nappıyosunnn limoncum değerli meslektaşım:)
Kızlar bugun aksam bı ıs ıcın gorusmeye gıdecegm bnm ıcın dua edın olurmu hayırlısıysa bı an once olsun dualarınıza ıhtıyacım var
julıa kredını halledebıldınmı cnm
Ben bu krediye hahamlara hic duyurmadan alcaktim Cnm şimdi babam ne gerek var falan diyip bır sürü laf etcek seferimin adresini isteyince vazgeçtim is yeri telime adresime kadar bende aile şirketinde çalışıyorum sonuc babami ararlardii babamda bır sürü laf ederdi üzulürdümmm ...
selam cnmmmSelam kızlarr
o zaman göstereyimcanım arabayı merak ettim kaç model ne kadar? babandan borç alsan olmaz mı?
juliiim dün gece ben de uyuyakalmşm kucağımda laptopla
tam da o sırada sen de cıkmışsn zaten
2000 tl verirler canm neden vermesinler
ama yerinde olsam 2000 tl için krediye bulaşmazdm az daha sabrederdm
anlatamıorum cnmmmmm bunu ona yaaacanım ailesiz hiç bişi olmaz bunu düşünerek hareket et lütfen. antonya kız aldığının farkında olmalı canım hiç bi baba güle oynaya kızını vermez
kızlar meraba nasılsınız
julia canım noldu yine
bende yeni geldim eve yemege gitmiştim arkadasa ya... evet canım biliyorumm var bizim de rehber öğretmenimiz ilgileniyorr...iyim tatlım dinleniyorum sen napıyosun
bu arada 8lere giriyor musun bilmiyorum ama sbs başvuruları başladı( her yerde rehberlik )
canımm seni nasıl ikilemde bırakır ki böyle saçma birsey olamaz.. aile olmadan olmazz sakın yanlıs bir karar verme lütfenn... bunlar asılabilecek seyler neler neler yasıyor insanlar yine de affediliyor unutuluyor.. senin ki biraz gurur yapmıs bence ve işi zorlaştırmaya calısıyor zaman ver derimm üstüne gitme yorum da yapma bence..kızlar size akıl danışcammm bana akıl verin ne olur
az önce antonyo bana msj yazdı yazmış ki mesajın daaa sanaaa bunları yapmamın sebebi babandır dediii
bban bizi dükkandan kovduuuu o yuzden içim ısınmıor ona artıkkkkk yüzünü görmek istemiorum dediiihalbuki kovmadı oanda yanlış anladı antonyooo
kendimi o yuzden senden çekiorum dediiii
haaaa bideeee gel nikah yapalım diooo banaaaaa ama babanla görüşmeyeceksin dioooo
babamın böle bişi yapmayacağını anlatmaya calışıorummmm ama laf anlamıo anlamak istemiooo
şimdi ben ne yapayımmmmmmkalbimmmmmmm antonyo dio akliımmm babam
canımm seni nasıl ikilemde bırakır ki böyle saçma birsey olamaz.. aile olmadan olmazz sakın yanlıs bir karar verme lütfenn... bunlar asılabilecek seyler neler neler yasıyor insanlar yine de affediliyor unutuluyor.. senin ki biraz gurur yapmıs bence ve işi zorlaştırmaya calısıyor zaman ver derimm üstüne gitme yorum da yapma bence..
Selam kızlar nasılsınız? Julia yapacağın şey belli. Aşkından ölsemde sevgilim bana babanla görüşmeyeceksin dese ayakkabıyı atarım suratına hem de en topuklusundan. Antonyo iyi biri değil belliki art niyetli biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?