20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Juliim julimm gülsün yüzün artık kızz ,üzüLme artıkk bakk hatrımm içünn ne bitmez çilemiz varmış bizimde ..
(masajımayazmadın bu arada küsttüm unuttun benüü ))

küsme cnmmm yaaa herkes bişi sölüo 10 dk kuralından dolayı yazamıom gündüz çalıom ya sora da unutuom bi dahaa

küsme cnmmm yaaa herkes bişi sölüo 10 dk kuralından dolayı yazamıom gündüz çalıom ya sora da unutuom bi dahaa

Olsun canım sen yetişş bana yatiş en azından sana yardımcı olmak için de bişiler yzmıştım dikkate al en azından cevaplamamış olsanda..://

Olsun canım sen yetişş bana yatiş en azından sana yardımcı olmak için de bişiler yzmıştım dikkate al en azından cevaplamamış olsanda..://

cnm çalışıorum sonuctaaaa gündüz topiğe bile doru dürüst msj atmadımmm

Okudum şimdi canım sende benim özel mesajımı oku bence tam cevapp olur yoksa çözülmeyecek giibii İkna et aile halleder ne yaparsa artık çareler tükenmiş gibi çünküü.....

okudum ama ikna olmuo babam gider mi sence konusmaaaa baba bu yaa gel bnm kızıımı l mı dicekkk hayatta demez

Demez taßi ben eve gidip geldiyse ilk zamanlar ailen biliyorsa iyice çocuğu huyunu suyunu,alınganlıklarını nazını,onlarla
paylaşıyorsan ailenle söyliyorsun sanıp diye yazmıştım öyle,annene danışan biri isen falan diye düşünüp söylemiştim,katı gibi gözüksede babada istemez evladın mutsuz olmasını içini aç açılabilen bir bireyse babişin.
:44:

ahhh eb cnm abbamdan böle bişi isteyemem bennnnnn o damat babam büyük olan onun ayağına mı gitcekkk

julia, büyük konuşmayayım, allah basıma vermesin sonra ama aşkımdan gebersem de anamı- babamı çiğnemem ben sahsen.. annesini-babasını çiğneyip geçenleri de hiç anlamam.. evlendikten sonra affeder, barısır değil ki sizin olayınız, babanla görüşme diyo direk yaa ! ki isteeye gitti de baban vermedi de değil..

lüfen biraz mantıkklı düşün....

ahhh eb cnm abbamdan böle bişi isteyemem bennnnnn o damat babam büyük olan onun ayağına mı gitcekkk
,

Hayır canım ya anlatamadım ben sanırım,hani gel dersin oturur çay içer o sırada baban ögütler verir evladı gibi görüyorsa sevmisse tabi o anlamda demiştim :/ Bugün niye böylesin sen anlamadım konuşmıyım ben en iyisi ...

düşünmeye calışıom cnmmmm

göğsüm daralıo cnmmm

düşünmeye calışıom cnmmmm

göğsüm daralıo cnmmm

Zaten insan bi kendisi hakkında kestiremiyor hissedemiyor ne yazıkkı
:105:
Julicim ama sadece kendini yıpratıyorsun hırpalıyorsun farkındasın dimii bunun yapma öylee lüTFen

Yeşil çay yada papatya iç iyi geliyor sonra uyu bence canım dinlen sabah işe gitcen zinde uyanırsın düşündükçe okudukça sinir geliyor sana iyice

aynen öle cnmmmm yaaa durmadan telimdeki msjlara bakıommm ağlıorum

aynen öle cnmmmm yaaa durmadan telimdeki msjlara bakıommm ağlıorum

Anladımm zaten öyle yaptığını canmmm benimm ben siliyordum huyumu bildiğim ve üzüldüğüm için gözünü kırpmadan siLLL hepsinii güzel mesaj varsa mootive edici dursun onlar ama diğerlerini silmeLisinn .....

Son düzenleme:

kıyamıorummm silmeyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…