20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Filmde var Yoruluyosun tabi, erken kalkıyosun bir de. Yarın tatil ya dinlen bol bol

hım hangi filmmiş o evet canım ya uyuyacağım bol bol. bir de senin bloguna girmeye çalıştım ama bulamadım link atar mısın özelden merak ettim

yanlızken de toptancım gelio cnm amaaaa aramızda ki mesefaaa hep var herkesleeeeee ben o iş yerinin sahibiyim onlarda pazarlamacı sonuctaaaa ne kadar laubalı olabilirim kiii

yanlızken de toptancım gelio cnm amaaaa aramızda ki mesefaaa hep var herkesleeeeee ben o iş yerinin sahibiyim onlarda pazarlamacı sonuctaaaa ne kadar laubalı olabilirim kiii

ya canım niyeti bozuk olan kişi gece kocasını uyutup eve alır alacağını, niyeti düzgün kişiye bir ordu bişi yapamaz sevgilin seni hala tanımadıysa anlatma kendini anlamaya niyeti yokmuş

ya canım niyeti bozuk olan kişi gece kocasını uyutup eve alır alacağını, niyeti düzgün kişiye bir ordu bişi yapamaz sevgilin seni hala tanımadıysa anlatma kendini anlamaya niyeti yokmuş

anlatmaya uğraşmıorummmm zaten artıkkkkk

inşallah arkadaşım.... Bu arada senin diyet ne alemde

inşallah arkadaşım.... Bu arada senin diyet ne alemde

iyi iyi deavm cnmmm bikaç kg daha verirsem tamamdırrrrrr antonyoooo ile barışırsak bigün fazlada zayıflamama gerek kendisi birazzz hem enine hem boyuna olurda

[video=youtube;ronSxMaF59Q]http://www.youtube.com/watch?v=ronSxMaF59Q[/video]

bana kısmet dğilll dizinde yatmak aman aman

Günaydın kızlar
Ayyy çok uykum var yaaa

canım gezmeye gitmiştim de arada telden girip takip ediyorum

tatile girdik oley
aynen canım ben erkenden uyudumm sanah da dokuzda uyandım ama hastayımm halkoyunları kursuma bile gitmedimm

Günaydın kızlar
Ayyy çok uykum var yaaa

Günaydın bayanlarr, nasılızz

günaydın kızlarr

hepinize günaydınn kızlarrrr:)

Juliaa, seni mutlu görmek güzel kardeşim, sağolasın çok iyiym bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…