Filmde varYoruluyosun tabi, erken kalkıyosun bir de. Yarın tatil ya dinlen bol bol
tatlım sen yine toplulukta görüşüyorsun ben görüşmelerimi bireysel yapıyorum düşün yani ama işimiz bu sonuçta. juli iyi düşün aşk acısı bi şekilde geçer ama tüm ömrünce katlanabilecek misin?
ya seni kaç kere istedi de baban vermedi sanki, ya bu adam kaç yaşında ama çok ergence düşünceleri davranışları
hım hangi filmmiş oevet canım ya uyuyacağım bol bol. bir de senin bloguna girmeye çalıştım ama bulamadım link atar mısın özelden merak ettim
yanlızken de toptancım gelio cnm amaaaa aramızda ki mesefaaa hep var herkesleeeeee ben o iş yerinin sahibiyim onlarda pazarlamacı sonuctaaaa ne kadar laubalı olabilirim kiii
ya canım niyeti bozuk olan kişi gece kocasını uyutup eve alır alacağını, niyeti düzgün kişiye bir ordu bişi yapamaz sevgilin seni hala tanımadıysa anlatma kendini anlamaya niyeti yokmuş
anlatmaya uğraşmıorummmm zaten artıkkkkk
kısmettttt oluruna bıraktım artık cnmminş anlar kıymeti tatlım
kuzummmmmmmmm
canımmmm merak ettim seniiiii telden giriyorum yavaş oluyo biraz..
inşallah arkadaşım.... Bu arada senin diyet ne alemde
aynen canım ben erkenden uyudumm sanah da dokuzda uyandım ama hastayımm halkoyunları kursuma bile gitmedimmcanım gezmeye gitmiştim de arada telden girip takip ediyorum
tatile girdik oley
Günaydın kızlar
Ayyy çok uykum var yaaa
Günaydın bayanlarr, nasılızz
günaydın kızlarr
Günaydın bayanlarr, nasılızz
arkadasım napıosun akşam kayboldunnngünaydın kızlarr
hepinize günaydınn kızlarrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?