20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

iyi yaptın cnm burda sorsan sölemezdim kiii sevdim seniii lorissam

Algıladım zaten Onu ben oyüzdende sormıyim ulu orta didim :))
bendee seni sevdim melek kalPli julİİ ,kadınlar hep çileli be julim oyüzden kızamıyorum bazen kötü yola sapsalarda saptıran kinlendiren o hallere düşüren yine erkeklr çünki....
Yatıciksin sanırım uyu bencede anlamlı bakan gözlerine yazık

Askan yana olan mutsuzluk huzursuzluk bıraksın yakamı artık

Anaaaa ben devlet hastanesinin tam karşısında kaldım pencereden bakınca hasta odaları gözüküyordu

Yok tam olarak oralarda değil ama antonyonun evi sadece yakın oralara gene yürüme mesafesi 10 dk kesin sürer

slm kızlar bende 26 yaşındayım. ne iş var ne de aşk. kpss illetiyle boğuşuyorum.

gunaydınnnnnnnnnnnn..................

ne oldu canım. bende pek iyi değilim. moralim sıfır.

hoş bulduk canım:13:

Bende muhasebeciyim yapı marketim var orayı isletiyorumm aile şirketi yani Cnm Bende 24 yaşındayım

Neden ne oldu cnmm
bıktım artık boyle gırtlagıma kadar geldı ... her cektgm fotokopının faxın hesabını verıyorum ... herseye karısıyor herseye bılıp bılmeden yorum yapıyor .... oğlunun boyle yap dedgı seyı yapıyosun bu sefer babası gelıyo sne yaptın sanıyo bu neden boyle dıye baslıyo kızmaya ... ustune ! temızlıkcı gbı kullanıldgım cabası ... herseyı gectım ıs arıyorum ıs yok dun bı yerle gorustum cay yemek yapcaksn dıyor o kdr daraldımkı

oğlu ve babası dediğin kim canım. niye temizlikçi gibi kullanıyorlar. kullandırma kendini. iş konusu sıkıntılı. herşey ha deyince olmuyor. kaç yaşındasın sen ne mezunusun ?

oğlu ve babası dediğin kim canım. niye temizlikçi gibi kullanıyorlar. kullandırma kendini. iş konusu sıkıntılı. herşey ha deyince olmuyor. kaç yaşındasın sen ne mezunusun ?
20 yasındayım unı 2. snftayım buranın ortakları cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…