20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Kızlar bugun aksam bı ıs ıcın gorusmeye gıdecegm bnm ıcın dua edın olurmu hayırlısıysa bı an once olsun dualarınıza ıhtıyacım var

julıa kredını halledebıldınmı cnm

Ben bu krediye hahamlara hic duyurmadan alcaktim Cnm şimdi babam ne gerek var falan diyip bır sürü laf etcek seferimin adresini isteyince vazgeçtim is yeri telime adresime kadar bende aile şirketinde çalışıyorum sonuc babami ararlardii babamda bır sürü laf ederdi üzulürdümmm ...

canım arabayı merak ettim kaç model ne kadar? babandan borç alsan olmaz mı?

juliiim dün gece ben de uyuyakalmşm kucağımda laptopla
tam da o sırada sen de cıkmışsn zaten
2000 tl verirler canm neden vermesinler
ama yerinde olsam 2000 tl için krediye bulaşmazdm az daha sabrederdm

selam cnmmm
canım arabayı merak ettim kaç model ne kadar? babandan borç alsan olmaz mı?
o zaman göstereyim

40 bin cnm aama 2. ellll temiz zaten babam sayesinde toparladım bu parayı istemem cnm babamdannn
juliiim dün gece ben de uyuyakalmşm kucağımda laptopla
tam da o sırada sen de cıkmışsn zaten
2000 tl verirler canm neden vermesinler
ama yerinde olsam 2000 tl için krediye bulaşmazdm az daha sabrederdm

almadım kredi zaten cnmmm

kızlar size akıl danışcammm bana akıl verin ne olur

az önce antonyo bana msj yazdı yazmış ki mesajın daaa sanaaa bunları yapmamın sebebi babandır dediii

bban bizi dükkandan kovduuuu o yuzden içim ısınmıor ona artıkkkkk yüzünü görmek istemiorum dediii halbuki kovmadı oanda yanlış anladı antonyooo

kendimi o yuzden senden çekiorum dediiii

haaaa bideeee gel nikah yapalım diooo banaaaaa ama babanla görüşmeyeceksin dioooo

babamın böle bişi yapmayacağını anlatmaya calışıorummmm ama laf anlamıo anlamak istemiooo

şimdi ben ne yapayımmmmmm kalbimmmmmmm antonyo dio akliımmm babam

canım ailesiz hiç bişi olmaz bunu düşünerek hareket et lütfen. antonya kız aldığının farkında olmalı canım hiç bi baba güle oynaya kızını vermez

kızlar meraba nasılsınız
julia canım noldu yine

iyim tatlım dinleniyorum sen napıyosun

bu arada 8lere giriyor musun bilmiyorum ama sbs başvuruları başladı ( her yerde rehberlik)
bende yeni geldim eve yemege gitmiştim arkadasa ya... evet canım biliyorumm var bizim de rehber öğretmenimiz ilgileniyorr...

Selam kızlar nasılsınız? Julia yapacağın şey belli. Aşkından ölsemde sevgilim bana babanla görüşmeyeceksin dese ayakkabıyı atarım suratına hem de en topuklusundan. Antonyo iyi biri değil belliki art niyetli biri...

canımm seni nasıl ikilemde bırakır ki böyle saçma birsey olamaz.. aile olmadan olmazz sakın yanlıs bir karar verme lütfenn... bunlar asılabilecek seyler neler neler yasıyor insanlar yine de affediliyor unutuluyor.. senin ki biraz gurur yapmıs bence ve işi zorlaştırmaya calısıyor zaman ver derimm üstüne gitme yorum da yapma bence..

moralim o kadar bozuldu kiiii gene anlatamam kızlar resmen nefretini bastıracağına körüklüo ve bende sanki büyülenmiş gibiyim gözüm ondan baskasını görmüooo ama babamda bnm herşeyim güya onun ailesi de beni istemiomusss

bildiğin gibi aynı şeyler cnm üstte yazdımm [/QUOTE]

canım yapılcak tek şey var kalbine söz geçirip haksız yere babanı suçlayıp sana secim yaptıran bi insandan vazgeçiceksin
aie bu nası bu kadar bencil olup bunu söyleyebiliyor anlamıyorum ya babanın yerini sevgili dolduramaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…