20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Aynen betle bende evde takılmacaları oynuyorum şu sıralar daha açık öğretim kitapları verilmedi beklemedeyim dinlenmedeyim anlıcağın
herkeze soruyorum sanada sorucam Senin burcun ney ?

Aman dinlen dinlen gelince çalışmalara başlayacaksın nasıl olsa keyfini çıkar tatilin. Teraziyim canım ben. Sen?

Aman dinlen dinlen gelince çalışmalara başlayacaksın nasıl olsa keyfini çıkar tatilin. Teraziyim canım ben. Sen?

Evet ya çok sıkıcıı o arada inşallah bir iş bulurum daha yapıcağım çok şey var sen çalısıyormusun ??
Yay yükselenim de yengeç. Burç Haritamda var terazi yi severim iyi anlaşırım ama insanlara karşı ç0k politik davranıyorlar doğal olurlarsa kasmadan yaşarlarsa tadından yenmez teraziyle geçinmek espirili ve zekidir çünkü

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlarr nasılsınız

Teraziler dobra olur ya şahsen ben öyleyim. Aklımdan geçen neyse dilimdeki de o dur. Haksızlığa gelemeyiz. Adalet, zeka ve güzellik en önemli özelliğimizdir Ben çalışmıyorum şuan canım bende kafama göre bir iş arayışındayım İnşallah bulursun sende kısa zamanda

Erkekleri politik çok ama bayanlarındada var benim tanıdıklarım öyleydi en azından denerler insanları söylemezler pek hislerini özelleriinii

Aman öyle ol sen diğer kızlar gibi ayakdan başlayıp süzmede diğer cinslerini yani kıskanç olma,kendinle barışık oL da nasıl olursan ol dayanamıyorum kıskanç kadına !
İnşallah canım bende bulurum umarım hayırlısı olsun iş arayanlar içinde .

Allah allah sana denk gelenler öyleymiş demekki. Teraziler aksine içi dışı birdir. Ben öyleyim karşımdaki insana anlatırım herşeyimi, karşıdan da anlatılmasını beklerim. Lafımı hiç bir zaman esirgemem. Beni asıcaklarını bilsem de doğru neyse onu söylerim. Kıskançlık zaten yok çünkü teraziler genelde her girdikleri ortamda dikkat çekerler kendiliğinden zaten. Tek kıskandığım sevgilim Arkadaşlarımın güzellikleri, başarıları aksine beni mutlu eder.

Yok canım olabilir zaten genellemek yanlış birşey tanıdıklarım öyle birde özelliklerinizin içindede yazar bu özellik doğrudur sen istisna çıktın şuan şaşırttın beni.

Senin yükseleninlede alakalı bir durum bu biliyormusun yükselenini
:26:
Ne güzelll aman herkezlerr öyle olsaa keşke canım güzelle güzelin yan yana duramadığı bir dünyadayız şimdi .

Son düzenleme:
ben su hayatta anladım ki benim yüzüm artık gülmezzz

Yani burçlara çok takılmamak gerekli. Her insan bir olmuyor. Ben öyle düşünmüyorum ya öyle kıskanç insanlar azınlıktadır. Allah herkese ayrı bir güzellik vermiş. Ne gerek var ki kalp kırmaya değil mi? Hem ayrıca şöyle bir şey var, bir insanın içi güzelse zamanla o kişinin dış görünüşü de gözüne güzel gelmeye başlıyor. Sevdikçe yeni güzelliklerini keşfediyorsun. O yüzden iç güzellik daha önemli aslında. O yüzden kıskanmaya gerek yok dış güzelliği. Allah ne güzel yaratmış, Allah sahibine bağışlasın diyip geçmek gerekli

Takılmıyorum ama canım tanıya tanıya anlayıp yorumluyorum geneldede ona göre davranırım çünkü çıkıyor yani tahminimdeki gibi biri oluyor .
Keşke azınlıkta olsa benim çevremde dolu dolu var sana denk gelmiyor demekki öyle düşünmen normal ama artık ben bakışlardan bile anlıyorum hemen uzak duruyorum

dobra dobra erkek gibi olan kızlarla daha iyiyim diğer kızlar haset oluyorlar genelde yanında bile duramıyorlar barınamıyorlar malesef,
senin çevren normaldir o başka ama cidden kadınlar şeytan binbir kötülük yapıyorlar birbirlerine,hikayeler hiç bitmez ah bir duysan neler neler var.
Kalp mi kırdım ben aceba ,kalbini kırdığımı düşünmüyorum yükselenini s0rmuştum sadece
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…