tmm canımcım =))
bn kaçıyorm özgecm şmdi akşama görüşürz =))
gule gule canım bende cıkıyorum sıdmı adam daha gelmedı ama offf
afyondayımm canımmm...Nirdesin peki???
Leynnn neden kımse gelmıyor bu aksam =(
Kimsecikler yook
Selam kızlar, nasılsınız?
ben burdaym geldmm
merhaba idare eder sen nasılsın =))
Ve sonunda olan oldu... Artık ayrılalım ayrılalım ayrılalım deme ihtimalim tamamen ortadan kalktı... Terk Edildim bu akşam.. Frekanslarımız tutmuyomuş.. Benim gibi birine bunu yaptı yaa, dilerim gün gelir beni mumla arar... Herkes yaparda o yapmaz derdim, kkimseye güvenmemek gerekmiş bu hayatta, bunu anladım. Sıkboğaz ettim die, üst üste mesaj attım die sinirlendi sanıyorum, bilemiyorum bu akşam bunu neden dedi ama sonuç olarak dedi.. Onun için değişmeye çalışan, onun için elimden ne geliyosa yapan banaa bunu yaptı.. Hakkım helal olsun ama sana yazıklar olsun diyebildim sadece, çok hassassın, çok duygusalsın diyen bana bunu yaptın yaa yazıklar olsun dedim.. Ne dersen de, bitecek zaten.. O an hakaret etmek küfür etmek geliyo deli gibi içinden ama bozmadım saygımı, bırakmasın die dil döktüm biraz ama en sonunda can alıcı cümleyi söyledi, senden beni anlayışla karsılamanı beklerdim dedi, bende öyle yaptım, son sözümü söyledim ve kapattım.. Dilerim çok pişman olur, hatasınıanlar ve geri döner.. Çünkü gerçekten seviyodumm onu, tüm kalbimle seviyordum, evleneceğimize inanmıştım
İçimde koskocaman bi boşluk, bi yara var... İçim öyle acıyo kii, o kadar çok acıyo kiii anlatamam size... Allahım yardımcın olsun içimdeki bu közü tez zamanda sndürsün inşallah...
Allah sabır versin gerçekten zor bi durum ama inan geçicek onu hatırlatıcak herşeyi çıkar hayatındn en başında::S
bunun saflıkla lakası yok canım kendine haksızlık etme sadece insanlara tamamen güvenmemek gerektğini öğrenmemiz lazım artık hepimiz inanıyoruz güveniyoruz hata yapıyoruz belkide ama insan kendi gibi sadık dürüst bilio hep karşısındakini geçicek emin ol ve sonra diceksin ne safmışım ne çok ağlamıştım değmicek biri için die bak bu sözümü hiç unutma tecrübe :))
bende bunu diliyorum allahtan... ben beni seven insanı yarı yolda bırakmam dedi, ilk günden beri.. allahım ne kadar safım, nasıl inandım her lafına.. içimde öyle bi fırtına varkii, ağlamak, bağırmak, çağırmak, haykırmak hiçbişey fayda etmez.. ne yapsam soğur bu üreğimin yangını bilemiyorum, içim acıyo,çok acıyo
bunun saflıkla lakası yok canım kendine haksızlık etme sadece insanlara tamamen güvenmemek gerektğini öğrenmemiz lazım artık hepimiz inanıyoruz güveniyoruz hata yapıyoruz belkide ama insan kendi gibi sadık dürüst bilio hep karşısındakini geçicek emin ol ve sonra diceksin ne safmışım ne çok ağlamıştım değmicek biri için die bak bu sözümü hiç unutma tecrübe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?