20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kırmıyorum bacım 2sinin arasını bulmaya çalışıyorm işte =)

topla tabi milleti limon hadi bakalmmm =))

hoşgeldin yağmur :)

Yarın bnmle bulusmak ısteyen arkdaslar var ama hepsını ekıcem =)) Yasasın kötülükkk =))

Son düzenleyen: Moderatör:
=)) tek tatil günün kendine ayır

Bı ark var tmm ıyı cocuk ama hıc tıpım degıl bıde bnmle cıkmak ıstıyor ılla sınemaya gdelım dıyor bnde dun hıc cvp yazmadım yrn da yazmıcam =))
Bı tanedha cocuk var onunda tıpını begenmıyorum oda yemege gdelım dıyor zaten akıllı benı bulmaz delısı benden ayrılmaz =)))

beğenen çok beğendiğin yok ayinşallah tipini beğendiklerinden teklifler gelir kuzucukum

beğenen çok beğendiğin yok ayinşallah tipini beğendiklerinden teklifler gelir kuzucukum

snin yine yapcak bişeyin var ben öyle malak gbi ekrana bakıyorm

limooooonnnn nereye kyboldun kısss

Nerde mal var benı buluyo cok sanssızım her konuda ya =(
Okumus bılgılı bı ınsan ıstıyorum ben pesıme takılanlar hep ılkokul mezunu ...
Gercı sınemaya cagıran bnm gbı bankacılık okuyor ama tıpı ofsayt =))

hep erkeklerden bekleme kuzum tipini beğendiğin yok mu hiç çevrende sen ilk adımı at merak etme bişey kaybetmezsin =))

Kız ayalp sende hee =)) yat kalk sukret evde oturmayı ne kdr ozledım bılıyomusun keske senın yerınde ben olabılsem sımdı =((

hep erkeklerden bekleme kuzum tipini beğendiğin yok mu hiç çevrende sen ilk adımı at merak etme bişey kaybetmezsin =))

O zamanda kıymetı kalmaz bacım ya adamlar ne hafıf kızmıs derler

nasılsınnn =) neler yapıyosn iş yerinden mi giriyosn kaçaaakk

haha malesef iş yerindeyim işler bugünede sarktı malesef :/ iyiyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun evdeysende evdeyim deme bana

O zamanda kıymetı kalmaz bacım ya adamlar ne hafıf kızmıs derler

yok be yavru hafiflik olck kdar yapmıcaksın böyle olursa istediğini elde edemezsn ki hep ipsiz sapsızlar gelir =)

bn bnmkini ilk gördüğümde dedm bu çocuk benm olcak başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…