- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Bu arada o cocuk varya muhendısss bana msj atmadı oglenden berıdır
bundan da bı cacık olmaz
super moral verıyorsun he =)) tuttum senı artık benden kurtulamazsınnn
limoncummmm ufukta evlilikk miii var yoksaa bilmiyordummmm
limooon yaptn mı kız planını toparladn mı milleti =)))
lımonnn neden susuyorsun bacım
boleyn tatlım işler yoluna girerse o da 3-4 yıl belki evlenirizsiz düşünüyor musnuz?
işim vardı geride kaldım kızlar geçmişi okuyordum. topladım gibi bi kaç kişi kaldı
tipitip çalışıyodur be en son ne diye msjsız bıraktı ki dicek bşi bulamamştır yazık
kurtulmak isteyen kim bacımmm
boleyn tatlım işler yoluna girerse o da 3-4 yıl belki evlenirizsiz düşünüyor musnuz?
işim vardı geride kaldım kızlar geçmişi okuyordum. topladım gibi bi kaç kişi kaldı
Tam gun mu calısıyorsun demıs bana bende evet maalesef demısım adamdan ses yok
unuttu mu sarsuk neya da tam gün nasıl görüşcem len ben bu kızla dedi de yol mu verdi acep pisliiiikkkk
Bu adam nasıl hesap verek ya gunah denen bısey var benı bu saate kadar bos bos burda bekletıyo Allahım sen sabır ver rabbım bana ya
ısıne gelınce genel merkez soyle der genel merkez sole yapar der der durur genel merkezdekı pıc yuzunden bana zam vermedı onlar erken cıkıyo bız burda beklıyoruz ama off off agzım bozuldu asabılestım ıyıce
bence ya evlı yda sevgılısı var hıc ıyı seyler hıssetmıyorum =))
sakın ol kuzu ya gelir birazdan çıkarsın bnde kuzenime gidicem aile toplatısı bi de serum yicm
yok be o zmn o cesareti gösterip numaranı isteyemezdi unutmştr bu erkekler salak oluyounutuyolar iş sırasında
Aksam yıne geleblırmısın topıge konusuruz canım ...
cocuk bgn fazla ısım yok demıstı ama ...
sohbet muhabbet edeblirsin anasayfada sana hangi konular lazımsa o konularda bir sürü yardımcı fikirler var onlardan yararlnablirsin =)
ya mesela senin bana cvp verdğin bildirim olarak falan gelmiomu? Allah ımk çok cahil hissediorum kendimi
10-11 gbi gelirim canm bi işim yok zatn ama çıkıcam 10dkya
sessız durmayın sohbete katılın bacılar
gelmiyo canım anca beğenirsem sende sayfa sonunda görürsen beğendi olarak gösteriyo cvp verdi diye bildirim gelmiyo takip ediceksin =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?