20 yasındayım unı 2. snftayım buranın ortakları cnm
Offffffffff ıcim sıkılıyor kızlar yaaa
Bunlar laftan anlamaz gerı kafalı ınsanlar ... bırazda ondan anlasamıyorum ...hımm. insanlarla uğraşmak zor. her ne kadar patronunda olsa kendini ezdirme. hangi okuldasın, hangi bölüm?
ne oldu canım. bir sorun mu var ?
ben ekşın doluyum cnmmmm erkek arkadasımla sorun çokkkkk hem de çokkk
ekşın iyidir . hayatın monoton geçmez. :)
bnm yasadığım ekşınları allah düşmanımın bile basına vermesin cnmmmm
arkadasım napıosunnnselam kızlar...
hayırlı cumalar
amin amin. ne yaşadın merak ettim. küçük birşey anlatır mısın ?
iyi arkadaşım nolsun yaaa uğraşıyorum işte sen napıyosun
ben mi hala üzüntüden kıvranıorum cnmmm
arkadasım napıosunnn
al bitane sölim erkek arkadasım babamın onu istemediğini düşünüo ve hepppp bu durum ilişkimizde gölgeeeee
ahhh canım yaaa yapma bunu kendine
ne desem ne söylesem acın dinmicek biliyorum...
inşallah aman sana en iyilerini gösterir arkadaşım
erkek arkadaşına söylemedin mi yanlış düşünüyorsun diye. kız babaları genelde erkek arkadaş konusunda kızlarını kıskanır. erkek arkadaşına cephe alabilir. geçicidir bu durum. her iki tarafta alışınca düzelir.
hilal napıosun altta gel sohbet edelimmmm
slm kızlar nasılsınız
tubam nedion
okuyorum yazdıklarınızı, sezen dinliyorum, ağlıyorum....
en son iki gece önce ayrıldım diyip ayrılamadığım gün ; birdaha ayrılalım dersen asla itiraz etmem demişti ve bende sen ayrılalım demezsen bende ayrılalım demem demiştim !
ama olmadı... bu sabah çok kırıldım, çok incindim, yaptığının farkında bile değil, tek istediğim iki çift güzel sz duymaktı, o kadar uzağız zaten görüşemiyoruz , iki kelime ya iki kelime... diemedi, söleyemedi.. neden söylemeyemedi, yalan söylememek için söyleyemedi.. ee bu ne demek , demek ki eskisi gibi istemiyo,eskisi gibi sevmiyo beni..
kızdım ama kızgınlıkla yazmadım o mesajı, upuzun bi msj yazdım ve çıktım hayatından onun..
çok canım yanıyo, içim acıyo, çok acıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?