20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Aynen yaa

İyiyiz canım kaynatıyoduk Benim içimdede o aşk var ama sağolsun okul ve insanlar öldürüyo o aşkı
aynen canım bıde yenı aöf kazıkları olduruyo okuma askımı ama olsun oylede boylede okumak sart
kızlar szn ortalamalar ıyımı ?

beetle anzer balım ıs basvurularınız olumlu sonuclanır ınsss
boncukum sen nasılsın
hayyal

Zeleme ben hiçmi hiç anlamadım canım dc dd gibi harf notu bişiler yazıyor notlarda var orada, ama birkaçından kaldım ff leri biliyorum diğerlerini anlamadım nasıl bakıcam ama sanırım ortalamam kötü nasıl nerden anlaşılıyor bilemiyorum ben kötü bir cümle oldu neyse senin nasıl ortalaman ??

Bende iş başvurusunda bulunuyorum Evde pinekliyorum şuan Esra Erol'u izliyorum

Beni oda açmıyor artık ya Bende yabancı dizi izliyorum netten napim.. :)
Senin iş tecrüben var mı canım?

beetle anzer balım ıs basvurularınız olumlu sonuclanır ınsss
boncukum sen nasılsın
hayyal

İnşallah canım sen ne yaptın?

Ben de iyiyim nolsun işte. Yeşil çay içmeye başladım biraz şişmiş geldi göbeğim.
Yaz da geliyor formda kalmalı
Sizlerde ne var ne çok?

Merhabaaaa

Beni oda açmıyor artık ya Bende yabancı dizi izliyorum netten napim.. :)
Senin iş tecrüben var mı canım?

İnşallah canım sen ne yaptın?
anzerım bende gecen gıttıgm gorusmeden sonuc beklıyorum ıste
lorıselaaa kız sen bendende betersın hıc bısey bılmıyon bnde ff yok ama ortalama 2.00 altında yanlz bnde 11 ders var
hayyal nasılsın cnm tanıstgımıza memnun oldum:)

Yesılcay ıctım bende bıraz once karnım agrıyo valla suan
bıkac gun onceye kdr super bı dıyet yapıyodum
ama bozdum
hamıle kadınlardan beterım ne gorsem yemeden duramıyorum

:18:AYnen öyleyim canım işte sen anla beniiiii benimde geçen seneden kaldığım 3 dersle beraber 10 dersim wardı.10'undan sınava girdim işte..... :18:

İyi bakalım inşallah güzel haberler alırsın.. Ama en azından bir işin var benim oda yok haline şükret
Bu arada benimde ortalamam çok düşük gelmiş ya sinir oldum kendime.. İnsan evde işi gücü olmadığı halde bu ortalamayı alıyorsa işe başlarsam naparım düşünmek bile istemiyorum..

:18:AYnen öyleyim canım işte sen anla beniiiii benimde geçen seneden kaldığım 3 dersle beraber 10 dersim wardı.10'undan sınava girdim işte..... :18:
bende gecen sene 3 dersten kaldım bu seneede 8 dersım vardı ettı 11 ff yok sukur ama ortalama dusuk anacım napcam bılemedım :18::18::18:
canım ınanırmısın bnmde cok bıktıgım sıkıldıgım anlar oluyor ama dayanıyorum mecbur napayım para lazım ıkıncı harc parasıda geldı sımdı calısmıyor olsam anneme babama muhtac olmak zorundaydım napım dayanmaya calısıyorum ıste

bı tane aöf konusu buldum bnm ortalamaları yazıdm kız ne dıcek bakalım :18::18::18:

havalar aydınlanmaya basladı ya gıttıkce gec cıkmaya basladım yıne

bende gecen sene 3 dersten kaldım bu seneede 8 dersım vardı ettı 11 ff yok sukur ama ortalama dusuk anacım napcam bılemedım :18::18::18:

:::::::::::::::FF yoksa sorun etme bak bende baya var
Düşük olunca kötümü oluyordu noluyordu kine Ben o dediğin aöf ile ilgili olan konuyu dün buldum ama korkudan yanaşmadım birdaha koyktumm gerçekle yüzleşmekden

senın o ff ler ortlama tutsada seneye vercegın derslermıs
ama bnm kıler kosullu gecer oldgu ıcın ortalama tutarsa hepsınden gecmıs oluyormusum
ay cok huzursuzum ya bu karmasa cok sıkıcı adam gıbı acıklamıyolarda serefszler ya
bıde bnm yardımcı kıtabım yok bacım oda ayrı bı dert hızlıkıtapı aradım mart 15 de hepsı gelcek dedı ıns bnmkıde gelır

bı tane aöf konusu buldum bnm ortalamaları yazıdm kız ne dıcek bakalım :18::18::18:

Noldu canım neyi merak ediyorsun benimde pek bilgim yok ama yardımcı olmaya çalışırım..
Ben hepsinden geçmişim ama ortalamam düşük sen ne okuyorsun canım aöfde?
Bende babamdan para istemek istemiyorum işte birikmişlerimden harcıyorum ama oda bitecek illaki bakalım hayırlısı ya..

Bırde bnm sole bı sorunum var bırıkmısı de babama verdım sımdı param yok (
smdı bnm donem ortalaması :1,91 genel ortalama:1,72 ff yok bazıları gecer cogunlugu kosullu gecer
bn kaldımı sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…