20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlarrr napıyosunuz ???
kayıtlar bı baslasa da gıdıp kıtaplarımı alsam bende
sıkılıyorum bazen ama Allah okuma askımı ıcımden almasın hıc

Bir okul okuyana ve bitirene hazırda iş bedava olsa keşke paramızı kazansak

Aynen yaa

kızlarrr napıyosunuz ???
kayıtlar bı baslasa da gıdıp kıtaplarımı alsam bende
sıkılıyorum bazen ama Allah okuma askımı ıcımden almasın hıc

İyiyiz canım kaynatıyoduk Benim içimdede o aşk var ama sağolsun okul ve insanlar öldürüyo o aşkı

Aynen yaa

İyiyiz canım kaynatıyoduk Benim içimdede o aşk var ama sağolsun okul ve insanlar öldürüyo o aşkı

Bende sıkıldım zelemelecimm ne güzel diyordum tatil oldu ama bıkkınlık geldi çalışmaya çalışmaya e çalışıncada sıkılıyorum hergün hergün birde kitapları çok geç veriyorlar bir ayda okadar kitabın dersinden sınava giriyoruz acımasızca bir sistem
Sınava 3-4 gün kala bile kitabımı yenii aldım,(eksik kitaplar oluyor) geçen en son sınavda işte yuhh!!!dedim dolayısıyla nasıl çalışıyım ona kalmışım dersden

Rosellam;benimde ÖLdü ders aşkım onun yerine iş aşkım başladı pekte umursamaz oldum artık dersleri felan ama mecburum bitmelii bu okulda zarda zorda olsa bu okul biticek arkadaş!

Aynen öyle balımmm beniim... Az kaldı zaten acııcııkk

Beetlee bende tam senin yaptığın şeyi yapmak için çevrimiçi olmuştum ama sen benden önce davranmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…