Maharetli bacım benim
güveniyorum yapacak olan her türlü yapar paranoyak olmaya gerek yokkızlar dua edin atansın atanırsa 15 tatil gibi nikah yapacağız
o bi atansın direk isticem babasındanama zor görünüyor bu sene Rabbim hayırlısını versin
Yani bu örnekte haklısın ama ben şuna dayanamıyorum mesela şunu yapma diyor (cinsiyet farketmeyen bir durum) e sen yapıyorsun diyorum ben erkeğim diyor..
O zaman bende şarteller atıyor zaten..Yapmayacağım varsada yapıyorum.. Madem ben çoğu şeyi isterken tatlı dilli olmak zorundayım oda ben erkeğim yerine adam gibi açıklama yapsın..
güveniyorum yapacak olan her türlü yapar paranoyak olmaya gerek yokkızlar dua edin atansın atanırsa 15 tatil gibi nikah yapacağız
değer mi biliolar bacımmmm değer miiii maharetli olduktaa ne olduuuu
antonyooo hala çalışıo yaaaaa offf bi kahve bile içemicez pazar günü bileee karşılıklıııı
Aaaa ne güzel canım ya inş.Ne güzel öyle olursa bir senden düşmüş oluyorsunuz
Hiç sorma culim yaa
Para lazım kuzum siz nikah yapacaksınız unuttun mu
yok ya aileme daha görüşüyoruz dedim o psikolojiye hiç giremem julim her şey tam olsun sonra bakarız.
para lazım evet de canımıza da yazık yaaa bende çalışıorummmm benimde param var kendini helak edio insan bir gün dinlenir bariiii
ah şimdi karşılıklı kahve içmek vardııııı
İş yerindeyse yap bi kek git yanına
yok ya aileme daha görüşüyoruz dedim o psikolojiye hiç giremem julim her şey tam olsun sonra bakarız.
pembik gelin nereye gittiii kiii
yok cnm baska birinin evinde çalışıooo iç dekorasyon yapıolar
Aman aman aileleri hiç sokmayın erkenden devreye.İki sevgili iken kafanız rahat.Aileler girince çok kasılıyor ortam.Ben 1 ay nişanlı kaldıktan sonra direk evlenmeyi düşünüyorum.Evleneceğim zamana kadar da aileleri devreye sokmayacağım.En güzelini yapıyorsun limonum
pembik gelin nereye gittiii kiii
nişan zamanı ayrılan o kadar çift varki D: abimler evlendi yazın ikisi aynı şehirdeydi babam yolladı abime gereken parayı her şeyi kendileri hallettiler şükür en ufak bir tartışma olmadı. ama işin içine biz ve karşı taraf girseydik sürekli sorun olurdu.
atanırsa nereye atanacağı belirsiz bende yazın tayin isticem o kadar karışıkki bi araya gelebilmek
[video=youtube;0slKxGJU_KU]http://www.youtube.com/watch?v=0slKxGJU_KU[/video]
benden bize gelsin
Tırstı heralde bu akdar evde kalmış kızdın arasında olmaktanIsırmazdık aslında
Hmm anladım canım o zaman gidemezsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?