bnmki de maçodurserttir de millet arkadaşlar falan sen nasıl bunlasın korkuyoruz biz bakışından falan derler o bana yumuşak
tutarmı hıc camıs , ama dısardan solettım oh olsunaz ye de kendine bi aşçı tut deseydin canımm allahh allahhh
ya şu cumartesi çalışmak ayrı gıcık birşey zaten cnmya haklısınQUOTE]
sorma tatlım ya madem genel merkezımız var e onlar calısmaynca bz nıe burdayız kı
isyan özgecim her daimmm =))
ısyan walla bıktım artık(
koydum bacım önce iyi niyetli davrandım baktım anlayışlı olmam bana yaramıyor hemen cadılığoı ele aldım :) ya şimdi şöyle bir durum var kızlar benim erkek arkadaşım aşiret en büyük abisinin bir küçüğü bu onlarda tek kişiye birşey olsun komple diğerleride orada ..bu onlarda en büyük abiye saygı anlamında..malesef biraz maço ve hayli sert yapılı bir sevgilim var.yine bu yumuşamış hali bana sevgisi olmasa hiç alttan bile almaz yapısında yok..daha çok şey söylerim gerçi hakkında ama kısacası zor bir insan ama işte zamanla o bana ben ona anlayış göstermeyi öğrendik. e tabi o da zamanla benim triplerimede katlanır oldu hafif geri çekildi :)
walla bn anlamam asıretten hacı deseydın =)) nerelı kuzum sevgılın ?
bu durum ılerde de sıkıntı olablır valla umarım hep boyle gıtmez
bnmki de maçodurserttir de millet arkadaşlar falan sen nasıl bunlasın korkuyoruz biz bakışından falan derler o bana yumuşak
aynen kız arkadaşlarım otomatik olarak abi demeye başladı sen düşün haha :)
aynen kız arkadaşlarım otomatik olarak abi demeye başladı sen düşün haha :)
bugün gidemediğim kursuma gidip zıp zıp zıplayıp oynamayaı planlıyorumYarın pazarrr =)))
Neler yapacaksınız bakalım yarın ?
limoncummmm ufukta evlilikk miii var yoksaa bilmiyordummmmzaten anca o zamana avleniriz daha o atanacakta askere gidecekte ooo
hoşgeldin boleynkızı88
bugün gidemediğim kursuma gidip zıp zıp zıplayıp oynamayaı planlıyorum
limoncummmm ufukta evlilikk miii var yoksaa bilmiyordummmm
hoşbuldukk canımm sende aramıza hoşgeldinn ve diğer katılan arkadaşların hepsineeeeeeeHOŞGELDİNİZ diyorummm
bugün gidemediğim kursuma gidip zıp zıp zıplayıp oynamayaı planlıyorum
değilimmm canımm maleseff..ıst daysan bende geleyım kurtarımızı dokerız canım
Eve gdıp banyo yapıp kk ya gırcem
sevdgım seylerden alcam eve gderken bakarsınız butun haftasonu pıneklerım =))
çıktın mı işten =)
verdi mi paydos sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?