20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bbuglem hoşgeldin cnm bu gün pek bi gevezeyiz valla

neler aldın kız hangi siteden özelden yollasana banada bende bakayımm

nevresim takımı aldım canım normalde hep dokunarak görerek almak ısterm de modelini cok begendm aldım napım dayanamadım
yolluyorum hemen linkini

sana bişi sölim mi cnm suan çıktığım çocuklaaa birgün biri sevgili olcaksınız dese hadi be derdim gün geçtikçe daha çok sevdim suanda onsuz nefes bile alamıyorum düşün aşk güzel şey yaşa bence cnmmm

canım şu var ünide okul birincisi arkadaş vardı tek isteği kariyer yapmaktı. okul bitmeden hemen önce aşık oldu yazın hemen evlendi ve şimdi bebeği oldu

başarı takdir tabiki de önemli ama soğuk kış gecelerinde kariyer ısıtmıyor öğretmen olarak gayet başarılı olabilirsin ya kimseyi sokmayıp kariyer yapacaksın ya da huzurlu yuvanda bebiş büyüteceksin

çok mutlu oldum senin adına inşallah mutluluğunuz hep sürer.
dinlediğiniz ve tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim:)

ben şimdi gideyimde ders çalışayım salı günü iki tane babalaaaar gibi sınavım var:18:

hadi güzel çalışmalar

tmm cnm kolay gelsin sanaa

için sıkılınca gel cnmmm biz yardımcı olmaya çalışırıız sana

ayyyyyyy kimseler kalmadı mı

stilll nereye uçtuuu

ehehe heralde kızım daha değişik öpüver bi zahmet

bak sıkı sıkı sarılasım geldiiiiii 1 saat önce buluşalım dedimmm malesef galatasarayın maçı varmış yaaaaaaaaaaa
yarın sabah görüşürüz dediiiii bende tmm dedim napimmm

kızlar bende gidim artık malum yarın pazartesi biraz hazırlık yapayım
size iyi muhabbetler iyi bakın kendinize

evet maç var hep destek tam destek
he ya berabe rizleyelim bi yerde dedim o kadar adamın içinde senin işin yok dedi oturdum kaldımmm
benimde canım gezmek istiyodu ama nöbette yarim
ay cnm yaaaaaaaaaa

kızlar bende gidim artık malum yarın pazartesi biraz hazırlık yapayım
size iyi muhabbetler iyi bakın kendinize

nereye gelincik daha karpuz keseceydik ammmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…