bbuglem hoşgeldin cnm bu gün pek bi gevezeyiz valla
neler aldın kız hangi siteden özelden yollasana banada bende bakayımm
ya ben kör kütük aşık olmak istiyorum yani aklımda hiç tereddüt kalmadan.öyle bir kişiyi sokmak istiyorum hayatıma.onun için bu kadar sıkıntılıyım sanırım.tereddütle başlarsam yürütemem elbet biter iki tarafta acı çeker mantığındayım.sanırım en iyi çözüm bir an önce buluşmak. ve duruma göre yol çizmek
nevresim takımı aldım canım normalde hep dokunarak görerek almak ısterm de modelini cok begendm aldım napım dayanamadım
yolluyorum hemen linkini
bbuglem hoşgeldin cnm bu gün pek bi gevezeyiz valla
gözüm yükseklerde derken ben hep çok iyi bir kariyer yapmak yüksek statüde yaşamak istemişimdir.Allah a şükür durumumuz iyi ama ne bilim işte hep güçlü,başarılı,takdir edilen biri olmak istedim hep.hani sanki ona evet dersem tüm bu hayallerimden vazgeçip yetinecekmişim gibi.
arkadaşlar sizi de bunaltmak istemem cidden duygularım karışık olduğu için saçmalayabiliyorum.usandırıyorum insanları.ben içine kapanık sessiz biriyimdir.o yuzden burada anlatıp rahatlamak istedim sağolun dinlediniz fikir verdiniz.sanırım ben hala bi yetişkin gibi düşünemiyorum.kendimi dinleyip karar vermem gerekli.
çok teşekkür ederim her şey için
tamam affettim hadi ağlama
sana bişi sölim mi cnm suan çıktığım çocuklaaa birgün biri sevgili olcaksınız dese hadi be derdim gün geçtikçe daha çok sevdim suanda onsuz nefes bile alamıyorum düşün aşk güzel şey yaşa bence cnmmm
ağlamıom o zaman bende tamam dur bi öpeyimmm
çok mutlu oldum senin adına inşallah mutluluğunuz hep sürer.
dinlediğiniz ve tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim:)
ben şimdi gideyimde ders çalışayım salı günü iki tane babalaaaar gibi sınavım var:18:
çok mutlu oldum senin adına inşallah mutluluğunuz hep sürer.
dinlediğiniz ve tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim:)
ben şimdi gideyimde ders çalışayım salı günü iki tane babalaaaar gibi sınavım var:18:
sen beni mi öpüyon antonyonu mu:13:
antonyoyu daha değişik öpüyorummm
ehehe heralde kızım daha değişik öpüver bi zahmet
bak sıkı sıkı sarılasım geldiiiiii 1 saat önce buluşalım dedimmm malesef galatasarayın maçı varmış yaaaaaaaaaaa
yarın sabah görüşürüz dediiiii bende tmm dedim napimmm
bak sıkı sıkı sarılasım geldiiiiii 1 saat önce buluşalım dedimmm malesef galatasarayın maçı varmış yaaaaaaaaaaa
yarın sabah görüşürüz dediiiii bende tmm dedim napimmm
kızlar bende gidim artık malum yarın pazartesi biraz hazırlık yapayım
size iyi muhabbetler iyi bakın kendinize
he ya berabe rizleyelim bi yerde dedim o kadar adamın içinde senin işin yok dedi oturdum kaldımmmevet maç var hep destek tam destek
ay cnm yaaaaaaaaaabenimde canım gezmek istiyodu ama nöbette yarim
kızlar bende gidim artık malum yarın pazartesi biraz hazırlık yapayım
size iyi muhabbetler iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?