20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Limoncum o senden fedakarlık istiyorsa kendiside yapmalı.. Hiç gelemem ben erkeğim muhabbetine..

onun benden isstekleri kıskandığı için bense kıskançlıktan değil. benim hayatıma kısıtlanıyorsa onunda kısıtlansın istemiyorum deyince gitmicem tamam dedi ama bu sefer bende üzüldüm off ne dengesz bi insanım

Birinden birinde gülelim kızlar haklısınız hatta patentini alalım bu fikrin
Valla iyi geldi geyik kfm dağıldı :)

o bu sene sınavlara hazırlanıyor ve evden çıkmıyor halı saha dışında talep edebileceğim bir şey yok
kırk yılda bi eğlencekti tribimden resmen içine ettim

Eee kaç defa böyle yan yana gelebiliyoruz

aynen demiiii bendecee

Güzel fikir anzerim Köşe oluruz belkim aşkta gülmez parada güler demişler ya

mesela aldatma değil ona güvenim var. msele o benim hayatıma karışıyorsa bende karışırım güç tatmini sadece. Ama onun morali bozulunca daha kötü oldum

ayyy cnm yaaa bi ara istersennn

kızlar ben pilavı ocaga koyup geliom gitmeyin heeeeeeeee

Bende aynı tepkiyi verirdim açıkçası.. mesela bizdede benim en geç on gibi evde olmamı isterdi kendisi ikide eve girerdi bende rahatsız oldm haksızlık gibi geldi ve dinlemedim onun kurallarını.. ama kötü hissettiysen bi aramanda fayda var..

o bu sene sınavlara hazırlanıyor ve evden çıkmıyor halı saha dışında talep edebileceğim bir şey yok
kırk yılda bi eğlencekti tribimden resmen içine ettim

Bence istemediğin şeyleri sırf inat olsun diye yapma canım.Aaa nasıl olmaz daha çok sevsin daha çok şımartsın.Daha çok arasın böyle güzel şeylerde var isteyebileceğin ve sonucunda seninde mutlu oalcağın
ayyy cnm yaaa bi ara istersennn

kızlar ben pilavı ocaga koyup geliom gitmeyin heeeeeeeee

Kızım ikidir yazılarımın içine yazıyorsun tamam seviyorsun da bu kadar belli etme

aradaım git dedim gitmicem diyo uyuz hevesi kaçmış bu sefer ben ısrar ettim nolur git diye off gitmese daha çok vicdan yapıcaktım

onu hep istiyorum da bak yapmaz sınavına az kaldı onun aralarına odaklı konuşuyoruz son zamanlarda iletişimiz azaldı gündüz çok sıcak old için gece ders çalışıyo bende malum işe gidiyorum denk gelmez zor oluyor

atansında ben göstercem ona

Ben dinlerim.
Mesela ben balkona çıkarken üstüme başıma dikkat etmem pat diye çıkarım.Bizim de karşıda kahve var acayip acayip tipler.O'da balkona çıkarken dikkat et ya da çıkma der en ufak bir şeyden örnek veriyorum.Bunu kısıtlama olarak düşünmemek gerek.Haklı öküz gibi bakıyorlar bende sinir oluyorum şimdi bende ona inat yapıp sende çıkma felan niye diyeyim.

stilim haklısın bi daha rahatsız olmadan rahatsızım demicem sonra daha çok vicdan yapıyorum. Ne kadar kız erkek eşit diye kavga da etsem belli bi saatten sonra dışarısı güvenli değil uyuzlar haklılar az da olsa

aradaım git dedim gitmicem diyo uyuz hevesi kaçmış bu sefer ben ısrar ettim nolur git diye off gitmese daha çok vicdan yapıcaktım

Sınav oo en stresli dönemler Gitsin canım gitsin.Ben onun sana denize gitme derken seni kısıtlamak istediğini yada erkeklik taslamak istediğini hiç düşünmüyorum.Dışarı çıkınca bile ne gereksiz tiplerle karşılaşıyoruz.Toplumuzda erkek diye geçinen pislik peşinde koşan onca kişi varken.Sevgililerimizin bazı şeylerden çekinerek bunu yapma demesini anlayışla karşılıyorum.

Beraber gidersiniz denizlere atansında

Maalesef canım.Sen karşındaki insana güveniyorsan problem yok.
Boşunada canını sıkma

o bi atansın direk isticem babasından ama zor görünüyor bu sene Rabbim hayırlısını versin

Yani bu örnekte haklısın ama ben şuna dayanamıyorum mesela şunu yapma diyor (cinsiyet farketmeyen bir durum) e sen yapıyorsun diyorum ben erkeğim diyor..
O zaman bende şarteller atıyor zaten.. Yapmayacağım varsada yapıyorum.. Madem ben çoğu şeyi isterken tatlı dilli olmak zorundayım oda ben erkeğim yerine adam gibi açıklama yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…