20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olalım kahvemi aldım geçtim pc başına :)
Seninki sana kötü şeyler yapmış anlaşılan şimdide gönlünü mü almaya çalışıyo :26:

geç kaldı biraz gönlümü almak için kim bilir ne düşünüo gene

zamanında bende asker beklemiştim cnm üzülme geçioooo üldürmeyen acı gçlendiriooo [/QUOTE]

Hiç umut yok mu senden yana çok mu geç kaldı:26:

ihdd özel mesaj atıcam sana ama mesaj kutun dolu silsene [/I]

zamanında bende asker beklemiştim cnm üzülme geçioooo üldürmeyen acı gçlendiriooo

ihdd özel mesaj atıcam sana ama mesaj kutun dolu silsene
[/QUOTE]

tamamdır

napıosunnnn pazar günü sinemaya gidelim miiiii bende böle dedimmm

HAHA canımmm çok sinirlerimm bozuldu benim şimdii yaa
En sooon benımkıde Öyle dedi herzamankiii giibii giiyiinıp çıktım bırgun onceee dedım kavga etmeyelım artıkk dedim
Gittim, tam geldim başladı gıcık gıcık konuşmayaa sınemayada girdik inan bakk sessiz girdik sessiz çıktık hiçbişey demeden sus pus oturduk gene kandım çıkmaz olaydımm tatlımm dışarı ya herseferınde ıyı olur dıyorum ama kavga edıp moralım bozuk donuyorumm gırmıcekdım hadi parası yanmasın dedim zaten oda girmessen bende arkadaşımı çağırırım dedi ayyy dedimm sonra iyice sinirlendim bende bari hazır gıtmışken sınema ızlıyım cıkıyım dedım işte karım o oldu anlıcağınn :2:
Görüşmüyorumm dedimm en sondadaa ya anlar ya anlamaz onun problemi artık yettii !!

Son düzenleme:

zamanında bende asker beklemiştim cnm üzülme geçioooo üldürmeyen acı gçlendiriooo

ihdd özel mesaj atıcam sana ama mesaj kutun dolu silsene
[/QUOTE]
bir haftadır ne yaşadığımı bir ben bir allah bilirrr çok kırgınım onaaa çokkk
aynen öyle canım yaa, ama seviyoruz işteee

umarım mutlu olursun cnmm

bütün erkekler ök .....z olma zorunda mı yaaa cnm bu arada yorumladımmm ins annende bnmkine bakar

bütün erkekler ök .....z olma zorunda mı yaaa cnm bu arada yorumladımmm ins annende bnmkine bakar [/QUOTE]

Ayy cinim yaa aynen öylee oluyorlarr malesefk iiii....

Bu arada cidden sinirlendim üzüldüm lınkını at canımm bana
Şu sıteyıde soyleyın BİLENLEREE düzeltsİNLER ARTIKK SAYFALAR yüzünden yalnış şeylere yorum yapuyoruz hiç KULLANIŞLI DEĞİL EN SON YAZILAN YORUM SAYFA 1 DEN BAŞLIYOR VARMI BÖYLE BİRŞEY ...

Son düzenleme:
bütün erkekler ök .....z olma zorunda mı yaaa cnm bu arada yorumladımmm ins annende bnmkine bakar

Ayy cinim yaa aynen öylee oluyorlarr malesefk iiii....

Bu arada cidden sinirlendim üzüldüm lınkını at canımm bana
Şu sıteyıde soyleyın BİLENLEREE düzeltsİNLER ARTIKK SAYFALAR yüzünden yalnış şeylere yorum yapuyoruz hiç KULLANIŞLI DEĞİL EN SON YAZILAN YORUM SAYFA 1 DEN BAŞLIYOR VARMI BÖYLE BİRŞEY ...
[/QUOTE]

tmm cnm özelden atıorummm

iiim beetlemm sen nasılsınnn

bnm ki msj atmış pazar günü sinemaya gidelim dieee hayır dedimmm

canım ben antoninin bilerek böyle yaptığını düşünmüyorum ama yapıyor işte sıkıntısı ne ki ? üzerine geliyor. senin kararın ama lütfen ilerisi de düşün olur mu?

İyi bende kuzularım rejimin canına okudum cips kola keyfi yapıyorum Limonn seni hiç görmüyorum yavvv denk gelemiyoruzzz iyisin demi? Julim seninki mesaj atmışş

İyi bende kuzularım rejimin canına okudum cips kola keyfi yapıyorum Limonn seni hiç görmüyorum yavvv denk gelemiyoruzzz iyisin demi? Julim seninki mesaj atmışş

tatlım okuldan 5 gibi geliyorum yemek dinlenmek derken akşam oluyor 10 gibi yatınca doğru düzün bişi yapamıyorum o açıdan denk gelemedik

bi de film açsaydın oh miss

canım ben antoninin bilerek böyle yaptığını düşünmüyorum ama yapıyor işte sıkıntısı ne ki ? üzerine geliyor. senin kararın ama lütfen ilerisi de düşün olur mu?

yannlız yaşıo burdaaa ve kendini çok yanlız hissediooooo babamın onu istemediğiini dışlandığını düşünüoooo benim baska bir erkekle selamlaşmamı yada konusşmamı kabullenemio am ben mecburum çalışıorum insanlarla muhatp olmayaaaa

hergün biraz daha kafamı karıştırıo cnm yaaaaaa

tatlım sen yine toplulukta görüşüyorsun ben görüşmelerimi bireysel yapıyorum düşün yani ama işimiz bu sonuçta. juli iyi düşün aşk acısı bi şekilde geçer ama tüm ömrünce katlanabilecek misin?

ya seni kaç kere istedi de baban vermedi sanki, ya bu adam kaç yaşında ama çok ergence düşünceleri davranışları

tatlım okuldan 5 gibi geliyorum yemek dinlenmek derken akşam oluyor 10 gibi yatınca doğru düzün bişi yapamıyorum o açıdan denk gelemedik

bi de film açsaydın oh miss

Filmde var Yoruluyosun tabi, erken kalkıyosun bir de. Yarın tatil ya dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…