20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

tipitip çalışıyodur be en son ne diye msjsız bıraktı ki dicek bşi bulamamştır yazık

kurtulmak isteyen kim bacımmm

Tam gun mu calısıyorsun demıs bana bende evet maalesef demısım adamdan ses yok

boleyn tatlım işler yoluna girerse o da 3-4 yıl belki evleniriz siz düşünüyor musnuz?

işim vardı geride kaldım kızlar geçmişi okuyordum. topladım gibi bi kaç kişi kaldı

evlenın evlenın terkedın benı =))

Bu adam nasıl hesap verek ya gunah denen bısey var benı bu saate kadar bos bos burda bekletıyo Allahım sen sabır ver rabbım bana ya
ısıne gelınce genel merkez soyle der genel merkez sole yapar der der durur genel merkezdekı pıc yuzunden bana zam vermedı onlar erken cıkıyo bız burda beklıyoruz ama off off agzım bozuldu asabılestım ıyıce

unuttu mu sarsuk ne ya da tam gün nasıl görüşcem len ben bu kızla dedi de yol mu verdi acep pisliiiikkkk

bence ya evlı yda sevgılısı var hıc ıyı seyler hıssetmıyorum =))

İnsanların tıpıne bakıp aldanmamayı ogrendım ne yazıkkı (

sakın ol kuzu ya gelir birazdan çıkarsın bnde kuzenime gidicem aile toplatısı bi de serum yicm

bence ya evlı yda sevgılısı var hıc ıyı seyler hıssetmıyorum =))

yok be o zmn o cesareti gösterip numaranı isteyemezdi unutmştr bu erkekler salak oluyo unutuyolar iş sırasında

sakın ol kuzu ya gelir birazdan çıkarsın bnde kuzenime gidicem aile toplatısı bi de serum yicm

yok be o zmn o cesareti gösterip numaranı isteyemezdi unutmştr bu erkekler salak oluyo unutuyolar iş sırasında

Aksam yıne geleblırmısın topıge konusuruz canım ...
cocuk bgn fazla ısım yok demıstı ama ...

sessız durmayın sohbete katılın bacılar

gelmiyo canım anca beğenirsem sende sayfa sonunda görürsen beğendi olarak gösteriyo cvp verdi diye bildirim gelmiyo takip ediceksin =))

zaten kk nın tek kotu tarafı bu baska super =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…