20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Sen evlımıydın kız :44:ne temızlıgı =)
Aman dıkkat et tatlım bn dun aksam dıkkat etmedım soguk aldım sanırım tum gece yatamadım walla

yok tatlım bekarım anneme yardım edeyim dedim. dün akşam da komşunun kızına baktım ve evlilikten soğudum 2 günde temizlik çocuk bakmak bana göre değil galiba

yok tatlım bekarım anneme yardım edeyim dedim. dün akşam da komşunun kızına baktım ve evlilikten soğudum 2 günde temizlik çocuk bakmak bana göre değil galiba

Çocuk kac yasındaydı =)
Bana da cok ters gelıyor suan evlılık cocuk ev ısı fılan ...
Ama kendım yanlız yasasam herseyı yaparım walla bal dök yala olur ev =)

Çocuk kac yasındaydı =)
Bana da cok ters gelıyor suan evlılık cocuk ev ısı fılan ...
Ama kendım yanlız yasasam herseyı yaparım walla bal dök yala olur ev =)

1,5 yaşında 3saatte hiç oturmadım o kadar hareketli kisürekli oyun oynadık çok tatlı bişeydi ya
ben artık 25 oldum evlilik vaktinm geçiyor sevglim alırsa evlenirim arada yardımcı falan da alırım çok sıkıntı olmaz sanırsam

Ayın 9 u oldu hala maas alamadık ya bıktım valla

Sacmalama evlılık vaktı gecıyomus =)) dha kucuksun kız 25 nekı 30 da evlenmek lazım aslında =))

Yarın pazarrr =)))
Neler yapacaksınız bakalım yarın ?

Evdemı gecırıyorsun pazar gunlerını ?

haftaiçi hergün dışarda olduğum için haftasonlar ya geziyoruz erkek arkimle şehir dışı yakın yerleri ya da evde oluyorm haftaiçi hep beraberiz çnkü o da biraz zaman istiyo kendine öyle yanii

haftaiçi hergün dışarda olduğum için haftasonlar ya geziyoruz erkek arkimle şehir dışı yakın yerleri ya da evde oluyorm haftaiçi hep beraberiz çnkü o da biraz zaman istiyo kendine öyle yanii

Ee o da haklı canım tabı =)
Aılen bılıyor sanırım sevgılını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…