20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ne yönden kafan karışık canım

benim hiç ilişkim olmadı.9 yıl birini platonik sevdim hayatıma girmek isteyenler oldu ama ben istemedim ya da bir şekilde olmadı.birinden hoşlandıysam da sırf o platonik aşkıma benziyo diye hoşlandım.neyse lise sonda başka bi çocuktan hoşlanmıştım ona benziyo diye.o da platonikti.5 yıl sonra facebookta buldu beni sonradan hoşlandığım çocuk.iki aydır konuşuyoruz ama o bana sevgilisiymişim gibi davranıyor.çok iyi bi çocuk karakterli düşünceli yakışıklı ama daha yüzyüze görüşmedik benim sınavlarım onun işi dolayısıyla.görünce elektrik almazsam onu kırmaktan korkuyorum.ben de ya hep ya hiç kuralı geçerli.yani kör kütük aşık olursam bi ilişki yaşamak isterim bu saatten sonra.ama o çoktan aşık oldu bana.onu kırmaktan korkuyorum ve de kaybetmekten yani diyelimki ben ondan elektrik almadım bi şekilde ona bunu söylicem ve o üzülücek hayatımdan da çıkıcak oysa ben onu tanıdığım için çok mutluyum.

ben denemekten korkuyorum sanırım.bugün hep ağladım hiç keyfim yok. ya biz bir yerlerdeki birini seviyoruz.başka bir yerlerde de birileri bizi seviyor.ne zamanı,ne mekanı,ne kişiyi tutturamıyoruz. neden se bende sevmek ve sevilmek hiç aynı anda olmadı.

sizinde canınızı sıkmak istemem arkadaşlar hep anlatasım var.çok doluyum

canım ya hep ya hiç demişsin ya bence hiç öyle düşünme ilk görüşte deli divane diye aşık olmak dıye bişey yoktur bence bi insanı tanıdıkca onunla zaman gecirdikce onu seversin ona aşık olursun tabiki ilk andaki izlenım cok önemlı ama bu herşey demek degıl bence bu kadar kesin hükümlü olma bnce bu şekılde hayatın tadı cıkmaz kı akışına bırak görür görmez ben elektrk almadım bu iş kesın olmaz diye düşünme ki zaten 2 aydır konustuguna göre sende bişeyler hissediyosundur ona karşı hemen olumsuz düşünme yani

zamanında ölüp bitiyodum onun için biliyo musun:) kadere bak yıllar sonra o şimdi deli divane ben çekimserim.tüm arkadaşlarım dene olmazsa bırakırsın diyor.ben o kadar basit bakamıyorum.onu üzersem kendimden nefret ederim.ya tamamen boş değilim yani bi çekim var.zaten yakısıklı efendi işinde gücünde esprili ilgili bi çocuk ama ben onun kadar iyi biri değilim onu anladım.

mutlu olmak istiyorsan akışına bırak kasma kendini yok aşık mıyım yok şöyle miyim diye düşünme olacağı varsa olacak zaten kasınca olmuyor

canım benım yaşamadan bilemezsın ki olup olamayacagını kimse zaten karsısındakı insanı üzmek için bi ilişkıye başlamaz bence kendini cok kasma bi şans ver ikinize belki de hersey güzel olacak mutlu olacaksınız ama korkarak yaklasırsan bu fırsatı da kacrırsınız o zman da üzülür :26:

hmm güzel bölüm
kacıncı yılın bu sene nerde calısıyosun ya doğu görevine hemen gelmek zorundamısın :26: sonradan af falan cıkar belkı olmadı evlenırsın

2.yılım memleketimdeyim ege diyeyim küçük old için şehir yazmayayım. şöyle bir şey güzel bi yer olursa doğu görevime başlarım. Sevgilimde atanır inş o eş durumundan yanıma gelir. Bu sene iyi yerleri yazacağım

hmm anladım canım hayırlısı olur inşallah sevgilin de ögretmen sanırım o da atansın da inşallah evlenin o zmn ya ne güzel

tavsiyelerine kulak vericem ayrıca ilgilendğin için çok teşekkür ederim.evet denemeden bilemicem sanırım. önümüzdekı hafta buluşmayı planlıyorum ne olursa olsun artık.ya onu tanımak çok güzel bi duygu ama elektrik almazsam bunu oa söyleyemem ki bi de bende hep "ya daha iyisi çıkarsa karşıma.ya başka birine gerçekten aşık olursam" düşüncesi yedi bitirdi beni.sanki kıvanclar kenanlar kapımda kul köle töbe yareppim ya hayır neye güvenerek kalktı totom bu kadar anlamıyorum.:26:
bu arada bende türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim inşallah 2 aya kadar

mutlu olmak istiyorsan akışına bırak kasma kendini yok aşık mıyım yok şöyle miyim diye düşünme olacağı varsa olacak zaten kasınca olmuyor

haklısın da işte mizac meselesi ben de çok takıntılı bi insanım.inşallah yenerim bu kötü huyumu.

ne demek canım bekar kızların topiğne geldım ablalık yapıyorum bakar mısın havaya girdim bnde iyice tavsiye vermeler falan
aboo sen baya abartmışsın canım paranoyak olcan yakında oyle düşünme ya o zaman evlensen bile o korkuyla yaşamayamazsın kı allah korusun öyle bişeyden
hayırlısı olsn sende atanırsın inşallah canım

echo canım bak küçük değilsin öyle ilk görüşte büyük aşklar falan bana çok inandırıcı gelmiyor.
olumlu özellikleri neler bunları yaz ve de olumsuz özelliklerini tanımaya değer diyorsan tanı.
daha iyi si çıkar mı çıkar belki ama senin daha iyisini sevip sevmeyeceğini de bilemeyiz ki.
zaten tanır ve bağlanırsan diğer erkekleri sallarsın bir de şu var hayal kurma ilk buluşma da şu olacak bu olacak diye. bende genelde plotonik sevmişimdir şu andaki sevgilimi de başta öyleydi ama tanıyınca görüyorsun ki alaksı yok gerçekler çok başka. hayallerde hep mutkuyuzudr esas kız ve esas erkektir karşıdaki asla üzmez incitmez şöyle sever böyle severim ama maalesef ki gerçek bunlar değil. sen düşünme dene ve gör

ay bi de kpss derdin de vardır kolay gelsin

evet canım inşallah her şeyin hayırlısı.evlilik çok zr bi karar ya doğru kişi olduğuna emin olmak gerekçgeçen sene kimse yokken nasıl evlenmek istiyodum böyle çok çekici geliyodu ama şimdi amaan uzak olsun daha gencim diyorum.bildiğin kanser olurum hralde ben.

ne kadar güzel yazmışsın.hayallerde hep mutluyuz.o yüzden yıllardır hayal dünyasındayım ya olumlu özellikleri o kadar fazlaki.ama ben ufacık şeye takıyorum.yani nefret ediyorum bu huyumdan.23 yaşımdayım ilk ve son olsun evlenceğim kişi olsun istiyodum.ya daha doğru düzgün ilişki başlamadan nasıl ayrılırım onu kırmadan korkusu çekiyorum. psikoloğa gidicem bu gidişle çok takıntılıyım.

bu arada bu sene kpss düşünmüyorum.özel okul ver dershanelere başvururum kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…