selam kızlar size bir haberim var biz barıştık
ben seviyordum biliyorsunuz ama değişmesi gerekiyordu gördüğüm kadarıyla gerçekten değişmiş. buraya gelip hemen konuşmak istiyor ama işe yeni girdiği için biraz beklemeniz gerekiyor izin alması için aslında pazar günleri boş ama ben pazar günleri çıkamıyorum pazarları ailemle olduğumdan dolayı
şimdilik herşey iyi gibi ama bakalım herşeyi zaman gösterecek
Çok sağol canım çalışmak yaramıs adama :)
Benim işini beğenmemi de çok istiyor. Olmazsa bi yandan başka işte bakarım diyor ama smdilik gerek yok bence
Sağol canım amin :)
Ankarada işte 6 saat falan sürüyor
hayırlı olsun cnm çok ama çok sevindim topiğimizde ki kara bulutlar baharla beraber yerini güneşliiii kalplere bıraktı sanırım allah bozmasın hiç birimizin keyfiniiiii
Cidden heee topikteki kara bulutlar dağılıverdi.la yavrum yaz geldi
Sağol canım amin :)
Ankarada işte 6 saat falan sürüyor
anzerm hem şaşırdım hem sevindim hayırlısı olsun
biz hala kötüyüz, bi taraftan çok hastayım, sürekli çevremde kötü şeyler oluyor off ya çok sıkıldım yaz tatili gelsin 1 temmuz gelsin artık
nasılsınız kızlar
Geçmiş olsun limonum ya aranız düzelmedimi :26::26:
sağ ol canım yok ya çok kindar adamın normale dönmesi öldürcek beni üzerine de gidemiyorum ooffff, mesafeden nefret ediyorum
Birde sınav steri varya insanı nasıl geriyor,vara yoğa atarlanıyor insan.Birde bunun atanma atanamama sendromu var ki dokunsan patlayacak modda geziyor insan
Sana da sevgiline de sabırlar diliyorum bu süreçte.İş sende bitiyor canım keşke mesafeler olmasa daha kolay atlatırsınız.Bir hafta sonu atlayıp gitme şansın yok mu yanına:26:
Culibak burda mesajınız çok kısa dedi bir tane daha parfüm ekliyorum
canım 11-12 saatlik mesafe maalesef çalışıyorum, birde aile faktörü falan fıstık
ilk başladığımızda benim kpss stresim, onun okulu bititirp bitiremeyceği stresi bu senede onun kpss off çok sıkıldım canım ya.
antonyom bana daha kalitelisini alır kiiiiii onlar doldurma
julii düğün ne zaman bakayım
Onlarıda sıkarım ki ben
kısmet cnmmmm ama yakında isteme olabllir belkiii ay bilmiorum daha yaaaa :18::18:
bnm parmak izim olmadan açılmıo ki bi kerem o
O neydii beeTamam kızım istemiyoz alla alla
herkes kendi hacımisini kullansın lütfen
Ben doldurmalarla devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?