20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

o bi atansın direk isticem babasından ama zor görünüyor bu sene Rabbim hayırlısını versin

Hayırlısı olsun canım ya kavuşunda sonunda varsın biraz bekletsin

O zaman bende kızarım dinlemem zaten Öyle bir şey dediğini duymadım Allah'a şükür ama.Cinsiyet fark etmeyen mesela ne diyeyim ben erkeğim çalışırım sen çalışamazsın benim orada şarteller atar.Çok ince bi nokta bu dengeyi koruması lazım erkeğin.

güveniyorum yapacak olan her türlü yapar paranoyak olmaya gerek yok kızlar dua edin atansın atanırsa 15 tatil gibi nikah yapacağız

Aaaa ne güzel canım ya inş. Ne güzel öyle olursa bir senden düşmüş oluyorsunuz

değer mi biliolar bacımmmm değer miiii maharetli olduktaa ne olduuuu

antonyooo hala çalışıo yaaaaa offf bi kahve bile içemicez pazar günü bileee karşılıklıııı

Hiç sorma culim yaa

Para lazım kuzum siz nikah yapacaksınız unuttun mu

Aaaa ne güzel canım ya inş. Ne güzel öyle olursa bir senden düşmüş oluyorsunuz

Hiç sorma culim yaa

Para lazım kuzum siz nikah yapacaksınız unuttun mu

para lazım evet de canımıza da yazık yaaa bende çalışıorummmm benimde param var kendini helak edio insan bir gün dinlenir bariiii

ah şimdi karşılıklı kahve içmek vardııııı

yok ya aileme daha görüşüyoruz dedim o psikolojiye hiç giremem julim her şey tam olsun sonra bakarız.

yok ya aileme daha görüşüyoruz dedim o psikolojiye hiç giremem julim her şey tam olsun sonra bakarız.

Aman aman aileleri hiç sokmayın erkenden devreye.İki sevgili iken kafanız rahat.Aileler girince çok kasılıyor ortam.Ben 1 ay nişanlı kaldıktan sonra direk evlenmeyi düşünüyorum.Evleneceğim zamana kadar da aileleri devreye sokmayacağım.En güzelini yapıyorsun limonum

[video=youtube;0slKxGJU_KU]http://www.youtube.com/watch?v=0slKxGJU_KU[/video]

benden bize gelsin

nişan zamanı ayrılan o kadar çift varki D: abimler evlendi yazın ikisi aynı şehirdeydi babam yolladı abime gereken parayı her şeyi kendileri hallettiler şükür en ufak bir tartışma olmadı. ama işin içine biz ve karşı taraf girseydik sürekli sorun olurdu.

atanırsa nereye atanacağı belirsiz bende yazın tayin isticem o kadar karışıkki bi araya gelebilmek

Gelirsiniz canım elbet,bi atansında en zor mevzu şu atanmak

[video=youtube;0slKxGJU_KU]http://www.youtube.com/watch?v=0slKxGJU_KU[/video]

benden bize gelsin

severim bu şarkıyı limonumm

Tırstı heralde bu akdar evde kalmış kızdın arasında olmaktan Isırmazdık aslında

Hmm anladım canım o zaman gidemezsin tabi

ehehe korktu bizden sanırımmm

yok cnm gidemem nerden çalıştıklarını bilmiorum bilsem bile gidemem kızar hemde çok kızar gidersemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…