dinmio cnm aama alışıorummmm napimmmbu aradaaa sana anlatcaklarım var özelden konusalım bi ara cnmm
söledim amaaa fikri değişmio cnmmmmmmm çok katı bu konudaaa
okuyorum yazdıklarınızı, sezen dinliyorum, ağlıyorum....
en son iki gece önce ayrıldım diyip ayrılamadığım gün ; birdaha ayrılalım dersen asla itiraz etmem demişti ve bende sen ayrılalım demezsen bende ayrılalım demem demiştim !
ama olmadı... bu sabah çok kırıldım, çok incindim, yaptığının farkında bile değil, tek istediğim iki çift güzel sz duymaktı, o kadar uzağız zaten görüşemiyoruz , iki kelime ya iki kelime... diemedi, söleyemedi.. neden söylemeyemedi, yalan söylememek için söyleyemedi.. ee bu ne demek , demek ki eskisi gibi istemiyo,eskisi gibi sevmiyo beni..
kızdım ama kızgınlıkla yazmadım o mesajı, upuzun bi msj yazdım ve çıktım hayatından onun..
çok canım yanıyo, içim acıyo, çok acıyo...
Selam kızlar ben geldimm keyifler nasıl
Ben geldim eksikliğimi farkeden oldu mu
Selam kızlar ben geldimm keyifler nasıl
Ben geldim eksikliğimi farkeden oldu mu
hoşgeldiniz kızlarrrr
hoşgeldinizzzzzzz kızlarr:)
Askan yana olan mutsuzluk huzursuzluk bıraksın yakamı artık
Hoşbuldumm, nasılsınız :)
juliiiim çok güzel bi ıslak kek yaptım gelde beraber yiyelim kuzummm
morali bozukken çikolatalı pasta yemeyi seven herkesi beklerim
İnşallah Cnm bnm inşallah
Ne disem ne disek ßoş işte yavru kuş,zaman ilaç gibigelicek biliyorsun bende biliyorum 0 yüzden beklemek birazdaha görmek ondan sonra inşallah mutluluğun kapıları açılicek.
juliiiim çok güzel bi ıslak kek yaptım gelde beraber yiyelim kuzummm
morali bozukken çikolatalı pasta yemeyi seven herkesi beklerim
idare ediyoruz işte...
biz iyiyizzz sennn:)) ben yeni katıldım sayılır aranızaa bu aradaa tanıstıgıma memnun oldmm:)
Thebeyim
Boleynkızı
merhabalarr nasılsınız kızlarrr
iyidir cnm ya çalış çalış aynen devam sen nasılsın hoşgeldin bu aradaBen iyiyim teşekkrüleer sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?