tmm haytımmmm ama beraber olurduuuuu biz beraber gidiozzzz antonyoların erdekte yazlıkları varrr erdekte bize 1 saat on dakika faln günü birlik gidip gelioz yazın her hafta sonu
Düzelir kuzum ya :26: İlişkide küslük olmazsa tadı çıkmıyor
Anaa hakkaten onu unuttum ben sen evleniyordun pazartesiSpor ayakkabısının altına bari yaz adımı züğürt tesellisi belki silinir
Gidebilir hatta ben git diyorum da bi fırsat bulup işte güçten gidemiyor.
Niçin istemiyorsun ki:26::26:beraber gitme imkanımızz yok 12 satçik uzağımda ve ben istemiyorum ona gitme deyince o da tamam dedi ama tüm planı alt üst olup morali bozuldu bu sefer ben daha çok üzüldüm
inş yavrm yaaa :26:
kıııızzzz valla yaz bizi iyi aklına geldi
ya ben aslında kıskanç falan değilim öyle çok fazla ama gitmesini istemiyorum o benim gitmemei istemez ben de o zaman o da gitmesin istiyorum
sakın ama sakın unutmaaaaaaaaa
tamam
bunun şerefine alıntıları bıraz daha mı karıştırsam
1000 sayfa oldu ne çene var mübarek
Hmm eğer o da senden böyle bir şey istiyorsa sende isteyebilirsin ama ne bileyim erkek erkeğe gidebilirler :26:
1000 sayfa oldu ne çene var mübarek
beraber gitme imkanımızz yok 12 satçik uzağımda ve ben istemiyorum ona gitme deyince o da tamam dedi ama tüm planı alt üst olup morali bozuldu bu sefer ben daha çok üzüldüm
tamam tamam karıştırmıyom ılk basta bi adaptasyon sorunu yasadım ondan olduşşşşşştttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Kızlar alıntı yapamıyorum tblete geçtm..
Turşuya çok güldüm ya süper fkir, hatta turşu kavurması ve mısır ekmeğide bizim gibilere özel indirimli menu olsun
tamam tamam karıştırmıyom ılk basta bi adaptasyon sorunu yasadım ondan oldu
yoksa hiç huyum degildrr böyle ortalıgı birbirine katmak
hele bugün çostuk maşallahhhhhhh
neden istemediğimin cevabı tam olarak bende yok. Obenim hayatıma müdahale ediyorsa gittiğim yerlere yaptığım şeylere bende müdahale etmek istiyorum. Kısıtlanan taraf olup kısıtlamamak ağırıma gidiyor. Uzaktan bakınca o her isteiği ortama gider ben gidemem bunu istemiyorum işte.
Kızlar alıntı yapamıyorum tblete geçtm..
Turşuya çok güldüm ya süper fkir, hatta turşu kavurması ve mısır ekmeğide bizim gibilere özel indirimli menu olsun
bırak gitsin cnm yaaa antonyo yanlızda gidio annesi ordaoluo bütün yaz sonuctaaa ben yolluordum güvenirum o konuda ona yapcak adammmm her yerde aldatır zatennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?