20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Dün hic mesajlasmadik hic aramadık. Cnm birbirimizi demek ki aklına gelmedim bende kapadım telimi

selammm canlarrrr neler yaptınız bakalım ben eve geldim yemek yapıcam şimdi yaaaaaaa:SSS bu arada julia yazdıklarına göz gezdirdimmm benim sevgilim de cok kıskanc aynı dertten muzdaribim yaaa dediğin gibi herkesten kıskanıyorr..

Ben dayanamadım artık yeter ama

Selam kızlar? nasılsınız? Bende dün ağla ağla şiştim. Özel günümdeyim duygusallaştım biraz, kendimi yalnız hissettim...

Selam kızlar? nasılsınız? Bende dün ağla ağla şiştim. Özel günümdeyim duygusallaştım biraz, kendimi yalnız hissettim...

Neden yanlıZ olasın beetlee m bız varız erkek arkadasın var hemen erkek arkadasini arasaydın

Birazdan kahve içecem falıma bakacak bir gönüllü olur mu acep

ahh bi bilsemmm... çip içip kendi falıma bakıcamm ama yok bilmiyorumm

sende bendensin desene... ben de uzağız diye üzülüyorum, göremiyorum yeterince die... benmkide ne kadar az görüşürsek o kadar ilişkimiz ii olur, ben uzaktan çok ilişki yürüttüm doğrusu bu diyo, benimde zoruma gidiyo... seninki benimki gibi bari değildir, üzülme canım, bitecek elbet bu günlerimiz...

Uzak ya o canım ondan. Özel günüm ya hassaslaştım biraz. Bir de evde otura otura sıkıldım. Siz iyiki varsınız zaten sizde olmasanız kafayı yerim

Aynen canım yaa ben de şu ara çevremdeki insanlara sinir oluyorum .. Şu okulum bi bitse..

Bu arada herkese selam kızlar :)

Kuzum benimki de çok ilgili değil açıkcası. Ama huyu öyle çekingen çok. O yüzden kabul ediyorum ama uzaklık olunca zor oluyor işte. Naptınız siz ayrılmıştınız en son? Sabretcez canım yapacak başka birşeyimiz yokki bile bile başladık ama insan üzülüyor işte. Birikip birikip patlıyoruz bir yerde. Hele ki evde de sorun varsa, iş sıkıntımız falan varsa herşey üst üste geliyor.

iyi akşamşar kızlar ya.

topiktaşlarım üzülmeyin ya geçecektir hayırsılı olur inş hepimizi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…