20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr merhabaaaa ben geldim nasılsınız hepinize teker teker selam olsun

geldim geldim :) ay özlemişm ihdd Beetlee limon julia ....

Son düzenleme:
kız insan 5 dk da olsa uğrrar herkes mutsuz topikteeeee

nasıl yaaa neden mutsuz anlatın bi kısaca merak ettim neler oldu kime noldu sen barıştın mı naptınız ya???
bende ayın 25inde yıl dönümüydü onu anlatıcam size :)

nasıl yaaa neden mutsuz anlatın bi kısaca merak ettim neler oldu kime noldu sen barıştın mı naptınız ya???
bende ayın 25inde yıl dönümüydü onu anlatıcam size :)

yok cnm biz ayrıldıkkkk

ama hala canımı yakmaya devam edio

nasıl devam edıyo ne hakla napıyor o sana hem suçlu hem güçlü bi kahve almaya gittin diye ayrılıyor hemde hala acı çektiriyor hoşlarına gidiyor tabi ay gene sinirlendim ya

nasıl devam edıyo ne hakla napıyor o sana hem suçlu hem güçlü bi kahve almaya gittin diye ayrılıyor hemde hala acı çektiriyor hoşlarına gidiyor tabi ay gene sinirlendim ya

yani bana güvenmio onu ruhen aldattığımı düşünüo cnmmmmm kafasınd kurup duruooo ben bu adamlaaa basladığımdan beri bir arkadasımla cafeye gidip oturmadım bilee her pzar bu götürür beni gezmeyeee calışmamı hazmedemiooo gelen giden toptancılardan kıskanıo burnumdan getirioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…