kımse gelıp bıseyler demıyo of off
ben en bastan yuz verdım ama bu boyle gıtmez bıktım artıkben bugün baya yoğundum o yüzden yeni giriyorum.. insanlara yüz vermeye gelmezz insanın tepesine çıkarlar sende mesafeni koy cnm..
hosgeldın canım nerdeydınkı ıslandınnapıyosunuz kızlar bakalım?
yağmura yakalandım çok ıslandım ya
ben varım bgn kımse gelmıyo ya dogru duzgun bende dıkıldım ... eglenmene sevındım canımKimsee yooookk muuuuuuuuuuuuuuuu:))) kızlar dün akşam uğrayamadım yaaa geç geldikkkk sonrada uykum geldiii yazamadımm sizee:) sinemaya gittik bizzz film güzeldiii (kelebeğin rüyasıı)sonra yemek yedik falan derkenn saat geç olduu ama güzel bir gündüü:))) sizde ne var ne yokkkkk juliaa gelişmelerrr var mıı:) yeni gelenlere de hoşgeldinn diyoruummm:)
hosgeldın :)kızlar bende varımbenimde 2,5 senelik var daha mayısta askere gitcek sonrasında ewleniriz galii
napıyosunuz kızlar bakalım?
selam kızlaarrr
hiç bi gelişme yok cnm biz artık barısmayız sanırım hiç bi adım atmıoooKimsee yooookk muuuuuuuuuuuuuuuu:))) kızlar dün akşam uğrayamadım yaaa geç geldikkkk sonrada uykum geldiii yazamadımm sizee:) sinemaya gittik bizzz film güzeldiii (kelebeğin rüyasıı)sonra yemek yedik falan derkenn saat geç olduu ama güzel bir gündüü:))) sizde ne var ne yokkkkk juliaa gelişmelerrr var mıı:) yeni gelenlere de hoşgeldinn diyoruummm:)
h.g cnmmmkızlar bende varımbenimde 2,5 senelik var daha mayısta askere gitcek sonrasında ewleniriz galii
napıyosunuz kızlar bakalım?
ben izliorumm cnmmMerhameti izleyen var mı? Ordaki babaya sinir oluyorum ya
Selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim :) 21 yasındayım
buyur gel cnm kimsin necisin
Bir garip yolcuyum hayat yolunda
Siz?
yolunu kaybetmiş perişanım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?