iyi yaptın cnm burda sorsan sölemezdim kiiisevdim seniii lorissam
Algıladım zaten Onu ben oyüzdende sormıyim ulu orta didim :))
bendee seni sevdim melek kalPli julİİ ,kadınlar hep çileli be julim oyüzden kızamıyorum bazen kötü yola sapsalarda saptıran kinlendiren o hallere düşüren yine erkeklr çünki....
Yatıciksin sanırım uyu bencede anlamlı bakan gözlerine yazık
Anaaaa ben devlet hastanesinin tam karşısında kaldım pencereden bakınca hasta odaları gözüküyordu
gunaydınnnnnnnnnnnn..................
slm kızlar bende 26 yaşındayım. ne iş var ne de aşk.kpss illetiyle boğuşuyorum.
Sende Hoşgeldin cnmm
Nasilsin neler yapıyorsun Cnm
aramıza hosgeldın tatlımslm kızlar bende 26 yaşındayım. ne iş var ne de aşk.kpss illetiyle boğuşuyorum.
Bende muhasebeciyim yapı marketim var orayı isletiyorumm aile şirketi yani Cnmbütün gün evdeyim. pek bişey yaptığım yok. kpss ye çalışıyorum .bunalım modundayım. sen neler yapıyorsun. yaş kaç ?
ıyı degılım
aramıza hosgeldın tatlım
ıyı degılım
Bende muhasebeciyim yapı marketim var orayı isletiyorumm aile şirketi yani CnmBende 24 yaşındayım
ne güzel ya. bende evde kös kös oturuyorum. ne iş var ne aşk. elde var sıfır.
ne oldu canım. bende pek iyi değilim. moralim sıfır.
hoş bulduk canım:13:
bıktım artık boyle gırtlagıma kadar geldı ... her cektgm fotokopının faxın hesabını verıyorum ... herseye karısıyor herseye bılıp bılmeden yorum yapıyor .... oğlunun boyle yap dedgı seyı yapıyosun bu sefer babası gelıyo sne yaptın sanıyo bu neden boyle dıye baslıyo kızmaya ... ustune ! temızlıkcı gbı kullanıldgım cabası ... herseyı gectım ıs arıyorum ıs yok dun bı yerle gorustum cay yemek yapcaksn dıyor o kdr daraldımkıBende muhasebeciyim yapı marketim var orayı isletiyorumm aile şirketi yani CnmBende 24 yaşındayım
Neden ne oldu cnmm
bıktım artık boyle gırtlagıma kadar geldı ... her cektgm fotokopının faxın hesabını verıyorum ... herseye karısıyor herseye bılıp bılmeden yorum yapıyor .... oğlunun boyle yap dedgı seyı yapıyosun bu sefer babası gelıyo sne yaptın sanıyo bu neden boyle dıye baslıyo kızmaya ... ustune ! temızlıkcı gbı kullanıldgım cabası ... herseyı gectım ıs arıyorum ıs yok dun bı yerle gorustum cay yemek yapcaksn dıyor o kdr daraldımkı
20 yasındayım unı 2. snftayım buranın ortakları cnmoğlu ve babası dediğin kim canım. niye temizlikçi gibi kullanıyorlar. kullandırma kendini. iş konusu sıkıntılı. herşey ha deyince olmuyor. kaç yaşındasın sen ne mezunusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?