ne olsun bildiğin şeyler cnmmm kalbim nasıl hızlı çarpıo bir görsennnnn moralim çok bozukkk[/QUOT
Üzülceksin biraz ama geçicek, önce kesin karar vermen gerekli. Böyle belirsizlikle kalırsan acın daha fazla olur
biz beraber çalışıoruz telimi değişsem iş de karsılascaz bnm ondan kaçışım yok illaki çıkcak karsımaaaaaaa unutmam bu yüzden zor zaten
İkizleri nasıl bilirsiniz? Yükselenim de ikizler.
Juliaaaaa konuştuğumuz cümlelerin knuşmanın kopyasını yollamışssın bana yaniii cevap yok mesajında
cnm yazdım kiiii ben dışarıdan bulunamıorum face de kpalıyım yani sen isim soyisim ve profilde ne var onu yaz ben eklim istersennn
Takılmıyorum ama canım tanıya tanıya anlayıp yorumluyorum geneldede ona göre davranırım çünkü çıkıyor yani tahminimdeki gibi biri oluyor .
Keşke azınlıkta olsa benim çevremde dolu dolu var sana denk gelmiyor demekki öyle düşünmen normal ama artık ben bakışlardan bile anlıyorum hemen uzak duruyorum
dobra dobra erkek gibi olan kızlarla daha iyiyim diğer kızlar haset oluyorlar genelde yanında bile duramıyorlar barınamıyorlar malesef,
senin çevren normaldir o başka ama cidden kadınlar şeytan binbir kötülük yapıyorlar birbirlerine,hikayeler hiç bitmez ah bir duysan neler neler var.
Kalp mi kırdım ben aceba ,kalbini kırdığımı düşünmüyorum yükselenini s0rmuştum sadece :26:
Canım burda annen ve babanın bu konudaki tutumu önemli. Nasıllardır hoş karşılarlar mı?
Bildiğim kadarıyla ikizler burcu değişkenlik gösterir. İçinde birden çok kişiliği barındırabilir. Neşeliyken birden asabi olabilir. Aynı zamanda da zekidir,güleryüzlüdür ve hoştur limonumm.
biz beraber çalışıoruz telimi değişsem iş de karsılascaz bnm ondan kaçışım yok illaki çıkcak karsımaaaaaaa unutmam bu yüzden zor zaten
O kötüymüş juliimİşin biraz zor ama görmemeye çalış elinden geldiğince. Ona söyle o da aynı şekilde davransın mümkünse
Yok ya niye kırasın kalbimi. Öyle biri değilim ki kırılayımYa öyle tiplerin bakışlarına maruz kalsamda önemsemiyorum daha doğrusu hissettiğim an arkadaşlığı kesiyorum zaten çok seçerim ben. Ama dediğin gibi kötülük düşünen insanlar olabiliyor. Bazen duyuyorumda 40 yıl düşünsem aklıma gelmez onu yapmak Ben dobra bir insan olduğum için arkadaşlarım az ve özdür. Arkadaşlarımın yanlışını görürsen uyarırım ben, pohpohlamam. Bu da bazılarının işine gelmez, akıllı olanlarda gerçek dost olduğumu bildikleri için peşimi bırakmazlar
yeterli değil tatlımm ne yapıyorsun çalısıyor musunn pekii??:)Tüh yağdığımı sanmıştımKonyada yaşıyorum canım 20 yasındayım 1 anne 1 baba ve 1 kardeş sahibiyim Yeterlimi tatlım
kızlar size akıl danışcammm bana akıl verin ne olur
az önce antonyo bana msj yazdı yazmış ki mesajın daaa sanaaa bunları yapmamın sebebi babandır dediii
bban bizi dükkandan kovduuuu o yuzden içim ısınmıor ona artıkkkkk yüzünü görmek istemiorum dediiihalbuki kovmadı oanda yanlış anladı antonyooo
kendimi o yuzden senden çekiorum dediiii
haaaa bideeee gel nikah yapalım diooo banaaaaa ama babanla görüşmeyeceksin dioooo
babamın böle bişi yapmayacağını anlatmaya calışıorummmm ama laf anlamıo anlamak istemiooo
şimdi ben ne yapayımmmmmmkalbimmmmmmm antonyo dio akliımmm babam
juli ben dün görmedim bunu da mesajını da
ödev yapıyordum kk açıktı ama hiç bakmadım kusura bakma
senin baban ona naparsa yapsın, senin baban olduğu için ona saygı duymalı
sevmeyebilir, içi ısınmayabilir bunlar olmak zorunda değil ama saygısını yitirmemeli kesinlikle
bak kendimden örnek vereyim babamla uzun süre aram çok kötüydü
evlenirken babamla konuşmuyordum, babam kalp krizi geçirmişti, onun suçu bile bana kaldı oo neler neler
ve bu yüzdn düğünüm olmadı gelinliğim olmadı gittik bi nikah kıydık oldu bitti, babam annemi tehdit ettiği için annem bile nikahıma gelmedi :26:
kimse yoktu bi kuzenim bi abim bi de kayınvalide görümce kayınpeder hepsi epi topu bu kadardı
babam tümm hayallerimizi mahvetti hiç bişey istediğimiz gibi olmadı
daha ben evlenmeden babamla kavga ettm babam beni evden attı, biz de apar topar böyle evlendik işte, ilk evlendiğimizde kasım aralık vs daha evimizin sobası yoktu doğalgaz işlemleri yapılmamıştı evde soba olmadan oturduk o derece diim ben sana, paramız da yoktu, çünkü taksit ödüyorduk, yaza kadar bi kısmı bitecekti sadece ev kredisi kalcaktı onu ödeyecektik, elimiz rahat olacaktı yazın evlencektik
babam tüüüüm planları mahvetti
maddi manevi çok zorda kaldık
ama yine ne oldu? bayramda eşim beni zorla götürdü babamın yanına, kovsa da bzmle konuşmasa da biz gidelim, gitmiş olalım dedi
babam tekrar kriz geçirdi ilk eşim koştu, biliyorsun eşim doktor, her şeyiyle birebir ilgilendi ve en sonunda beni babamla eşim barıştırdı
senin antonyo belki geçmişten bişeylerin izleri falan bilemem ama bana pek sağlıklı gelmiyor, al şimdi ikisini karşılaştır, antonyonun ne kadar yerinde olmayan davranışları var anla
sonucta 22 23 yaşında tam deli dönemlerinde bi insan değil bu, 30 yaşında hhatta daha büyük koskoca adam
hala böyle düşünüyorsa oo ooo onun işi çok zor
buyur gel cnmmmmerhaba ben evliyim ama aranıza alır mısınız acaba?:)
azıcık bası sıkışssaaa ben gitcem annemin yanına kendimiiiiii affettircem diyip duruoooo
buyur gel cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?