Günaydın boncugumm
Hala çok canım acıyorr dün gece rüyamda gördüm onu artık sadece rüyalarımda görücem onu
Nasılsın dicm ama biliyorum iyi değilsin :26: Hayırlıysa eğer döneeeer dolaşır seni bulur be Julia'm , sabret.
Merhabaa mavera, nasılsıın?
merhaba cnmm hoşgeldin
Hayırlısı olsun Cnm ama bnm için hayırlısı bu sanırımNasılsın dicm ama biliyorum iyi değilsin :26: Hayırlıysa eğer döneeeer dolaşır seni bulur be Julia'm , sabret.
Merhabaa mavera, nasılsıın?
Hoşbuldum güzelim. Seni görünce aklıma kahve geliyor yahu
Sağolasın, çok iyiyim bende
inş hayırlısıysa bi şekilde olsunda eğer unutman gerekiyorsa acı ve uzun dönem olucak cnm bu belli ama bunuda atlatıcaz dimi
İnşallah Cnm ama bana zor artık toparlanamam artık
Bilemeyiz ki.. Üzme kendini, yıprtama, takma demicem.. ağla ağlayabildiğin kadar.. İçine atıp hasta olursun yoksa.. Hiç kmse senden daha değerli değilHayırlısı olsun Cnm ama bnm için hayırlısı bu sanırımgordGördüm ki sadece sevmek yetmiyor
hi hiii içelim şöyle içelim cnm aaa ayıp ettin
biliyomusun julim bizede bi haller oldu...
bu hafta nerdeyse her gün kavga ettik ve ben en sonunda dayanamadım olmuyosa bitsin dedim
hadi cnm yaa sen evliydin dimi bide nolduki
bizim aşkımızın bi kaynağıdır kedi köpek gibi didişmek ama bu sefer biraz uzadı ve bana artık kabak tadı vermeye başladı canım
hımm ama çokta yıpratmayın cnm doğru saygıyıda kaybetmeyin
sağolasın kardeşiiimellerin dert görmesiin
Günaydınnn kızlar...
Boncuk'um bi sorun mu var die sormuşsun, evet var, kavga-dvüş yok ama sorun var, ben bu çocuğu anlamıyorum ya valla anlamıyrum, kafayı yiyeceğimmm en sonunda
Julia artık mesajlaşıp konujşmuyomusunuz, bitti görüşmeyelim bidaha dediniz mi birbirinize, ben nedense sizin arılmanıza ihtimal vermiyorum.. İnş sorunlarınız çözülür biran önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?