yani bana güvenmio onu ruhen aldattığımı düşünüo cnmmmmm kafasınd kurup duruooo ben bu adamlaaa basladığımdan beri bir arkadasımla cafeye gidip oturmadım bilee her pzar bu götürür beni gezmeyeee calışmamı hazmedemiooo gelen giden toptancılardan kıskanıo burnumdan getirioooo
oyy canım benmmmm çıkcam yakında canım artık hep aranızda olurum :) cok yoruyorlar .s
doğrudur canım yoruluyorsundur ama bak evde oturmakta kolay değil... her günüm zehirrr bana mesela, milletti artık tamıyorum ama annemi takıyorum ne yazık ki... bi yandan iş bak, bulunca ayrılırsınn
öyle valla :) evde oturmak da istemiyorum başka iş bakıyorum öyle çıkıcam ya günde 9 saat çalışıyoruz 5 saat temizlik yaptırıyorlar hemde yerlere kadar sünger ve cifle düşün halimizi .s çoğu insan bu yüzden çıkıyormuş bu mağzadan asgari ücret için dayanılırmı tartışılır
ooooofff kader mi bu anlamıyorum ki niye böle bu erkekler ya dertlerini bi anlamam ya kıskan tamam ama dozunu niye kaçırıyon be adam karşındskini de düşün yok o kadar benciller ki
dayanılmaz valla ne yalan sölim.. inş tez zamanda daha iyi bi iş bulur, oradan da kurtulursun canım
demek ki sevdiğim kdar sevmedi beni cnmmm cuma günü doktora gitcek ekg çektirmeye hastaaa etti beni sonundaaa nefesim daralıoooo strestennn , tansiyonum düştü bugun onu görünce büyük tansiyonum 9 du zor dikildim ayaktaaaaa
aferım sana ya vallahi hc bişey demiyorum!!! sen niye dikkat etmiyosun kendine sen söylüyorsun o kadar sevmemeiş diye sen niye bu kadar üzülüyosun ya bencil ol sende yoksa yanan senin canın oluyo bu hayat böyle işte istediğin kadar çırpın kuyuda biri seni görmezse farketmeyen olmazsa o kuyuyuya taş atan çok oluyo o yüzden kimseyi beklemedin zamanla tırmanıp çıkmak zorundasın hepimiz için böyle hayat
istemsiz olan şeyler bunlar cnm onu görünce göğsüm daralıoooo tutamıorum kendimi ağlamaya baslıorumm
biriknti işte vücudun artık tepki vermeye dışa vurmaya başladı git kesin bak ihmal etme onu unutabilirim ben kuzum girince sen yaz sonuçlarını falan dikkat et kendine artık boşvermeye çalış daha kötü olmadan
7 mart doğum günü bu beniiiii çok kötü yapıoooooooo
hadi yaaaa offf Allahım kurban olduğum rabbim gönlüne ferahlık versin canım gerçekten zor dayanılmaz acılardan biri
zor ki ne zor bi geçseydi hayırlısı ile en zoruma gidende hediyesini hazırlamıştım hediye bana ben hediyeye bakıorum ykmak çöpe atmak istiorummm
hersyı iyi düşün canım pişman olcagın şeyler yapma sakın bana kalsa senin niyetıne hazzrlamıştm bunu başka birine yakışmaz yazar o hediyeyi gnderirdim o da anlardı bazı şeyyleri tamam kndıne dikkat et bak canm benim yatmam lazım yrn yine gelirim konuşrz tamam mı ?
kızlar kendinize iyi bakın gelicem yine grmeye calışıcam öpldünüz hepiniz
hersyı iyi düşün canım pişman olcagın şeyler yapma sakın bana kalsa senin niyetıne hazzrlamıştm bunu başka birine yakışmaz yazar o hediyeyi gnderirdim o da anlardı bazı şeyyleri tamam kndıne dikkat et bak canm benim yatmam lazım yrn yine gelirim konuşrz tamam mı ?
kızlar kendinize iyi bakın gelicem yine grmeye calışıcam öpldünüz hepiniz
düşünücem cnmmmm yollayabilirim belki bilmiorummmtmm cnm iyi geceler bendeeee yatıorum görürşürüz cnm
sana da iyi geceler julia'm... allah rahatlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?