sizin çenenize yetişebilene aşk olsun
Limoncum o senden fedakarlık istiyorsa kendiside yapmalı.. Hiç gelemem ben erkeğim muhabbetine..
Ben antremanlıyım bu konuda çok geyik yapmışlığım vardır
Canım bunu inada bindirirsen sen üzülürsün.Eğer gerçekten rahatsızlık duymuyorsan bırak gitsin.Her şeyin ortak yolu bulunur.İlla kıssasa kısas değilde ne bilim seninde canını sıkan başka şeyler olur sende başka şeyler talep edersin.:26:
Eee kaç defa böyle yan yana gelebiliyoruz
aynen demiiii bendecee
Güzel fikir anzerimKöşe oluruz belkim aşkta gülmez parada güler demişler ya
mesela aldatma değil ona güvenim var. msele o benim hayatıma karışıyorsa bende karışırım güç tatmini sadece. Ama onun morali bozulunca daha kötü oldum
Birinden birinde gülelim kızlar haklısınız hatta patentini alalım bu fikrin
Valla iyi geldi geyik kfm dağıldı :)
ayyy yetişemiyorum
bi cvp vercem bakıyorum ohooooo
o bu sene sınavlara hazırlanıyor ve evden çıkmıyor halı saha dışında talep edebileceğim bir şey yok
kırk yılda bi eğlencekti tribimden resmen içine ettim
ayyy cnm yaaa bi ara istersennn
kızlar ben pilavı ocaga koyup geliom gitmeyin heeeeeeeee
Bence istemediğin şeyleri sırf inat olsun diye yapma canım.Aaa nasıl olmaz daha çok sevsin daha çok şımartsın.Daha çok arasın böyle güzel şeylerde var isteyebileceğin ve sonucunda seninde mutlu oalcağın
:
aradaım git dedim gitmicem diyo uyuz hevesi kaçmışbu sefer ben ısrar ettim nolur git diye off gitmese daha çok vicdan yapıcaktım
onu hep istiyorum da bak yapmaz sınavına az kaldı onun aralarına odaklı konuşuyoruz son zamanlarda iletişimiz azaldıgündüz çok sıcak old için gece ders çalışıyo bende malum işe gidiyorum denk gelmez zor oluyor
atansında ben göstercem ona
stilim haklısın bi daha rahatsız olmadan rahatsızım demicemsonra daha çok vicdan yapıyorum. Ne kadar kız erkek eşit diye kavga da etsem belli bi saatten sonra dışarısı güvenli değil uyuzlar haklılar az da olsa
Sınav oo en stresli dönemlerGitsin canım gitsin.Ben onun sana denize gitme derken seni kısıtlamak istediğini yada erkeklik taslamak istediğini hiç düşünmüyorum.Dışarı çıkınca bile ne gereksiz tiplerle karşılaşıyoruz.Toplumuzda erkek diye geçinen pislik peşinde koşan onca kişi varken.Sevgililerimizin bazı şeylerden çekinerek bunu yapma demesini anlayışla karşılıyorum.
Beraber gidersiniz denizlere atansında
Ben dinlerim.
Mesela ben balkona çıkarken üstüme başıma dikkat etmem pat diye çıkarım.Bizim de karşıda kahve var acayip acayip tipler.O'da balkona çıkarken dikkat et ya da çıkma der en ufak bir şeyden örnek veriyorum.Bunu kısıtlama olarak düşünmemek gerek.Haklı öküz gibi bakıyorlar bende sinir oluyorum şimdi bende ona inat yapıp sende çıkma felan niye diyeyim.
Maalesef canım.Sen karşındaki insana güveniyorsan problem yok.
Boşunada canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?