ayyy ben onu nasıl unuttumm yaaaa( ama cok da uykum geldiii kızlar 5 de kalkıyorum yaaaaaaaa erkenden uykum geliyorr
ayyy ben onu nasıl unuttumm yaaaa( ama cok da uykum g-eldiii kızlar 5 de kalkıyorum yaaaaaaaa erkenden uykum geliyorr
ayyy ben onu nasıl unuttumm yaaaa( ama cok da uykum geldiii kızlar 5 de kalkıyorum yaaaaaaaa erkenden uykum geliyorr
oyyyyyyyyyy çok erken klkıosun cnm yaaaa ben senden soraaa 3,5 saat dahaaa yatıorum gende az gelio
napıosun cnmmm
neden 5 te kalkıyosun canım ya
iyiyim canım , sen nasılsın .
Antonyo eniştemizle ne yaptınız son durum ne
oyyyyyyyyyy çok erken klkıosun cnm yaaaa ben senden soraaa 3,5 saat dahaaa yatıorum gene de az gelio
Hım çok erkenmişben 6da kalkıyorum
sormayınn halimii gece 10 dedimi uyuyorummm dizi mizii kalmadıı hayatımdaa yokk.(
mesaj atıo suannnn öoralim bozuk attım teli içeriiiii
ne diyo kii
oyyyyyyyyyy çok erken klkıosun cnm yaaaa ben senden soraaa 3,5 saat dahaaa yatıorum gene de az gelio
daha iyiym cnm sen nasılsnn
İyim tatlım bir sıkıntım yok. İnş sizde anlatırsınız
sormayınn halimii gece 10 dedimi uyuyorummm dizi mizii kalmadıı hayatımdaa yokk.(
ben bu sene merhametten baska hiç bir diziyi izlemiorum gibi bişi ccnmmm hiç de eksik hissetmiorum kendimi daha çok doluyummmm hemmmm daha fazla kitap okumaya basladımmmm daha geliştirdim kendimiii
izlemek istiyorum özellikle komik seyleri stres atmak için ama olmuyorr hiçbirseye vaktim yok yorgunluktan sızıp kalıyorum kitap okuyorum bende rutin şekilde ama yine de erkenden yatmak iyi olmuyor.. hatta ben yavastan kaçayımm cok uykum varr opüyorum hepinizii iyi geceleeeeeeeeeeerrr :))
okumadım ki hiç birini zırvalıodur gene canımı sıkcakkkk odama attım telefonuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?