20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

haklı tabiki ondan rahat bırakıyorum haftasonları
evet biliyo ailem =) pek sıcak değiller ama seslerini çıkarmıyolar çnkü takmıyorm bişey deseler de

Neden sıcak degıller kı :44emek takmıyorsun he helal sana =))
Bende yarın babamdan arabayı ıstıycem gezmek ıstıyorum tek basıma ama kardesım pesımı bırakmıyo =))

Neden sıcak degıller kı :44emek takmıyorsun he helal sana =))
Bende yarın babamdan arabayı ıstıycem gezmek ıstıyorum tek basıma ama kardesım pesımı bırakmıyo =))

sonuçta bnm hayatm canm iyiliğimiistiyolar evet ama bnm kdar iyi tanımadkları için onu istemiyolar tnışmayı da reddiyolar ben dha ne yapıyım bnm tanımam yeterli bn hayat kurucam onunla sonunda

meraba arkadaşlar bende aranıza katılmaya geldim tanışalım mı :) tanışma konusu açmaktansa ben yaşlarda sizlerin bulunduğu buradan yazmaya karar verdim. azıcık tanıtayım kendimi adım yağmurmelek finans sorumlusuyum 25 yaşındayım e tabiside bekarım :) şimdiden tanışıcaklarım için cevabım memnun oldum..:)

sonuçta bnm hayatm canm iyiliğimiistiyolar evet ama bnm kdar iyi tanımadkları için onu istemiyolar tnışmayı da reddiyolar ben dha ne yapıyım bnm tanımam yeterli bn hayat kurucam onunla sonunda
Haklısın tatlım ... Ama yınede aılenı de kırma aıle cok onemlı

öğretmenim canım evet 2 gün tatilim var oley

Ben de ogretmen olmak ıstıyordum heppp =(
Cocuk gelısımı mezunuyum aslında ama unı de bolum degıstırdım

Hoşgeldınnn Bende memnun oldum tanıstıgımıza =))
Fınans sorumlususun demek hangı bolum okudun canım ?

kırmıyorum bacım 2sinin arasını bulmaya çalışıyorm işte =)

topla tabi milleti limon hadi bakalmmm =))

hoşgeldin yağmur :)

Kızlar ya sımdı ne alaka dıyeceksınız ama Muslum Gurses öldu ya bn cok uzuldum ya =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…