Ben de dondurmayla, çikiletayla, cipsle beslicem ne var
Müridlerine helvasını beraber dağıtalım, sevaptır
helvanın şekeri benden
Topiğimden ekşını ve gizemi eksik etmeyene benden 3 kalp
O zaman evlenince alırsın canım. Bebişin gibi bakarsın ona. Sen annesi olursun sevgülün de babasıBende kandırıyorum yemekle sonra kötü emellerime alet ediyorum pisileri Mıncıklıyorum her yerlerini Geçen kedinin biri ağaçta kalmış, dişi kedi. Ağacın altında da 2 erkek Kovalamışlar ırzına geçmek için. İffetli kızımız da ağaca kaçmış Baktım inemiyor da miyavlıyor. Kedime de mama almıştım. Gösterdim, o inemeyen kedi ışık hızıyla indi ağaçtan . Erkeklere de ayrı yerde verdim mamayı haremlik selamlık Hem namusunu kurtardım, hem de karnını doyurdum çocuğun
korkmaaa ben sizin için sper olurum topikdaşlarımın sağlığı benden sorulur
Topiğimden ekşını ve gizemi eksik etmeyene benden 3 kalp
Ben kaçar kızlar az oyun oynayayım öptüm sizi
Ben kaçar kızlar az oyun oynayayım öptüm sizi
Culo kalbi duyunca nasıl geliriz diyor
Kalpsiz kürklü seni
Çok ciddi bir çekişme görüyorum
Anzerim nasıl oldun canım
Canım daha iyiyim çok şükür..
İlaçlar iyi geldi bugün yarın için rapor aldım dinleniyorum..
Ben kapattım ben açıyorum günaydın hatunlar
selam kızlar size bir haberim var biz barıştık
ben seviyordum biliyorsunuz ama değişmesi gerekiyordu gördüğüm kadarıyla gerçekten değişmiş. buraya gelip hemen konuşmak istiyor ama işe yeni girdiği için biraz beklemeniz gerekiyor izin alması için aslında pazar günleri boş ama ben pazar günleri çıkamıyorum pazarları ailemle olduğumdan dolayı
şimdilik herşey iyi gibi ama bakalım herşeyi zaman gösterecek
Çok sağol canım çalışmak yaramıs adama :)Anzerimm hayırlı olsunÇok sevindim değişmiş olmasına ve barışmanıza. Hadi inşallah bu sefer çok mutlu olun, bir daha ayrılmayın
selam kızlar size bir haberim var biz barıştık
ben seviyordum biliyorsunuz ama değişmesi gerekiyordu gördüğüm kadarıyla gerçekten değişmiş. buraya gelip hemen konuşmak istiyor ama işe yeni girdiği için biraz beklemeniz gerekiyor izin alması için aslında pazar günleri boş ama ben pazar günleri çıkamıyorum pazarları ailemle olduğumdan dolayı
şimdilik herşey iyi gibi ama bakalım herşeyi zaman gösterecek
Aa anzerim çok sevindim ya.Sevenler kavuşsun elbetÇok mu uzak bi şehirde canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?