Aman dinlen dinlen gelince çalışmalara başlayacaksın nasıl olsa keyfini çıkar tatilin. Teraziyim canım ben. Sen?
Aynen betle bende evde takılmacaları oynuyorum şu sıralar daha açık öğretim kitapları verilmedi beklemedeyim dinlenmedeyim anlıcağın
herkeze soruyorum sanada sorucam Senin burcun ney ?
Aman dinlen dinlen gelince çalışmalara başlayacaksın nasıl olsa keyfini çıkar tatilin. Teraziyim canım ben. Sen?
Kuzucum ben anneme anlatırım genelde. Annemde babama anlatır zamanı gelince. Bazen zamansız da anlattığı olur
Evet ya çok sıkıcıı o arada inşallah bir iş bulurum daha yapıcağım çok şey var sen çalısıyormusun ??
Yay yükselenim de yengeç. Burç Haritamda var terazi yi severim iyi anlaşırım ama insanlara karşı ç0k politik davranıyorlar doğal olurlarsa kasmadan yaşarlarsa tadından yenmez teraziyle geçinmek espirili ve zekidir çünkü
Teraziler dobra olur ya şahsen ben öyleyim. Aklımdan geçen neyse dilimdeki de o dur. Haksızlığa gelemeyiz. Adalet, zeka ve güzellik en önemli özelliğimizdirBen çalışmıyorum şuan canım bende kafama göre bir iş arayışındayım İnşallah bulursun sende kısa zamanda
yeeeeeeek öyle yağma önce ben sordummYok canım baska bi yerdeydi neyse salla nasılsın kimsin necisin yaş kaç :)) Nerde yaşıyosun :)
Erkekleri politik çok ama bayanlarındada var benim tanıdıklarım öyleydi en azından denerler insanları söylemezler pek hislerini özelleriinii
Aman öyle ol sen diğer kızlar gibi ayakdan başlayıp süzmede diğer cinslerini yani kıskanç olma,kendinle barışık oL da nasıl olursan ol dayanamıyorum kıskanç kadına !
İnşallah canım bende bulurum umarım hayırlısı olsun iş arayanlar içinde .
Allah allah sana denk gelenler öyleymiş demekki. Teraziler aksine içi dışı birdir. Ben öyleyim karşımdaki insana anlatırım herşeyimi, karşıdan da anlatılmasını beklerim. Lafımı hiç bir zaman esirgemem. Beni asıcaklarını bilsem de doğru neyse onu söylerim. Kıskançlık zaten yok çünkü teraziler genelde her girdikleri ortamda dikkat çekerler kendiliğinden zaten. Tek kıskandığım sevgilimArkadaşlarımın güzellikleri, başarıları aksine beni mutlu eder.
ben su hayatta anladım ki benim yüzüm artık gülmezzz
Limonum sen nasıl söyledinnn:18:
yeeeeeeek öyle yağma önce ben sordumm
Yok canım olabilir zaten genellemek yanlış birşey tanıdıklarım öyle birde özelliklerinizin içindede yazar bu özellik doğrudur sen istisna çıktın şuan şaşırttın beni.
Senin yükseleninlede alakalı bir durum bu biliyormusun yükselenini :26:
Ne güzelll aman herkezlerr öyle olsaa keşke canım güzelle güzel yan yana duramayan bir dünyadayız şimdi .
Noldu? Güler güler neler oluyor şu hayatta herşey gelir geçer canım
Söylemedim kiya söylemek istiyorum ama zor geliyor
ne olsun bildiğin şeyler cnmmm kalbim nasıl hızlı çarpıo bir görsennnnn moralim çok bozukkk[/QUOT
Üzülceksin biraz ama geçicek, önce kesin karar vermen gerekli. Böyle belirsizlikle kalırsan acın daha fazla olur
Yani burçlara çok takılmamak gerekli. Her insan bir olmuyor. Ben öyle düşünmüyorum ya öyle kıskanç insanlar azınlıktadır. Allah herkese ayrı bir güzellik vermiş. Ne gerek var ki kalp kırmaya değil mi? Hem ayrıca şöyle bir şey var, bir insanın içi güzelse zamanla o kişinin dış görünüşü de gözüne güzel gelmeye başlıyor. Sevdikçe yeni güzelliklerini keşfediyorsun. O yüzden iç güzellik daha önemli aslında. O yüzden kıskanmaya gerek yok dış güzelliği. Allah ne güzel yaratmış, Allah sahibine bağışlasın diyip geçmek gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?