az çalıyor senin de öyle bir sorunun mu var acaba baktırdın mı hiç?
2 sayfa onceye baksana kuzumaynen cnm ya yok naptın okuyamadım merak ettim
kızlar umutsuzluga kapılmayın tabıkı vercez yaza guzel bı sekılde gırcez beettle ınsan ne kdr zayıf olursa olsun kendını sısman hıddedıyo bence bn 56 kg ken de sısmanım dıodum dusun yanı
Baktırdım canım tiroidlerimde sorun yok. İlk ondan şüphelenmiştim. Sanırım pko var bende yani öyle tahmin ediyorum bazı belirtileri uyuyor. Yarın hormon testi yaptırıcam işte onun için. Umarım yoktur. Metabolizmam çok yavaş çalışıyor benim. Bir de gece 4 te yatıyorum 12,5 ta kalkıyorum
2 sayfa onceye baksana kuzum
inş yoktur cnm yaa bende 4. sendir pko'yum çok kötü bişey yaa ben de ilaç içince oluyorum ilaç içmeyince görmüyorum regli nasıl belirtiler var özel olmazsa? bencede çok iyi edersin bi baktır bakalım ne çıkcak?
Canım benim adetim düzenli. Her ay oluyorum. Ama bende sivilce problemi var yaşım kaç oldu hala çıkıyor. Ki roaccutane azitro tedavisi görmeme rağmen. Yani doktorlar geçmiyorsa bu yaşa kadar kadınsal bir porblem vardır, hormonlarda dengesizlik vardır mutlaka diyorlar. O yüzden baktırıcam. Yani kilo zor vermem, sivilce olayı uyuyor. Bakalım ne çıkıcak. İnşallah çıkmaz pko. Sana da geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce düzelir. Tam tedavisi yok ama komtrol altına alınabiliyormuş.
selammm kızlarr
Selam julim, hilal, limon siz burdasınız sizlere selamDiğer kızlar yok onlara da telepati yöntemiyle yolluyorum selam
beetlem sana özel msj atcammmm :18::18:
At bebeğim bekliyorum
o kadar canım sıkkın, o kadar mutsuzum k, bi çıkış arıyorum ama bulamıyorum kızlar yaa
annem her lafıma, en ufak bi kelimeme direk teğki gösteriyo, ya ben onu düşündükçe ben ona baktıkça bu kadın bana neden bunları yapıyo valla anlamıyorum... yazık çok yazık...
yolladım cnm bana akıl ver ne olurr ama özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?