Günaydınnn kızlar...
Boncuk'um bi sorun mu var die sormuşsun, evet var, kavga-dvüş yok ama sorun var, ben bu çocuğu anlamıyorum ya valla anlamıyrum, kafayı yiyeceğimmm en sonunda
Julia artık mesajlaşıp konujşmuyomusunuz, bitti görüşmeyelim bidaha dediniz mi birbirinize, ben nedense sizin arılmanıza ihtimal vermiyorum.. İnş sorunlarınız çözülür biran önce...
selammm canlarrrr neler yaptınız bakalım ben eve geldim yemek yapıcam şimdi yaaaaaaa:SSS bu arada julia yazdıklarına göz gezdirdimmm benim sevgilim de cok kıskanc aynı dertten muzdaribim yaaa dediğin gibi herkesten kıskanıyorr..
Ben dayanamadım artık yeter ama
Selam kızlar? nasılsınız? Bende dün ağla ağla şiştim. Özel günümdeyim duygusallaştım biraz, kendimi yalnız hissettim...
Neden yanlıZ olasın beetlee m bız varız erkek arkadasın var hemen erkek arkadasini arasaydın
Birazdan kahve içecem falıma bakacak bir gönüllü olur mu acep
Uzak ya o canım ondan. Özel günüm ya hassaslaştım biraz. Bir de evde otura otura sıkıldım. Siz iyiki varsınız zaten sizde olmasanız kafayı yerim
ahh bi bilsemmm... çip içip kendi falıma bakıcamm ama yok bilmiyorumm
sende bendensin desene... ben de uzağız diye üzülüyorum, göremiyorum yeterince die... benmkide ne kadar az görüşürsek o kadar ilişkimiz ii olur, ben uzaktan çok ilişki yürüttüm doğrusu bu diyo, benimde zoruma gidiyo... seninki benimki gibi bari değildir, üzülme canım, bitecek elbet bu günlerimiz...
Birazdan kahve içecem falıma bakacak bir gönüllü olur mu acep
İntikam izleyen var mı
İntikam izleyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?