- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
valla bitmiyor geçen yeni bir kitap aldm mutlaka duymuşsunuzdur adını erkeklere marsadan kadınlar venüsden diye..vallaha inanın bunların zaman zaman neden odun olduklarını kitap sayesinde çözmek üzereyim tavsiye ederim kızlar :)
valla bitmiyor geçen yeni bir kitap aldm mutlaka duymuşsunuzdur adını erkeklere marsadan kadınlar venüsden diye..vallaha inanın bunların zaman zaman neden odun olduklarını kitap sayesinde çözmek üzereyim tavsiye ederim kızlar :)
Bende yanlsılık yok kızlar adam ın hafıza gıtmıs heralde manyak mıdır nedır ya neyse sınırlenmıcıııımmmm
yagmurcuk sen bankada mı calsııyorsun yanı ?
aybukeee :)) hanı ılk adımı at korkma dıodun bacım msj a hyr dıon :))
Bende yanlsılık yok kızlar adam ın hafıza gıtmıs heralde manyak mıdır nedır ya neyse sınırlenmıcıııımmmm
yagmurcuk sen bankada mı calsııyorsun yanı ?
aybukeee :)) hanı ılk adımı at korkma dıodun bacım msj a hyr dıon :))
aynen sen artık bence dur ve bekle cnm şimdiden alışmasın nasılsa atar msj falan diye ..sonradan tepelerimize çıkıyorlar
canım onlarda bizi anlamıyor işte . triplerimizi çekemiyorlar
görürsem alırım =)) bnmki kdar odunu yoktur herhalde ya
canım onlarda bizi anlamıyor işte . triplerimizi çekemiyorlar
haklısın sekercımmmama dün 1 bgn 2 hatun 2-3 gün geçsin öyle at bnce =))
hayır cnm ben özel bir kuruluşdayım ahh bankada olsam cmrtesi ne işim ola burada puff:/ yanlız sizi gördüm raporlarımı bıraktım :)
hayır cnm ben özel bir kuruluşdayım ahh bankada olsam cmrtesi ne işim ola burada puff:/ yanlız sizi gördüm raporlarımı bıraktım :)
Cocugun tıpı ıdare eder de onemlı olan huyu tabı
ah ahh bnm hayalımde kımler kımler varda neysee
benimkinide görsenn aa kardeş len bunalr dersin arada :)
yahu trip yapınca trip yapmaları başladı bunların o da vahim bir durum :)
haklısın sekercımmm
aman sıktır ettt =)) ıs beklesın bıraz da ...
musterılerı arıyormusun sende ?
amannn sonradan birikmesn canm dikkat et =)
onlar beni arıyor onların hesabını takip eden benim :)
yok cnm bakma öyle dediğime çok prensipliyimdir işimde hallederim ama sağol düşündüğün için cnm :)
nerdeyse bizden çok trip atıyolar bence
Evet hayal dunyasında yasadıgım ıcın cok farklı bırı var kafamda =))oy kıyamam başkasımı var aklında yoksa yavrum
onlar beni arıyor onların hesabını takip eden benim :)
yok cnm bakma öyle dediğime çok prensipliyimdir işimde hallederim ama sağol düşündüğün için cnm :)
aynen mesela beni 6 gündür dışarı çıkarıcak arkadaş son dk hep yengesi hasta kadın hbr almış gibi hastalanıyor öyle ağır hastalıkda değil tansiyon düşmesi deliriceğimbugünde çıkıcağız bakalım yengesi bayılmazsa son dk da ....
Yagmur cıselıyor burda , keske dısarıda olsam sımdı ya
Evet hayal dunyasında yasadıgım ıcın cok farklı bırı var kafamda =))
hımm anladım :)
Walla bnmkıler benı arıyor bende arıyorum borcunu odemeyenlerı
yagmur sude @,
erkek arkadasının yengesının mı tansıyonu dusuyor ?
kadının kocası niye götürmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?