bildiğin gibi aynı şeyler cnm üstte yazdımm
moralim o kadar bozuldu kiiii gene anlatamam kızlar resmen nefretini bastıracağına körüklüo ve bende sanki büyülenmiş gibiyim gözüm ondan baskasını görmüoooama babamda bnm herşeyim güya onun ailesi de beni istemiomusss
Çok haklısın glsmncim. Julia sana çok kızıyorum az çok muhabbetimiz var burda. Bana darılma ama ben anlayamıyorum sen ve senin gibi düşünen kızları. Bunları da senin iyiliğin için söylüyorum. Babanla görüşmeyeceksin dediği anda onu silmeliydin, hatta güzelce ağzının payını vermeliydin, sen hala ne yapsam diye düşünüyorsun. Kendine yazık edersin böyle arkadaşım mutlu olamazsın. Bu insan seni sevmiyor, seven insan adam gibi senin için herşeye katlanır. Baban 10 kere kovsa da senin hatrına katlanmalı. Aşktan ölünmez, biri gider biri gelir. Ama anne baba tektir, babanın yerine başka baba koyabilir misin? Antonyonun yerine Hasan'ı da koyarsın, Mehmet'i de...
Valla canım büyülenip büyülenmemek senin elinde. Aklını devreye sokarsan büyülenmezsin. Kendimi çekiyorum demesi, sana eziyet etmesi falan hep bahane işte. Küçücük beyniyle planlar yapıyor bu kızı masraf etmeden, uğraşmadan nasıl alırım diye. Bilmiyorum da anlattığın kadarıyla iyi niyetli birine benzemiyor. Kendi hayatını mahvetmek istemiyorsan, görüşme onunla sana ulaşmasına izin verme.
ya canım hani derler ya 50 tane erkek bulursun ama bi tane annen bi tane baban vardır onları kaybetmeye kimse için değmez ölüp bittiğin erkek bile... ve kızların tek aşkı babalarıdır nolursa olsun yanlış bi karar verme canım
haksızmıyım kızlar ?
julim hepimiz yhaşayıp görüyoruz umarım en az hasarla görürüsün gerçekleri
cok haklısın cnmmmmmm bişi demiorum ama beni sevmese neden nıkah yapmak istesin ki bana
Bak sen olaya inanmak istediğin yerden bakıyorsun. Sana nikah yapması seni sevdiğini göstermez. Sevmek fedakarlık yapmak, sevdiğine kıyamamak, sevdiğine değer vermek demektir. Yeri geldiğinde kendini değil de önce sevdiğinin mutluluğunu düşünmek demektir. Antonyo seni gerçekten sevip, önemseseydi, senin için herşeye katlanırdı. O zaman bunca insan neden 1 kızı 10 kere istemeye gidiyor, neden babalarının rızasını alıp ta düğün yapıyor? Neden kız isteme diye birşey var? Bunları düşün.. Antonyo seni değil kendini düşünüyor sadece... Senin üzülüp üzülmediğini, senin mutluluğunu önemsemiyor. Nikah sevgi göstergesi değildir. Birbirini sevmediği halde evlenen bir çok insan var...
Biz kızlar herşeyi kendi görmek istediğimiz şekilde görüyoruz bunu bende yapıyorum coğu zaman..
cnm bunları idrak ediorum ma kalbime söz geçiremiorummmmmmm keşke snein sölediğin kadar basit olsa herşeyyy
buda bizi üzüo cnmmm
Başta zaten sen kendini değersiz kılıyorsun onun gözünde. Ohh babasıyla görüşme dedim tepki bile vermedi diyordur şimdi. Antonyo sana hiç değer vermez tabi sen böyle hissettirirsen. Onun gözünde sadece ezik olursun canım eğer böyle bir hata yaparsan. Ohh be dünyaya bak elin oğlu gelicek babanla görüşme diyecek onu doğduğuna pişman ederim benÇok sinirlendim yaa
cnm bunları idrak ediorum ma kalbime söz geçiremiorummmmmmm keşke snein sölediğin kadar basit olsa herşeyyy
buda bizi üzüo cnmmm
julim seni de anlıyorum sevince mantığımızı itiyoruz b taraflra hayırlısı olur inş
Basit aslında. Yani canım sen kendini ve aileni böyle birşeye layık görüyorsan, antonyonun da hala seni sevdiğini düşünüyorsan diyecek birşeyim yok başka.
Adamın iki gelini suda boğuluyormuş. Önce şunu kurtarın ona çok masraf ettim demiş :)) deneyimle sabittir. Seneler önceki saf halim canlandı gözümde nedense. Bu akılla gidenler çoook çeker. Yine deneyimle sabittir.
buda bizi üzüo cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?