20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

daha önce 5 yıl bi adamla birlikte oldum, kaç defa ayrıldım barıştım... ilk zamanlarda çok ciddi ayrılıklarımız oldu, bir ay boyunca haberleşediğimiz, sonra pişan olup döndüğüçok oldu..deem o kidaha öncede çok üzüldüm ama bu defa çok baska...resmem kalbim zorluyo bu akşam beniii, allahım ne olursun yardımcım ol...

ben mezun olalı yıl oldu ist. da bi tanıdığımız vardı, bana işşbulabilecek yakın akraba ama hiç yardım istememiştim gururuma yedirip.. şimdi ise durum farklı.. benim bişeyler yapmam lazım, bütün sıkıntılarımın üstüne bi de ask acısı çekersemmm vay benim halimeee yarın arayıp, uygun bi iş duyarsan haber ver diyeceğim, umarım direk iş verir bana :26:

istanula gitsem, işe girsem, kendime yeni bi ev kursam, sabah işe gitsem akşam gelsem, kardeşimde ist. da artık sıkılınca onunla buluşsam, iş arkadaşlarım olsa... annemden babamdan ayrı yaasamm... amann ne güzel olurdu, allahım ne olursun olun.. onu da unutmam, daha doğrusu onuzluğa alışmam daha kolay olur belki.. dua edin ne olur...

Hilalim şoklardayım

bende... inan beklemiyordum böyle bişey.. bana bi kere görüşmeden ayrılmayalım diyen adam, arkadaş kalalım diyince ; arkadaş kalırsak beni görmeye gelir misin nisan da dedim, hayır dedi... bi umudum olurdu ama artık yok...

Kuzum üzme kendini belki blöf yapıyordur. Bekle bakalım 1 kaç gün

blöf böyle mi yapılır ki ? üst katta bi ablam var, herşeyimi bilir, ona msj attım çok kötüyüm die, gel dedi hemenona çıktım, konuştuk.. onun nasıl bi insan olduğunu anlattığımdan, bir kaç gün bekle, ben seni arayacağını, pişman olacağını düşünüyorum dedi.. eskiden o laflar söyleyen adamın, bugün böyle yapması çok tuhaf dedi.. bişey olmuş dedi, kızmış belli ki dedi, ama kızdı die öyle yapılmaz ki dedim, sen kaç defa ayrılalım dedin dedi, dedimama ayrılamadım ama o bana geri dönmez dedim, belli olmazdedi.. bi umut serpti içime, bekleyeceğim bakalım bi kaç gün.. baktım pişmanım barışalım v demiyo,faceden demsnden de telden de sileceğim, bitecek,gidecek

Canım işte çok üstüne gittiysen bunalmış olabilir, ne olcaksa olsun artık diye düşünmüş olabilir. Sen bir kaç gün bekle daha çok taze çünkü. Ne olacağı belli olmaz. Ama düşüncelerin güzel. Hayatın sonu değil. Bence en önemlisi hayatına bir yön var canım iş konusunda. Çevre edinirsin, kafan da dağılır hem.

canım benim ne olacağı belli de ben üzüntümü hafifletmek için kendimi kandırıyorum... facede mesalaşmalrımızı okudum şimdi, ilk günlere kadar gittim, ne kadar çok değişmisiz ikimizde... kendimi suçlamak istemiyorumm ama ben değiştiğim için sanırım bugün böyleyiz, ne yapalım nasip değilmiş.. allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş. ine de o benim için hayırlıysa dönüp dolaşıp yeniden karsıma çıksın inş. ne diyim kii

Canım eğer suçu kendinde görüyorsan ve bunda eminsen eğer, onunla konuşmalısın bence. Onu çok sevdiğin için, özlediğin için böyle davrandığını anlat ona. Güzelce anlat. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

suç demeyelim de, asık olduğu kız değilim, o anlayışşlı hilal gitti hesap soran detaycı hilal geldi.. haklı yani kızmakta, ona bişey diyemiyorum ama ayrılmak bu kadar kolay mı ? o kadar beğendiğim, istediği özelliğim vardı, evlenmek istiyodu hani benim karakterimde iriyle böyle bırakılır mıı ?

neyse kendi kaybeder, ne diyim...

Gözlerimi kapatıp uyumaya çalışmam en doğrusu olacak sanırım bu aatten sonra...

İyi geceler beetlem, saol cnm desteğin için...

HERKEZLERE BENDEN Hem ^^iyi geceler ^^hem günaydın^^ diyim arası olsun :26:

Son düzenleme:
ben 25 yaşındayım,öğretmenim. bir kus bir barısık giden 1 buçuk senelik bi ilişkim var.

merhaba cnm günaydın nasıl oldun merak ettim geçmişi okuyınca ?

hiç iyi diilim... allahın gücüne gitmein ama gözlerimi kapatsam, bi uyusam ve bi daha uyanmasamm istiorum... yani ona tek bi gün saygısızlık etmedim, hakaret etmedim, hep onun istediği yönde değiştirmee calıştım kendimi ve adam 3 ay sonunda bana frekanslarımız uymuyo dedi ! bu kadar basit mi ? bunu anlaamıyorum... çok acı çekiyorum ben yaa

o acı hafiflicek canım birazcık rahat bırak ve kafandan bu düşünceleri atmaya çalış bnmde 2 bçuk yıllık bi ilişkim var çoğu kez ayrıldı bnden olmuyo yapamıyoruz diye sonradan hep barıştık ama 2-3 gün geçince arıyo birazck kafalarını dinlemeleri gerekiyo anladığım kdarıyla yeniydi ama sizin ilişkinz öyle mi

günaydınn tatlım griptim de yengem de hemşire hem oturduk çay içtik falan hemde serum taktı toparlıyım diye aklımdaydı yoksa sana sözüm ama gelemedm eve zor geldm vala :2:

olsun cnm hastaymıssın onemlı degıl ıyımısın sımdı =)

ilk defa ayrılmak istedi benden, yapma etme dedim, gitmesini istemediğimi çok belli ettim ve bana sen istemezsem ayrılmayız, tmam deneyelim istersen ama sonunda mutsuz olacağız dedi, yani ayrılmayalım desem ne değişecekti ki, istenmediğimi bile bile hayatında duracaktım.. Benim yakın cevrede herşeyimizi bilen 3 kişi var, üçüylede konuştum, ikisi bi kaç gün bekle, pişman olacaktır, kızgınlıkla yapmıştır dedi, biri ise çok kararlı ayrılmış, tereddüt etmemiş dedi (sanıyorum boşuna bekleme, dönmez demek istedi ).. yani insanlarn şöyle olur bölye olur demesi ne kadar önemli bilmiyorum ama bi teselli işte, ne biliyim ben, bilemiyorum...

ben çok ayrılalım dedim ama hiç ayrılamadım, o ayrıldı ama.. galiba arkadaşım haklı, benim hep tereddütüm vardı ama onun yoktu.. kararlıydı.. ve ben onsuzum artık

inşallah seninki gibi olur benimki de, insallah döner, çok sevdim onu ben çok... bi daha da tövbeedicem, kimseyi sevmicem die, o olacak en sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…