20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

hayırlı olsun cnm çok ama çok sevindim topiğimizde ki kara bulutlar baharla beraber yerini güneşliiii kalplere bıraktı sanırım allah bozmasın hiç birimizin keyfiniiiii

Çok sağol canım çalışmak yaramıs adama :)
Benim işini beğenmemi de çok istiyor. Olmazsa bi yandan başka işte bakarım diyor ama smdilik gerek yok bence

Valla çok sevindim canım. Baktı seni kaybediyor atağa geçti aferin ona. İşi de hayırlı olsun.

Sağol canım amin :)
Ankarada işte 6 saat falan sürüyor

Ankara

hayırlı olsun cnm çok ama çok sevindim topiğimizde ki kara bulutlar baharla beraber yerini güneşliiii kalplere bıraktı sanırım allah bozmasın hiç birimizin keyfiniiiii

Cidden heee topikteki kara bulutlar dağılıverdi. la yavrum yaz geldi

anzerm hem şaşırdım hem sevindim hayırlısı olsun

biz hala kötüyüz, bi taraftan çok hastayım, sürekli çevremde kötü şeyler oluyor off ya çok sıkıldım yaz tatili gelsin 1 temmuz gelsin artık

nasılsınız kızlar

Geçmiş olsun limonum ya aranız düzelmedimi :26::26:

sağ ol canım yok ya çok kindar adamın normale dönmesi öldürcek beni üzerine de gidemiyorum ooffff, mesafeden nefret ediyorum

Birde sınav steri varya insanı nasıl geriyor,vara yoğa atarlanıyor insan.Birde bunun atanma atanamama sendromu var ki dokunsan patlayacak modda geziyor insan

Sana da sevgiline de sabırlar diliyorum bu süreçte.İş sende bitiyor canım keşke mesafeler olmasa daha kolay atlatırsınız.Bir hafta sonu atlayıp gitme şansın yok mu yanına:26:

canım 11-12 saatlik mesafe maalesef çalışıyorum, birde aile faktörü falan fıstık

ilk başladığımızda benim kpss stresim, onun okulu bititirp bitiremeyceği stresi bu senede onun kpss off çok sıkıldım canım ya.

Canım seni çok iyi anlıyorum.Senden çok farklı bi durumda değilim.Bu iş süreci stresli biz karşılıklı olarak iş tutturmaya çalışıyoruz.Benim özellikle bu atamalar sinirimi steresimi öyle yıprattı ki en ufak şeye patlar bağırır çağırır oldum.Ne diyeyim sabır sabır sabır.Dikenl bi yol bu zamanlar yürüyoruz bir yandan da canımız acıyor.Geçecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…