Hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olalım kahvemi aldım geçtim pc başına :)
Seninki sana kötü şeyler yapmış anlaşılan şimdide gönlünü mü almaya çalışıyo :26:
bütün gün boşuna ağladığımla kaldımm
benimki akşam aradı, açtım tabi hemen, gitme kal desede kalsam diyorum için içinn.. canımlı cicimli hiçbişi yok gibi konuştu... bunun iki teli vari biri eski biri yeni.. avea hattı eskisinde turkcell yeni de.. ben dedim ya upuzun bi msj yazdım die, benim mesaj multimeda mesajı die gitmişti... sanırım eski telde olduğu için benim mesaj iletilmemiş
ben sana mesaj atmıştım, aldın mı diyorum, cvp yazdım ya diyo, sabahki verdiği cevabı söylüyo.. hiç uzatmadım artık, sana msj atttım falan demedim, böylece ayrılalım dememiş oldummm
hem ayrılmmamız gerektiğini düşünüp, hem sevmek çok zor çok .. böyle dengesizlikler yaptırıyo insana işte
sende bnm gibi 1 gün mutlu 6 gun mutsuzsun be cnm hayırlısı olsun hakkında inş
geç kaldı biraz gönlümü almak için kim bilir ne düşünüo gene
zamanında bende asker beklemiştim cnm üzülme geçioooo üldürmeyen acı gçlendiriooo
napıosunnnn pazar günü sinemaya gidelim miiiiibende böle dedimmm
geç kaldı biraz gönlümü almak için kim bilir ne düşünüo gene
zamanında bende asker beklemiştim cnm üzülme geçioooo üldürmeyen acı gçlendiriooo
aynen öyle canım yaa, ama seviyoruz işteee
HAHA canımmm çok sinirlerimm bozuldu benim şimdii yaa
En sooon benımkıde Öyle dedi herzamankiii giibii giiyiinıp çıktım bırgun onceee dedım kavga etmeyelım artıkk dedim
Gittim, tam geldim başladı gıcık gıcık konuşmayaa sınemayada girdik inan bakk sessiz girdik sessiz çıktık hiçbişey demeden sus pus oturduk gene kandım çıkmaz olaydımm tatlımm dışarı ya herseferınde ıyı olur dıyorum ama kavga edıp moralım bozuk donuyorumm gırmıcekdım hadi parası yanmasın dedim zaten oda girmessen bende arkadaşımı çağırırım dedi ayyy dedimm sonra iyice sinirlendim bende bari hazır gıtmışken sınema ızlıyım cıkıyım dedım işte karım o oldu anlıcağınn :2:
Görüşmüyorumm dedimm en sondadaa ya anlar ya anlamaz onun problemi artık yettii !!
limoncummmm sesin cıkmıyorrrrrr yazz bişiler:))
bütün erkekler ök .....z olma zorunda mı yaaa cnm bu arada yorumladımmmins annende bnmkine bakar
iyi cnm sen nasılsınnn
iiim beetlemm sen nasılsınnnnapıyorsunuz kızlar?
şükür tatlım çok iyiyim ama sizin yazdıklarınızı okudukça kötü oluyorum
sen karar verebildin mi julim
iiim beetlemm sen nasılsınnn
bnm ki msj atmış pazar günü sinemaya gidelim dieeehayır dedimmm
İyi bende kuzularım rejimin canına okudum cips kola keyfi yapıyorumLimonn seni hiç görmüyorum yavvv denk gelemiyoruzzz iyisin demi? Julim seninki mesaj atmışş
canım ben antoninin bilerek böyle yaptığını düşünmüyorum ama yapıyor işte sıkıntısı ne ki ? üzerine geliyor. senin kararın ama lütfen ilerisi de düşün olur mu?
İyi bende kuzularım rejimin canına okudum cips kola keyfi yapıyorumLimonn seni hiç görmüyorum yavvv denk gelemiyoruzzz iyisin demi? Julim seninki mesaj atmışş
tatlım okuldan 5 gibi geliyorum yemek dinlenmek derken akşam oluyor 10 gibi yatınca doğru düzün bişi yapamıyorum o açıdan denk gelemedik
bi de film açsaydın oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?