Allah ıyılık versın sekerımZelemelem, sagol kuzu, cok iyym.. Sen naslsn?
Bırde bnm sole bı sorunum var bırıkmısı de babama verdım sımdı param yok(
smdı bnm donem ortalaması :1,91 genel ortalama:1,72 ff yok bazıları gecer cogunlugu kosullu gecer
bn kaldımı sımdı
Ben de iyiyim nolsun işte. Yeşil çay içmeye başladım biraz şişmiş geldi göbeğim.
Yaz da geliyor formda kalmalı
Sizlerde ne var ne çok?
Merhabaaaa
senın o ff ler ortlama tutsada seneye vercegın derslermıs
ama bnm kıler kosullu gecer oldgu ıcın ortalama tutarsa hepsınden gecmıs oluyormusum
ay cok huzursuzum ya bu karmasa cok sıkıcı adam gıbı acıklamıyolarda serefszler ya
bıde bnm yardımcı kıtabım yok bacım oda ayrı bı dert hızlıkıtapı aradım mart 15 de hepsı gelcek dedı ıns bnmkıde gelır
Bugün size bir soru sorayım. Karşı cinste en hazetmediğiniz şeyler nelerdir?
Ben buna uzun bir liste yapabilirim
Canım demin sordum ama görmedin sanırım senin iş tecrüben var mıydı?
Canım görmemişim, bilinmeyen gerçeklerle ilgili araştırma yapıyordum nette de dalmışım demekki kusura bakmaVar canım ben 3 sene çalıştım teknoloji mağazasında satış danışmanlığı yaptım mesleğimle alakasız . 1 yıl oldu ayrılalı işte.
Senin daha kolay iş bulman lazım o zaman ben şuan ne iş olsa yaparım modundayım
Soruya gelince ben bi erkekte en çok kabalığa dayanamam..
Bugün size bir soru sorayım. Karşı cinste en hazetmediğiniz şeyler nelerdir?
Gereksiz yere gülmesi,veya gene gülmesi pek sevmem gülen erkeği ciddi olcek uleynn
Ayakkabı önemlidir,tarzım olmalı spor giyinmeli ama benim sevdiğim tarz olcek
Din konusunda özellikle bazı konularda hassas olmalı olmassa tahamül edemem tartışırım inancı olmalı !
Ağzını aça aça Sakız çiğnemesine tahammül edemem,bide otururken aldırmazcasına çekirdek çitlemesine dayanamammmm !
Saçma sorular sorması gereksiz konuşmalar yapmasına,
Konuşmamı yarıda kesmesine,
Benim yüz kere anlattığım cümleyi anlamayıp tekrar anlamadım birdaha izah et demesi ?
Sık sık karar değiştirmesi,
Dediği şeyi inkar etmesii
Yalan söylemesini kaldıramam ...
Tez canlı olmamasını yeğlerim hareketleri yavaş olmalı
Sabırsız olmasına ısrarcı olmasını kaldıramam tercihim değil
Uyumsuzca davranışlar sergilemesini hazetmem
Emreder gibi konuşmamalı !
Özgürlüğümü gereksizce kısıtlamamalı herşeyin dozu var !
Kıskanç olmalı ama aşırısı günahtır,yazık eder yazıktır!!
Cimri olmasın çok iticidir erkeğin cimriside canım...
Şakalaşmalarda salak gibi küfür tarzı kelimeler edebilir bende ederim sorun etmem,fakattttt kavga anında aşalayıcı kelimeler kullanmamalı incitici olur dönülmez yollara girilebilir !
Söz verdimi tutmalı aksi halde onada katlanamam !!
Dengesizce tavırlar sergilememeli dediğim dedik olmalı hazetmem tahammül hiiiçmi hiççç edmem belli ederim hemen düzelmessede
Dahada vardır belki şimdilik bu kadar bunlar olmasa süper ama çoğu ilişkilerin /80 ninde var ne yazıkki
SEn anlaT beetlemmmmmmm birazdaaa bakaLım hAZetmediklerin neLer senin ????
çoğuna katılıyorum D: tatlım güzel olmuş bu
Sağol liiimoncukumm Öyledir ama diğmi ya zaten çoğu özellikde olmayınca onlarda,sorun çıkıyor rootmuyum ben olaylarına giriyor Ekselansları
HEH birde çok bilen erkeği de sevmem!herşeyi ben yaparım ben bilirim küçük dağları ben yarattım havasındabilmediği şeyede yorum yapar felan gıcıkkkkk olurum !
Aynen bilmediği şeye yorum yapar, bilmediği şeyde inatlaşırlar sinir olurum
Ne gıcıktır ne kötü bir özelliktir oo öyleeee bilmiyorsan bilmiyorum de arkadaş dimi,sonrada bilmiyorum diyor en sonunda artık ben inatlaşmasından çıldırıncaaaaaaaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?