20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

tövbe tövbe =)) mazeret mi bluyo nee

ne yalan söyleyeyim bende öyle düşündüm ama elim kolum biraz uzundur benim hemen sorup soruşturuyorum cidden hatun hastanelik olmuş denk geliyor yok böyle şans :/

üşürsün kız otur sıcacık işte =) burası da kapalı hava
bıktım oturmaktan kız sısko oldum zaten otur dıo bana =)

aynen canım abisinin eşi abisi ne alakaysa bunu arıyor her defasında beraber gidiyorlar

ahhh bir anlasam bir bilsem bir çözsem bir delirmesem bu duruma

en sınır durumlardan brıde bu ya bn olsam kavga ederdım kesın ama sen sakın ol canım =))

ne yalan söyleyeyim bende öyle düşündüm ama elim kolum biraz uzundur benim hemen sorup soruşturuyorum cidden hatun hastanelik olmuş denk geliyor yok böyle şans :/

bugün de baştan abin götürsün kaç seferdir ekiyosun beni burnundan getiririm bgnde aynısını yaparsan diye

Napalım yanı hastanelık oluyorsa Allah Allah kocası neden var bunun

bugün de baştan abin götürsün kaç seferdir ekiyosun beni burnundan getiririm bgnde aynısını yaparsan diye

diyeceklerimi dedim bugünde birşey çıkarsa kılıçlarımı kuşanırım kızlar zaten..

dmi iskele kocası

ya zaten gıcık oluyorum ne yapayım aşkımmm gitmem gerek deyince allahım küfürmü etsem trip yapıp kapatsam mı kitleniyorum sinirden...

ya aslında bencede öyle..

Walla tepkını koy bacım bu ne ya kocası hastaneye goturmez bılmem ne ...
acayıp bı kocaymıs valla ... adamın gercekten onemlı bı ısımı varmıs ?

Genel merkeze uyuyoruz madem onlar cumartesı erken cıkıyorda bız neden gec cıkıyoruz acaba bunu o mal kafası bı ıdrak etse adamın ah ahh

Walla tepkını koy bacım bu ne ya kocası hastaneye goturmez bılmem ne ...
acayıp bı kocaymıs valla ... adamın gercekten onemlı bı ısımı varmıs ?

koydum bacım önce iyi niyetli davrandım baktım anlayışlı olmam bana yaramıyor hemen cadılığoı ele aldım :) ya şimdi şöyle bir durum var kızlar benim erkek arkadaşım aşiret en büyük abisinin bir küçüğü bu onlarda tek kişiye birşey olsun komple diğerleride orada ..bu onlarda en büyük abiye saygı anlamında..malesef biraz maço ve hayli sert yapılı bir sevgilim var.yine bu yumuşamış hali bana sevgisi olmasa hiç alttan bile almaz yapısında yok..daha çok şey söylerim gerçi hakkında ama kısacası zor bir insan ama işte zamanla o bana ben ona anlayış göstermeyi öğrendik. e tabi o da zamanla benim triplerimede katlanır oldu hafif geri çekildi :)

bnmki de maçodur serttir de millet arkadaşlar falan sen nasıl bunlasın korkuyoruz biz bakışından falan derler o bana yumuşak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…