- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Sevgılınle ndn ayrılmıstın o zaman ?
Keske bende okula gıdebılsem yaa
unide son sınıfta tanışmıştık..bi zaman sonra heycan falan kalmıyo valla.. hep telde olmuyo işte
unide son sınıfta tanışmıştık..bi zaman sonra heycan falan kalmıyo valla.. hep telde olmuyo işte
Sen evlımıydın kız :44:ne temızlıgı =)
Aman dıkkat et tatlım bn dun aksam dıkkat etmedım soguk aldım sanırım tum gece yatamadım walla
hatırlamıyorm ki nden gidemiyo musun okula
Herkes kendıne musluman bacım napım ben unı de bnde calsııyorum aöf den okuyorum =(
yok tatlım bekarım anneme yardım edeyim dedim. dün akşam da komşunun kızına baktım ve evlilikten soğudum 2 günde temizlik çocuk bakmak bana göre değil galiba
olsn canım ya okuda bitir inş :) üzülmee
İnş canım ... Bıan önce sende bıtırırsın inş
Çocuk kac yasındaydı =)
Bana da cok ters gelıyor suan evlılık cocuk ev ısı fılan ...
Ama kendım yanlız yasasam herseyı yaparım walla bal dök yala olur ev =)
1,5 yaşında 3saatte hiç oturmadım o kadar hareketli kisürekli oyun oynadık çok tatlı bişeydi ya
ben artık 25 oldum evlilik vaktinm geçiyorsevglim alırsa evlenirim arada yardımcı falan da alırım çok sıkıntı olmaz sanırsam
Yarın pazarrr =)))
Neler yapacaksınız bakalım yarın ?
hep aynı şeyler valla yapıcak bişi yokk ki
Evdemı gecırıyorsun pazar gunlerını ?
Sacmalama evlılık vaktı gecıyomus =)) dha kucuksun kız 25 nekı 30 da evlenmek lazım aslında =))
haftaiçi hergün dışarda olduğum için haftasonlar ya geziyoruz erkek arkimle şehir dışı yakın yerleri ya da evde oluyorm haftaiçi hep beraberiz çnkü o da biraz zaman istiyo kendine öyle yanii
zaten anca o zamana avleniriz daha o atanacakta askere gidecekte ooo
Hayırlısı olsun canım en guzelı olsun =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?