20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Juliaaaaa konuştuğumuz cümlelerin knuşmanın kopyasını yollamışssın bana yaniii cevap yok mesajında

Son düzenleme:
Juliaaaaa konuştuğumuz cümlelerin knuşmanın kopyasını yollamışssın bana yaniii cevap yok mesajında

cnm yazdım kiiii ben dışarıdan bulunamıorum face de kpalıyım yani sen isim soyisim ve profilde ne var onu yaz ben eklim istersennn

cnm yazdım kiiii ben dışarıdan bulunamıorum face de kpalıyım yani sen isim soyisim ve profilde ne var onu yaz ben eklim istersennn

Tamam lujıcım attım linkii ben

Kahve yaptım kendime kahve içiyorum dün zor uyudum ya baya içmişim sende yap iç kız

Yok ya niye kırasın kalbimi. Öyle biri değilim ki kırılayım Ya öyle tiplerin bakışlarına maruz kalsamda önemsemiyorum daha doğrusu hissettiğim an arkadaşlığı kesiyorum zaten çok seçerim ben. Ama dediğin gibi kötülük düşünen insanlar olabiliyor. Bazen duyuyorumda 40 yıl düşünsem aklıma gelmez onu yapmak Ben dobra bir insan olduğum için arkadaşlarım az ve özdür. Arkadaşlarımın yanlışını görürsen uyarırım ben, pohpohlamam. Bu da bazılarının işine gelmez, akıllı olanlarda gerçek dost olduğumu bildikleri için peşimi bırakmazlar

Canım burda annen ve babanın bu konudaki tutumu önemli. Nasıllardır hoş karşılarlar mı?

Ya canım sıkıntım şu ben çalışıyorum sevgilim kpssye hazırlanıyor. Bizimkilerde benden ciddi şeyler bekliyorlar. Her şey dört dörtlük olunca söylemek istiyorum. Ama saklamak da vicdan yaptırıyor. Abimle tamıştırdım şimdilik:44:

Bildiğim kadarıyla ikizler burcu değişkenlik gösterir. İçinde birden çok kişiliği barındırabilir. Neşeliyken birden asabi olabilir. Aynı zamanda da zekidir,güleryüzlüdür ve hoştur limonumm.

Aynen öyle dengesizim

Heh işte bende onu diiyorum kesiliyor arkadaşlık yüze göre uzak durdukları an hepten kesiyorum At çöpe gitsin onları zaten en güzelii .
Ne güzell kızz maşallah sana hep böyle devam et

Son düzenleme:

juli ben dün görmedim bunu da mesajını da
ödev yapıyordum kk açıktı ama hiç bakmadım kusura bakma
senin baban ona naparsa yapsın, senin baban olduğu için ona saygı duymalı
sevmeyebilir, içi ısınmayabilir bunlar olmak zorunda değil ama saygısını yitirmemeli kesinlikle

bak kendimden örnek vereyim babamla uzun süre aram çok kötüydü
evlenirken babamla konuşmuyordum, babam kalp krizi geçirmişti, onun suçu bile bana kaldı oo neler neler
ve bu yüzdn düğünüm olmadı gelinliğim olmadı gittik bi nikah kıydık oldu bitti, babam annemi tehdit ettiği için annem bile nikahıma gelmedi :26:
kimse yoktu bi kuzenim bi abim bi de kayınvalide görümce kayınpeder hepsi epi topu bu kadardı
babam tümm hayallerimizi mahvetti hiç bişey istediğimiz gibi olmadı
daha ben evlenmeden babamla kavga ettm babam beni evden attı, biz de apar topar böyle evlendik işte, ilk evlendiğimizde kasım aralık vs daha evimizin sobası yoktu doğalgaz işlemleri yapılmamıştı evde soba olmadan oturduk o derece diim ben sana, paramız da yoktu, çünkü taksit ödüyorduk, yaza kadar bi kısmı bitecekti sadece ev kredisi kalcaktı onu ödeyecektik, elimiz rahat olacaktı yazın evlencektik
babam tüüüüm planları mahvetti
maddi manevi çok zorda kaldık

ama yine ne oldu? bayramda eşim beni zorla götürdü babamın yanına, kovsa da bzmle konuşmasa da biz gidelim, gitmiş olalım dedi
babam tekrar kriz geçirdi ilk eşim koştu, biliyorsun eşim doktor, her şeyiyle birebir ilgilendi ve en sonunda beni babamla eşim barıştırdı

eşim bunların hiç birini babamı çok svediğinden yapmadı
beni çok sevdiğinden yaptı
benim babam olduğu için ona saygı duyduğundan yaptı
yoksa eşim babamı doğru dürüst tanımaz bile, sadece kötü yönlerini görmüştür diyebilirim

senin antonyo belki geçmişten bişeylerin izleri falan bilemem ama bana pek sağlıklı gelmiyor, al şimdi ikisini karşılaştır, antonyonun ne kadar yerinde olmayan davranışları var anla
sonucta 22 23 yaşında tam deli dönemlerinde bi insan değil bu, 30 yaşında hhatta daha büyük koskoca adam
hala böyle düşünüyorsa oo ooo onun işi çok zor

Son düzenleme:

azıcık bası sıkışssaaa ben gitcem annemin yanına kendimiiiiii affettircem diyip duruoooo

azıcık bası sıkışssaaa ben gitcem annemin yanına kendimiiiiii affettircem diyip duruoooo

annemin hep bir lafı vardı
küçüklüğümden beri söyler durur
''gönül ota da b.ka da konar kızım, isterse işsiz güçsüz isterse çirkin birine konsun yeter ki olgun olmayan birine konmasın, adam adam olduğunun billincinde olduktan sonra evine karısına çoluğuna çocuguna sahip çıkar, ne güçlük olsa göğüs gerer, gerekirse pazarda limon satar, yeterki bu bilinçte olsun, en ufak zorlukta adamı yarı yolda bırakmasın''

işte malesef en ufak zorlukta annesine koşan bir adam? ne hayor gelir julim bundan?
yani deseki ''juli ben bu durumdan memnun diilim nolursa olsun annemle barışmak istyrm napıp edip gönlünü alcam'' eyvallah deriz, annedir nolursa olsun başımızın üstnde yeri var
ama zorluk anında bunu demesi? 5 yaşında çocuk mu ne yapacakmış annesin kucağına yatıp ağlayacak mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…