20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Alemsin.

Sevgilimde öyle dedi evlenince alırız Yakın zamnalarda annaneme gideceğim orada iki tan kedim var bol bol mıcıklarım ki biraz yetsin

Kediler çok farklı bişey yaa öyle böyle değil içim gidiyor

selam kızlar size bir haberim var biz barıştık
ben seviyordum biliyorsunuz ama değişmesi gerekiyordu gördüğüm kadarıyla gerçekten değişmiş. buraya gelip hemen konuşmak istiyor ama işe yeni girdiği için biraz beklemeniz gerekiyor izin alması için aslında pazar günleri boş ama ben pazar günleri çıkamıyorum pazarları ailemle olduğumdan dolayı
şimdilik herşey iyi gibi ama bakalım herşeyi zaman gösterecek

Son düzenleme:

Anzerimm hayırlı olsun Çok sevindim değişmiş olmasına ve barışmanıza. Hadi inşallah bu sefer çok mutlu olun, bir daha ayrılmayın

Anzerimm hayırlı olsun Çok sevindim değişmiş olmasına ve barışmanıza. Hadi inşallah bu sefer çok mutlu olun, bir daha ayrılmayın
Çok sağol canım çalışmak yaramıs adama :)
Benim işini beğenmemi de çok istiyor. Olmazsa bi yandan başka işte bakarım diyor ama smdilik gerek yok bence

Aa anzerim çok sevindim ya.Sevenler kavuşsun elbet Çok mu uzak bi şehirde canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…