20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Nasılsın dicm ama biliyorum iyi değilsin :26: Hayırlıysa eğer döneeeer dolaşır seni bulur be Julia'm , sabret.

Merhabaa mavera, nasılsıın?
Hayırlısı olsun Cnm ama bnm için hayırlısı bu sanırım gordGördüm ki sadece sevmek yetmiyor

biliyomusun julim bizede bi haller oldu...

bu hafta nerdeyse her gün kavga ettik ve ben en sonunda dayanamadım olmuyosa bitsin dedim

Hayırlısı olsun Cnm ama bnm için hayırlısı bu sanırım gordGördüm ki sadece sevmek yetmiyor
Bilemeyiz ki.. Üzme kendini, yıprtama, takma demicem.. ağla ağlayabildiğin kadar.. İçine atıp hasta olursun yoksa.. Hiç kmse senden daha değerli değil
hi hiii içelim şöyle içelim cnm aaa ayıp ettin

anii kalk yap hadi , fal da bakcan ama

Günaydınnn kızlar...

Boncuk'um bi sorun mu var die sormuşsun, evet var, kavga-dvüş yok ama sorun var, ben bu çocuğu anlamıyorum ya valla anlamıyrum, kafayı yiyeceğimmm en sonunda

Julia artık mesajlaşıp konujşmuyomusunuz, bitti görüşmeyelim bidaha dediniz mi birbirinize, ben nedense sizin arılmanıza ihtimal vermiyorum.. İnş sorunlarınız çözülür biran önce...

cnm faceden silmişsin beni onun için sorun varmı dedim bilmeden bşy mi yaptım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…