20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım kendimden örnek vereyim yıl 2011 mayıs aylarının ortası okulum bitmek üzeryken üni1e giderken hoşlandığım çocukla tanıştım. (daha önceden ilişki adına bir şey olmadı ne zaman biri benle sevgili olmak istese kaçardım. aptalca korkularım vardı) uğruna acılar çektiğim uzaktan sevgiliisyle gördüğüm çocuktu sonra biz arkadaşsevgili arası bir şey olduk tam anlayamadım ne ara gelişti. benim tüm aptalca korkularım onunla geçti ilişkinin başında her gün ayrılma planı yapıyordum kaç kere kendş kendme bıraktım ama o çok uğraştı korkularımı anladı ve kendime getirdi. şükür 2 yıldır iyi kötü gidiyoruz seni o kadar iyi anlıyorum ki hemen hemen her şey aynı. senden tek isteğim bu sıada ilişkini yıpratma ben çok yaptım çoğu erkek bırakıp giderdi senle mi uğraşcam diye

ay çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım biraz da olsa.ya bu da öyle ilk başta hiç yazmıyodum inatla yazıyodu bildiğin 1 ay koştu peşımden ben çok zor ısındım.mesela evlilikten bahsederken o biz olarak bahsediyodu bense hep ben ve evlenceğim kişi diyodum.kaç kere dedim ona ilişki düşünmüyorum bilmem ne diye.inat etti resmen.mesela şuanda daha sıcağım ama o sürekli seni seviyorum diyo ben hiç cevap vermiyorum.karşılık gelmeyeceğini bile bile sevdiğini söylüyo her gün bi gün sıcak davranıyorum bi gün soğuk ama hiç pes etmiyo uğraşıyo resmen benimle:26: sen beni mutlu ediyosun.seninle uyanıü seninle uuyuyorum diyo.sen hep gül herzaman diyo ne biliiim ya

böyle adamlar tedavülden kalktı cnmmmm eger sen bulduysan yapış ve bi daha bırakma bence

echo bak fazla naz aşık usandırı oluruna bırak kasma her şey yoluna girer enim evlilik korkum vardı o evlenmekren bahsederken ben düşünmüyorum diyordum şu anda evlilik planları yapıyorum rahat ol

ah ah bencil ve maymun iştahlı biriyim ben.üstelikte gözüm hep yükseklerde ne pis bi insanım ben ya

echo yüksek derken ne istiyorsun paraysa para mutluluk getirmiyor kariyer de yakışıklılıkta tek başına yetmiyor. bende isterim çok yakışıklı işi çok iyi çok anlayışlı şöyle böyle bu insan beni napsın diyorum sonra sen ne arıyorsun bi ilişkide

ah ah bencil ve maymun iştahlı biriyim ben.üstelikte gözüm hep yükseklerde ne pis bi insanım ben ya

kusura bakmada o zaman ben sendn bişi anlamadımmm cnmmm
echo bak fazla naz aşık usandırı oluruna bırak kasma her şey yoluna girer enim evlilik korkum vardı o evlenmekren bahsederken ben düşünmüyorum diyordum şu anda evlilik planları yapıyorum rahat ol

akışına bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kusura bakmada o zaman ben sendn bişi anlamadımmm cnmmm

akışına bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

eveeeet her zamankı gibi usandırdım insanları

neyse sağolun ilgilendiğiniz için.ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum da kendimi gömüyorum o yüzden.akışına bırakıcam dediğiniz gibi

eveeeet her zamankı gibi usandırdım insanları

neyse sağolun ilgilendiğiniz için.ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum da kendimi gömüyorum o yüzden.akışına bırakıcam dediğiniz gibi

hayır neden usanalım cnm aşkolsun ama sadece biraz kafan karışık senin veee sanki ne istediğinin tam anlamıyla bilmiosun gibi geldi bana cnmm

burda ne dertler paylaşıoruz biz bi görsennnn illaki bir çözüm buluoruzz

gözüm yükseklerde derken ben hep çok iyi bir kariyer yapmak yüksek statüde yaşamak istemişimdir.Allah a şükür durumumuz iyi ama ne bilim işte hep güçlü,başarılı,takdir edilen biri olmak istedim hep.hani sanki ona evet dersem tüm bu hayallerimden vazgeçip yetinecekmişim gibi.

arkadaşlar sizi de bunaltmak istemem cidden duygularım karışık olduğu için saçmalayabiliyorum.usandırıyorum insanları.ben içine kapanık sessiz biriyimdir.o yuzden burada anlatıp rahatlamak istedim sağolun dinlediniz fikir verdiniz.sanırım ben hala bi yetişkin gibi düşünemiyorum.kendimi dinleyip karar vermem gerekli.
çok teşekkür ederim her şey için

ya ben kör kütük aşık olmak istiyorum yani aklımda hiç tereddüt kalmadan.öyle bir kişiyi sokmak istiyorum hayatıma.onun için bu kadar sıkıntılıyım sanırım.tereddütle başlarsam yürütemem elbet biter iki tarafta acı çeker mantığındayım.sanırım en iyi çözüm bir an önce buluşmak. ve duruma göre yol çizmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…