20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

satır satır aşkını yazmış cok mutlu olduğunu yazmış beni çok sevdiğini ben yokken hayatın ona zindan oldugunu yazmış :18::18:[/QUOTE]
Juliacııımm çok sevindimmm herşey düzeliyor deseneeee.... bozulmasın artıkkk aranızz hadii hayırlısı
herkese selamlar kıssslar
sana da selamm canııııııım:)

Kızlarrr beni sorarsanızzz aynıyımm:)yavas yavas iyileşmeye başladımm... bizimkiyle de iyi gidiyor ona bugün tshirt hediye ettimm "fenerliysen hayata 1-0 önde başlarsın" yazıyor:))) koyu FB liyiz çok hoşuna gitti tam da kapak oldu yalnız maç da vardıı

satır satır aşkını yazmış cok mutlu olduğunu yazmış beni çok sevdiğini ben yokken hayatın ona zindan oldugunu yazmış :18::18:
Juliacııımm çok sevindimmm herşey düzeliyor deseneeee.... bozulmasın artıkkk aranızz hadii hayırlısı

sana da selamm canııııııım:)

Kızlarrr beni sorarsanızzz aynıyımm:)yavas yavas iyileşmeye başladımm... bizimkiyle de iyi gidiyor ona bugün tshirt hediye ettimm "fenerliysen hayata 1-0 önde başlarsın" yazıyor:))) koyu FB liyiz çok hoşuna gitti tam da kapak oldu yalnız maç da vardıı[/QUOTE]

umarım cnm ama sanmıorum düzeleceğinee

hilal geldi mi hiç annesi nasıl acaba

umarım cnm ama sanmıorum düzeleceğinee [/QUOTE]
asmaa suratınıı seeeeeeeeeeeeen:)

asmaa suratınıı seeeeeeeeeeeeen:)

babamla nasıl düzelecek bunların arasııı [/QUOTE]
canım işi tatlıya bağlasanızz hersey unutulur ama seninkinin inat etmememsi lazımm olmaz öylee küçük o ne olursa olsun büyüklere saygıı.. hem de senin hatırın içinn.. ikna etmeye calıs seninkinii

babamla nasıl düzelecek bunların arasııı
canım işi tatlıya bağlasanızz hersey unutulur ama seninkinin inat etmememsi lazımm olmaz öylee küçük o ne olursa olsun büyüklere saygıı.. hem de senin hatırın içinn.. ikna etmeye calıs seninkinii[/QUOTE]

cnm çok kırgın anlıorum onu üstüne gitmiorum şimdilik

selammm, julia 'm yettimm, ismimi anmışsın, kulaklarım çınladıı

annem iyi canım, bugün bi iki işlem yapıldı işte, üniv. elimize bi kağğıttutuşturmuştu bunları özelde yaptır die, onları yaptırıyoruz, 25martta da üniv. de randevusu var, o zmna kadar hepsi hallolalacak artık o saatten sonra ameliyat olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…