20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

,

Kızz ne bilsin kadın işte
anlattım ama elfam yaptı işte ..
Şimdide kahve yap bana didi yapcam bakalım sen bak ona çekiyimde belki insafa gelir sonra da sen baktın diye bakıverir

tmm ben benim fal topiğime eklicem şimdi falımııı

Timamm tatLım ekle bakaLum sende bende yaptım şimdi içiyor ben içmicem birden başım çatlamaya başladı ağrıdan ölüp diriliyorum...
:18:

ekle anneninkine bakarımmm cnmmm aaa bi ağrı kesici al cnmm hemen :13:

İçti soğusun iyice güzelce çekip senin koyduğun yere koyarım caniim,
Aldım aldım ama hiç böyle ağrımamıştı inanılmaz birden girdi anlamadım niye

bazen oluyor cnmmmm

bnm antonyo msj atmış banaaaaa

[QUOTE=julia__;29116999]h.g cnm nasılsınn [/QUOTE]

Hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olalım kahvemi aldım geçtim pc başına :)
Seninki sana kötü şeyler yapmış anlaşılan şimdide gönlünü mü almaya çalışıyo :26:

21 yasındayım sevgilim askerde 7 ay oldu gideli 7 aydır evde bitkisel hayatta gibiyim kmseyle gorusmeme izin vermıyo herkezden kıskanıyo fenalık gecirmek uzereyim kasımda gelcek dha kasıma kadar burdayımmm

bu erkekler bizi anlamıo anlamayacak cnmmm

bütün gün boşuna ağladığımla kaldımm

benimki akşam aradı, açtım tabi hemen, gitme kal desede kalsam diyorum için içinn.. canımlı cicimli hiçbişi yok gibi konuştu... bunun iki teli vari biri eski biri yeni.. avea hattı eskisinde turkcell yeni de.. ben dedim ya upuzun bi msj yazdım die, benim mesaj multimeda mesajı die gitmişti... sanırım eski telde olduğu için benim mesaj iletilmemiş

ben sana mesaj atmıştım, aldın mı diyorum, cvp yazdım ya diyo, sabahki verdiği cevabı söylüyo.. hiç uzatmadım artık, sana msj atttım falan demedim, böylece ayrılalım dememiş oldummm

hem ayrılmmamız gerektiğini düşünüp, hem sevmek çok zor çok .. böyle dengesizlikler yaptırıyo insana işte

[QUOTE=julia__;29116999]h.g cnm nasılsınn

Hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olalım kahvemi aldım geçtim pc başına :)
Seninki sana kötü şeyler yapmış anlaşılan şimdide gönlünü mü almaya çalışıyo :26:
[/QUOTE]

geç kaldı biraz gönlümü almak için kim bilir ne düşünüo gene

21 yasındayım sevgilim askerde 7 ay oldu gideli 7 aydır evde bitkisel hayatta gibiyim kmseyle gorusmeme izin vermıyo herkezden kıskanıyo fenalık gecirmek uzereyim kasımda gelcek dha kasıma kadar burdayımmm

zamanında bende asker beklemiştim cnm üzülme geçioooo üldürmeyen acı gçlendiriooo

sende bnm gibi 1 gün mutlu 6 gun mutsuzsun be cnm hayırlısı olsun hakkında inş

napıosunnnn pazar günü sinemaya gidelim miiiii bende böle dedimmm
gideydin ya yaaa... ahh ahh benimki desede koşsam gitsemmm ...

ya çok kıskanılmak kötü tabi yaa... dozunda kıskanılmak çoook güzel ama fazlası zarer, haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…