uykun mu geldi kuzummm
Dime öyle kızz
Hallederiz meraklanma sen kanına girerim ben onun elfamlı birde anlattım pek anlamadı başım belaya girmesin diidii yaa
,neden bası belaya girecek kiii
,
Kızz ne bilsin kadın işteanlattım ama elfam yaptı işte ..
Şimdide kahve yap bana didi yapcam bakalım sen bak ona çekiyimde belki insafa gelir sonra da sen baktın diye bakıverir
o da var cnmm mayıstımmm ciddden evde sıcakkk
tmm ben benim fal topiğime eklicem şimdi falımııı
Timamm tatLım ekle bakaLum sende bende yaptım şimdi içiyor ben içmicem birden başım çatlamaya başladı ağrıdan ölüp diriliyorum...:18:
ekle anneninkine bakarımmm cnmmmaaa bi ağrı kesici al cnmm hemen :13:
İçti soğusun iyice güzelce çekip senin koyduğun yere koyarım caniim,
Aldım aldım ama hiç böyle ağrımamıştı inanılmaz birden girdi anlamadım niye
bazen oluyor cnmmmm
bnm antonyo msj atmış banaaaaa
geldim canım ben varım :) Bugun cuma ya herkez yorulan uyumuştur
ne demişş antonn ?
bu erkekler bizi anlamıo anlamayacak cnmmm
[QUOTE=julia__;29116999]h.g cnm nasılsınn
21 yasındayım sevgilim askerde 7 ay oldu gideli 7 aydır evde bitkisel hayatta gibiyim kmseyle gorusmeme izin vermıyo herkezden kıskanıyo fenalık gecirmek uzereyim kasımda gelcek dha kasıma kadar burdayımmm
bütün gün boşuna ağladığımla kaldımm
benimki akşam aradı, açtım tabi hemen, gitme kal desede kalsam diyorum için içinn.. canımlı cicimli hiçbişi yok gibi konuştu... bunun iki teli vari biri eski biri yeni.. avea hattı eskisinde turkcell yeni de.. ben dedim ya upuzun bi msj yazdım die, benim mesaj multimeda mesajı die gitmişti... sanırım eski telde olduğu için benim mesaj iletilmemiş
ben sana mesaj atmıştım, aldın mı diyorum, cvp yazdım ya diyo, sabahki verdiği cevabı söylüyo.. hiç uzatmadım artık, sana msj atttım falan demedim, böylece ayrılalım dememiş oldummm
hem ayrılmmamız gerektiğini düşünüp, hem sevmek çok zor çok .. böyle dengesizlikler yaptırıyo insana işte
gideydin ya yaaa... ahh ahh benimki desede koşsam gitsemmm ...napıosunnnn pazar günü sinemaya gidelim miiiiibende böle dedimmm
21 yasındayım sevgilim askerde 7 ay oldu gideli 7 aydır evde bitkisel hayatta gibiyim kmseyle gorusmeme izin vermıyo herkezden kıskanıyo fenalık gecirmek uzereyim kasımda gelcek dha kasıma kadar burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?