20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yavrilerrrrrrr ben cıkıyorum ortalıgı toplıyımde ıns bırazdan hadı sen cık der(

Bırde bnm sole bı sorunum var bırıkmısı de babama verdım sımdı param yok (
smdı bnm donem ortalaması :1,91 genel ortalama:1,72 ff yok bazıları gecer cogunlugu kosullu gecer
bn kaldımı sımdı

Canım bu dönemki derslerinden geçtiğin 2. dönem sonunda belli olacak.. Şimdi 2 nin altında mesela ortalaman ama üzülme 2. dönem ortalamasıyla birlikte genel not ortalaman hesaplanınca oda 2 nin üstü olursa koşullu olan derslerinin hepsinden geçersin.. İnşallah görürsün bu yazıyıda biraz geç cevap verdim.. İyi akşamlar canım..

Ben de iyiyim nolsun işte. Yeşil çay içmeye başladım biraz şişmiş geldi göbeğim.
Yaz da geliyor formda kalmalı
Sizlerde ne var ne çok?

Merhabaaaa

Yav sen inceciksin ne göbeği Yani şurda göstersem göbeğimi gözlerin aynen böyle olur bak

Evet biliyordum zaten FF''kesin ve net kalınır FFle Koşullu koşulsuz sevmek gibi birşey bu herhal
Canım bacımm aynı şeyi ben dicektimm heh iştee o yardımcı kitapları çok aradım ama kaldırmışler kendi kitaplarını alalım çalışalım diyee çok saçmaa ilk sene yardımcılarla geçtim ben tümünü (gerizekalarr)çok yararlı oluyorduuu

Ben buna uzun bir liste yapabilirim
Canım demin sordum ama görmedin sanırım senin iş tecrüben var mıydı?

Canım görmemişim, bilinmeyen gerçeklerle ilgili araştırma yapıyordum nette de dalmışım demekki kusura bakma Var canım ben 3 sene çalıştım teknoloji mağazasında satış danışmanlığı yaptım mesleğimle alakasız . 1 yıl oldu ayrılalı işte.

Senin daha kolay iş bulman lazım o zaman ben şuan ne iş olsa yaparım modundayım
Soruya gelince ben bi erkekte en çok kabalığa dayanamam..

beetlem dün yazamadın çıktım gün içinde de telden arada bakıyorum cevap atamadım.
ben egedeyim uyuzcum akdenizde 12 saatçik mesafemiz var ya

hilalcim çok geçmiş olsun inş anneciğin iyileşir :)

nasılsınız kızlar bakalım ?

julim attın mı mesaj merak ettim

anzercim hoş geldin sefalar getirdin.

bi erkekte sorumsuzluktan nefret edyorum

Senin daha kolay iş bulman lazım o zaman ben şuan ne iş olsa yaparım modundayım
Soruya gelince ben bi erkekte en çok kabalığa dayanamam..

Canım bulurum ama yaptığım iş çok stresli satış işleri, o yüzden biraz seçiyorum. Ama artık bulmam gerekiyor bir iş, inşallah gönlümüze göre buluruz

Bugün size bir soru sorayım. Karşı cinste en hazetmediğiniz şeyler nelerdir?

Gereksiz yere gülmesi,veya gene gülmesi pek sevmem gülen erkeği ciddi olcek uleynn
Ayakkabı önemlidir,tarzım olmalı spor giyinmeli ama benim sevdiğim tarz olcek
Din konusunda özellikle bazı konularda hassas olmalı olmassa tahamül edemem tartışırım inancı olmalı !
Ağzını aça aça Sakız çiğnemesine tahammül edemem,bide otururken aldırmazcasına çekirdek çitlemesine dayanamammmm !
Saçma sorular sorması gereksiz konuşmalar yapmasına,
Konuşmamı yarıda kesmesine,
Benim yüz kere anlattığım cümleyi anlamayıp tekrar anlamadım birdaha izah et demesi ?
Sık sık karar değiştirmesi,
Dediği şeyi inkar etmesii
Yalan söylemesini kaldıramam ...
Tez canlı olmamasını yeğlerim hareketleri yavaş olmalı
Sabırsız olmasına ısrarcı olmasını kaldıramam tercihim değil
Uyumsuzca davranışlar sergilemesini hazetmem

Emreder gibi konuşmamalı !
Özgürlüğümü gereksizce kısıtlamamalı herşeyin dozu var !
Kıskanç olmalı ama aşırısı günahtır,yazık eder yazıktır!!

Cimri olmasın çok iticidir erkeğin cimriside canım...

Şakalaşmalarda salak gibi küfür tarzı kelimeler edebilir bende ederim sorun etmem,fakattttt kavga anında aşalayıcı kelimeler kullanmamalı incitici olur dönülmez yollara girilebilir !
Söz verdimi tutmalı aksi halde onada katlanamam !!
Dengesizce tavırlar sergilememeli dediğim dedik olmalı hazetmem tahammül hiiiçmi hiççç edmem belli ederim hemen düzelmessede

Dahada vardır belki şimdilik bu kadar bunlar olmasa süper ama çoğu ilişkilerin /80 ninde var ne yazıkki
SEn anlaT beetlemmmmmmm birazdaaa bakaLım hAZetmediklerin neLer senin ????

Son düzenleme:

çoğuna katılıyorum D: tatlım güzel olmuş bu

Hoşgeldin limonum Sizin daha fazlaymış ya 12 saat Ben erkekte mantıksızlığa katlanamam, akıllı olmalı, sürekli kendini geliştirmeli. Ayrıca temiz olmalı, özellikle dişleri. Dişleri pis olursa, fırçalamazsa ıyyy uzak dursun benden. Sorumsuzluğa ve kabalığa bende dayanamam. Bir de öyle yok onu giyme, bunu giyme diyen erkekler

isteklerini tatlı dille ve zekice anlatırsa herkes esner zaten ama emir cümleleri

çoğuna katılıyorum D: tatlım güzel olmuş bu

Sağol liiimoncukumm Öyledir ama diğmi ya zaten çoğu özellikde olmayınca onlarda,sorun çıkıyor rootmuyum ben olaylarına giriyor Ekselansları

HEH birde çok bilen erkeği de sevmem!herşeyi ben yaparım ben bilirim küçük dağları ben yarattım havasında bilmediği şeyede yorum yapar felan gıcıkkkkk olurum !

Aynen bilmediği şeye yorum yapar, bilmediği şeyde inatlaşırlar sinir olurum

lori senin erkek arkadaşın var mı tatlım ? muhabbete uzak kaldım unuttuysam kusura bakma

Aynen bilmediği şeye yorum yapar, bilmediği şeyde inatlaşırlar sinir olurum

Ne gıcıktır ne kötü bir özelliktir oo öyleeee bilmiyorsan bilmiyorum de arkadaş dimi,sonrada bilmiyorum diyor en sonunda artık ben inatlaşmasından çıldırıncaaaaaaaa :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…