20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Kedi kardeşi

Ah o kadar istiyorum ki almak.Hatta annem babam bile çok istiyor.Fakat ikiside çalışıyor ben yazın 2-3 ay evde olmuyorum.Yazık yawrucak evde tek başına 7-8 saat ne yapar.Ben hep evde olsam uça uça alacağım.

Artık sokaktaki kedilerin peşinde bi oyana bi buyana.pazar günü sevgilimle gezerken iki üç kedi vardı çağırdım peşlerinden gittim gelmediler,sonra aklıma geldi çantamda poaça vardı poaçayla kandırıp mıncıkladım bol bol

Birde bizim sürekli gittiğimiz bir yer var sevgilimle oradada bir kedi var biz ilişkimize başladığımız ilk zamanlar görmüştük o kediyi üzerinden üç sene geçti hala gittiğimizde oralarda görürüz onuda bol bol mıncıklarım İlişkimizin kedisi o

Heralde, savaşta her şey mübahtır

Meraklı melahatlar topiği stil, nasıl görmezsin

İhtiras, hırs, ekşın ve gizem eksik olmayacak o topikten, hemen konu komşuya haber verin gelsinler

bnm topik arkadaşlarım sadıktır beni bırakmazlar ben onları etle sütle besledim

1000 i geçmiş işte beto, miyadı dolmuş.
Tayyoş gibi

Demek topiği(n)iz

Burası senin çocuğun da orası ....töbe töbeee

beetlemmm bnmmmm aferin leyn sana topiği sahiplen böle cnmm

Topiğimiz, 10.05.13 tarihinde saat 02.07'de İsim vermeden bahset topiğinin devamı olarak kurulmuştur

Ama oyun bölümü durgun olunca, bizim melahatlar de inzivaya çekildi

yeter leynnn reklamı kes ceza kescem şimdi sana burdan sana ekmek çıkmazzzzzzz

Son düzenleme:

O zaman evlenince alırsın canım. Bebişin gibi bakarsın ona. Sen annesi olursun sevgülün de babası Bende kandırıyorum yemekle sonra kötü emellerime alet ediyorum pisileri Mıncıklıyorum her yerlerini Geçen kedinin biri ağaçta kalmış, dişi kedi. Ağacın altında da 2 erkek Kovalamışlar ırzına geçmek için. İffetli kızımız da ağaca kaçmış Baktım inemiyor da miyavlıyor. Kedime de mama almıştım. Gösterdim, o inemeyen kedi ışık hızıyla indi ağaçtan. Erkeklere de ayrı yerde verdim mamayı haremlik selamlık Hem namusunu kurtardım, hem de karnını doyurdum çocuğun

Son düzenleme:
Kıskanç ve tek kürklü cenevar

ay sorma o kürküüüü orda gördükçe moralim sıfır oluoooo yaaaaaaaaaa

yıllardır didindim çabaladımmmmm gevezelik ettim kalpleri hak ettim şimdi ordan biri çıktı kalplerimi aldı beni kalpsiz ilan etti ve bir kürk bırakıp gittik bu şimdi hak mı revamı

Topiğimiz, 10.05.13 tarihinde saat 02.07'de İsim vermeden bahset topiğinin devamı olarak kurulmuştur

Ama oyun bölümü durgun olunca, bizim melahatlar de inzivaya çekildi

Bu reklamdan sonra canlanır bence

Ben de dondurmayla, çikiletayla, cipsle beslicem ne var

Müridlerine helvasını beraber dağıtalım, sevaptır

Naptın sen verdin çekerleri kalorileri zararları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…